Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 107.004
μωρο μουΨυχουλα μ!!!!
μωρο μουΨυχουλα μ!!!!
καλησπέρα !καλησπερα κουκλα
που μπορω να δω φωτο σου και ενα τηλ να σε καλεσω ?
Γι'αυτό έχουμε την Αγγέλω για να ρίξει άπλετο φως στο τούνελ και να τη βρειχάθηκε στο τουνελ ......
.....μονο ο Κατερινοπουλος μπορει να λυση το μυστηριο της φωτοΓι'αυτό έχουμε την Αγγέλω για να ρίξει άπλετο φως στο τούνελ και να τη βρει
Δυνατός κι αυτός και έμπειρος. Δίδυμο φωτιά και οι 2 τους. Αλλά δυστυχώς έχει πάει με τον Κουσουλό στο OPEN οπότε αρκέσου στη Νικολούλη.....μονο ο Κατερινοπουλος μπορει να λυση το μυστηριο της φωτο
...δεν πειραζει θα παρω οτι περισσευειΔυνατός κι αυτός και έμπειρος. Δίδυμο φωτιά και οι 2 τους. Αλλά δυστυχώς έχει πάει με τον Κουσουλό στο OPEN οπότε αρκέσου στη Νικολούλη
Εγω μπορω να παρω εσενα κουκλα μου.....απο παντου;;;;...δεν πειραζει θα παρω οτι περισσευει
και που να με πας ???Εγω μπορω να παρω εσενα κουκλα μου.....απο παντου;;;;
Θα σε παω στον εβδομο ουρανο.....μονο με την γλωσσα.....να ξεκινησω;;και που να με πας ???
άλλο μην αργεις .........Θα σε παω στον εβδομο ουρανο.....μονο με την γλωσσα.....να ξεκινησω;;
Μωρό μου εσύ βολικό. Θα προτιμούσα να έπαιρνες εμένα κι εγώ εσένα. Κοινώς να παρθούμε......δεν πειραζει θα παρω οτι περισσευει
....και να παρθουμε και να παντρευτουμε !Μωρό μου εσύ βολικό. Θα προτιμούσα να έπαιρνες εμένα κι εγώ εσένα. Κοινώς να παρθούμε...
Να παντρευτουμε να παντρευτουμε.........Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;........το δοντι μου εχει βγει οφσαιντ.......και να παρθουμε και να παντρευτουμε !
Ότι σε κάνει χαρουμενο !
.....με αγαπησες και εσυΝα παντρευτουμε να παντρευτουμε.........Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;........το δοντι μου εχει βγει οφσαιντ...
Αληθεια ειναι.....σε αγαπω απο τοτε που γεννηθηκα.... που ημουνα μικρο μωρακι μωρο μου.....με αγαπησες και εσυ
Αχχχχ !Αληθεια ειναι.....σε αγαπω απο τοτε που γεννηθηκα.... που ημουνα μικρο μωρακι μωρο μου
Πιο γλυκια εισαι εσυ και σου στελνω δωδεκα καρδουλες αφου δεν μπορω να ειμαι στο πλάϊ σου και ειμαι σε αλλη πόλη και οχι στην ΑθήναΑχχχχ !
Εισαι πολύ γλυκό αγόρι σε ευχαριστω πολύ !
Παρε μια καρδουλα
δεν πειράζει που δεν είσαι στην Αθήνα το σημαντικό είναι να είσαι εκει που περνάς όμορφαΠιο γλυκια εισαι εσυ και σου στελνω δωδεκα καρδουλες αφου δεν μπορω να ειμαι στο πλάϊ σου και ειμαι σε αλλη πόλη και οχι στην Αθήνα