Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.612
Σε ευχαριστω !Σε περιμένουμε
Να περνατε ολοι ομορφα !
Να χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωης σας !
Σε ευχαριστω !Σε περιμένουμε
Κρύβε λόγια!!!!Μπορει κάποιος να μην φοραει εσωρουχο
.....ενταξει αν δεν με θελετε να μην ξαναερθωΚαλησπερα κοριτσακι μεινε εκει που εισαι ηρεμησαμε απο σενα......μη βιαστεις να γυρισεις....καλα εισαι εκει.
Εγω σε θέλω , γύρνα..........ενταξει αν δεν με θελετε να μην ξαναερθω
.....σε ευχαριστω !Εγω σε θέλω , γύρνα.....
Τελεια.....επιτελους.....γαληνη και ησυχια..........ενταξει αν δεν με θελετε να μην ξαναερθω
δυσκολα θα ησυχασετε απο εμεναΤελεια.....επιτελους.....γαληνη και ησυχια.....
.....οχι θα τα μαρτυρησω ΟΛΑΚρύβε λόγια!!!!
Ποτε μην λες ποτε κυρια μου...δυσκολα θα ησυχασετε απο εμενα
Αυτό είναι αλήθεια......δυσκολα θα ησυχασετε απο εμενα
.....ποτε δεν λεω ποτε και ουτε κανω σχεδια για το μελλον !Ποτε μην λες ποτε κυρια μου...
Ελα δε θελω τετοια,θες να γινει κανα κακο??.....ενταξει αν δεν με θελετε να μην ξαναερθω
.......τι αλλο κακο να γινει πια ???Ελα δε θελω τετοια,θες να γινει κανα κακο??
Το τελευταιο θα ειναι αυτο κοριτσι γλυκο..........τι αλλο κακο να γινει πια ???
Καθε σεπτεμβρη κατι θα μου συμβει
......αυτο θελω να πιστευω κι εγωωωωωΤο τελευταιο θα ειναι αυτο κοριτσι γλυκο...
Αντε να μας γυρισεις οποτε εισαι καλυτερα,να ανταλλαξουμε φροντιδα και .....οτι αλλο επιθυμουμε τελοσπαντων ο καθεις.........αυτο θελω να πιστευω κι εγωωωωω
Να τον καταργησουμε τοτε κυρια μου αφου δεν σας παει ο μηνας αυτος......και λυθηκε το προβλημα.............τι αλλο κακο να γινει πια ???
Καθε σεπτεμβρη κατι θα μου συμβει
.....ο σεπτεμβρης μαλλον δεν με συμπαθειΝα τον καταργησουμε τοτε κυρια μου αφου δεν σας παει ο μηνας αυτος......και λυθηκε το προβλημα......
Ας μη μιλησω καλυτερα τοτε...η σιωπη ειναι χρυσος........καρδια μου.....ο σεπτεμβρης μαλλον δεν με συμπαθει