Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.045
- Πόντοι
- 1.056
ε ναι. ανεκαθεν οχι τωρα.απλα τωρα πεσανε οι μασκεσ.Πεξαι μπαλητσα αγωρι μου.....ετσι ρε συ πετρο ειναι δυστηχος.
ε ναι. ανεκαθεν οχι τωρα.απλα τωρα πεσανε οι μασκεσ.Πεξαι μπαλητσα αγωρι μου.....ετσι ρε συ πετρο ειναι δυστηχος.
εγω δεν παω καν.ποτε.Πολύ σωστά τα λες και συμφωνώ 1000% αλλά εμάς κάτι μας πιάνει όταν έρχεται η ώρα της κάλπης. Μαλάκυνση να το πω; Μνήμη χρυσόψαρου; Το δια ταύτα είναι ότι πάμε σαν τα χαϊβάνια και βγάζουμε όλο τους ίδιους και τους ίδιους χρόνια τώρα. Άρα λοιπόν είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Και οχι μονο οι μασκες..ε ναι. ανεκαθεν οχι τωρα.απλα τωρα πεσανε οι μασκεσ.
Και πολύ καλά κάνεις. Κι εγώ 1 φορά έχω πάει στη ζωή μου και το έριξα άκυρο. Ήξερα τι σαπίλα και τη βρωμιά που μας περιβάλλει από δαύτους και είπα την ψήφο μου δε θα τη δείτε παλιοκουφάλεςεγω δεν παω καν.ποτε.
Οτι και να κάνεις στην ζωή , άσχετα απο τους πολιτικούς, πρέπει να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις.Δυστυχως ο καθενας απο ολους αυτους νοιαζεται μονο για την τσεπη του !
Δεν υποστηριζω κανενα κομμα δεν με απασχολουν !
Ξερω πολυ κοσμο που τσακωνεται για τους πολιτικους !
Μεγα λαθος !
Ειναι ολοι τους αδιστακτοι και δεν νοιαζονται για τον λαο παρα μονο για την ψηφο τους !
Καλα κανω εγω και πιστευω μονο στον εαυτο μου και στις δικες μου δυναμεις !
Και εσυ αγαπημένηΣε ευχαριστω !
Να περνατε ολοι ομορφα !
Να χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωης σας !
Βρε φίλε, δεν διαβάζεις. Η κοπέλλα είναι απο ατύχημα, τι φωτό θέλεις??Έλενα καύλωσε μας επιτέλους . Αναμένουμε βίντεο και φώτο την κωλάρα σου. Έχει περάσει πολύς καιρός . Το έχουμε κάνει λάστιχο. Με την κωλαρα σου είχα εγκαύματα τώρα πλέον όχι
Δεν διαβάζω ρε φίλε . Όταν έχω καύλες μπαίνω εδώ . Εσείς το έχετε κάνει καθημερινότητα. Περαστικά σου Έλενα .Βρε φίλε, δεν διαβάζεις. Η κοπέλλα είναι απο ατύχημα, τι φωτό θέλεις??
Αφησε την ήσυχη και όταν γίνει καλά θα επιστρέψει δριμύτερη
Σε ευχαριστω πολύ !Δεν διαβάζω ρε φίλε . Όταν έχω καύλες μπαίνω εδώ . Εσείς το έχετε κάνει καθημερινότητα. Περαστικά σου Έλενα .
Έχεις διαβάσει ποτέ στη ζωή σου κάτι?Δεν διαβάζω ρε φίλε .
Τόσο καυτή χούφτα έχεις?. Το έχουμε κάνει λάστιχο. Με την κωλαρα σου είχα εγκαύματα τώρα πλέον όχι
Ενημερωμένο σε βρισκω!Βρε φίλε, δεν διαβάζεις. Η κοπέλλα είναι απο ατύχημα, τι φωτό θέλεις??
Αφησε την ήσυχη και όταν γίνει καλά θα επιστρέψει δριμύτερη
εγώ πάντως διαβάζω πολυ !Έχεις διαβάσει ποτέ στη ζωή σου κάτι?
Εξαρτάται, τι διαβάζεις!εγώ πάντως διαβάζω πολυ !
Τι κερδίζω ???
Δεν πίνω πορτοκαλάδες πίνω μονο βότκεςΕξαρτάται, τι διαβάζεις!
1.φιλοσοφια,κερδίζεις ένα βιβλίο
2.ιστορια,κερδίζεις μια βόλτα στο αρχαιολογικό μουσείο
3.bou.com,κερδίζεις πορτοκαλαδα μπλε στο prive!
την αγαπη μασ την κερρδισεσ.τη δικη μου τουλαχηστον σιγουρα.εστω και απο μακρια.εγώ πάντως διαβάζω πολυ !
Τι κερδίζω ???
Η αγάπη είναι μία από τις πιο βασικές ιδιότητες του σεβασμου !την αγαπη μασ την κερρδισεσ.τη δικη μου τουλαχηστον σιγουρα.εστω και απο μακρια.
OK,βοτκα πορτοκαλι λοιπόν!!!Δεν πίνω πορτοκαλάδες πίνω μονο βότκες