Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.726
Σε ευχαριστω !Σε περιμένουμε![]()
Να περνατε ολοι ομορφα !
Να χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωης σας !
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Σε ευχαριστω !Σε περιμένουμε![]()
Κρύβε λόγια!!!!Μπορει κάποιος να μην φοραει εσωρουχο![]()
.....ενταξει αν δεν με θελετε να μην ξαναερθωΚαλησπερα κοριτσακι μεινε εκει που εισαι ηρεμησαμε απο σενα......μη βιαστεις να γυρισεις....καλα εισαι εκει.
Εγω σε θέλω , γύρνα..........ενταξει αν δεν με θελετε να μην ξαναερθω![]()
Τελεια.....επιτελους.....γαληνη και ησυχια..........ενταξει αν δεν με θελετε να μην ξαναερθω![]()
δυσκολα θα ησυχασετε απο εμεναΤελεια.....επιτελους.....γαληνη και ησυχια.....
.....οχι θα τα μαρτυρησω ΟΛΑΚρύβε λόγια!!!!
Ποτε μην λες ποτε κυρια μου...δυσκολα θα ησυχασετε απο εμενα![]()
Αυτό είναι αλήθεια......δυσκολα θα ησυχασετε απο εμενα![]()
.....ποτε δεν λεω ποτε και ουτε κανω σχεδια για το μελλον !Ποτε μην λες ποτε κυρια μου...![]()
Ελα δε θελω τετοια,θες να γινει κανα κακο??.....ενταξει αν δεν με θελετε να μην ξαναερθω![]()
.......τι αλλο κακο να γινει πια ???Ελα δε θελω τετοια,θες να γινει κανα κακο??![]()
Το τελευταιο θα ειναι αυτο κοριτσι γλυκο..........τι αλλο κακο να γινει πια ???
Καθε σεπτεμβρη κατι θα μου συμβει![]()
......αυτο θελω να πιστευω κι εγωωωωωΤο τελευταιο θα ειναι αυτο κοριτσι γλυκο...
Αντε να μας γυρισεις οποτε εισαι καλυτερα,να ανταλλαξουμε φροντιδα και .....οτι αλλο επιθυμουμε τελοσπαντων ο καθεις.........αυτο θελω να πιστευω κι εγωωωωω![]()
Να τον καταργησουμε τοτε κυρια μου αφου δεν σας παει ο μηνας αυτος......και λυθηκε το προβλημα.............τι αλλο κακο να γινει πια ???
Καθε σεπτεμβρη κατι θα μου συμβει![]()
.....ο σεπτεμβρης μαλλον δεν με συμπαθειΝα τον καταργησουμε τοτε κυρια μου αφου δεν σας παει ο μηνας αυτος......και λυθηκε το προβλημα......
Ας μη μιλησω καλυτερα τοτε...η σιωπη ειναι χρυσος........καρδια μου.....ο σεπτεμβρης μαλλον δεν με συμπαθει![]()