Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.596
- Πόντοι
- 5.956
Μα σου ειπα να μην το πεις πουθενα.......πως θα παμε διακοπες......Τον σεπτέμβρη θα φύγω για λίγες μέρες για διακοπές
Μα σου ειπα να μην το πεις πουθενα.......πως θα παμε διακοπες......Τον σεπτέμβρη θα φύγω για λίγες μέρες για διακοπές
Μια χαρα διαβασα !αναποδα το διαβασες ...θα κανεις πολλες προτασεις ελεγε χαχαχαχ
Κοριτσαρα με κορμαρα!!!Ευγε!
Αστούς να λένε κοριτσάκι μου ζηλεύουν επειδή μου είπες ΝΑΙΜια χαρα διαβασα !
Ένα αγορι μου έκανε προταση και άμεσως να μου στερησετε την χαρα μου !
ΣΥΓΝΩΜΗ ρε αγαπη μου κατα λαθος το μαρτυρησα !Μα σου ειπα να μην το πεις πουθενα.......πως θα παμε διακοπες......
ζηλευουν που αγαπηθηκαμεΑστούς να λένε κοριτσάκι μου ζηλεύουν επειδή μου είπες ΝΑΙ
Κατι θα κανουμε για αυτο....θα το σκεφτω και θα σου πω.....θα ειναι ομως λιγο πως να το πω.....ερωτικο....αυτο που θα ζητησω. Πειραζει;ΣΥΓΝΩΜΗ ρε αγαπη μου κατα λαθος το μαρτυρησα !
Τι να κάνω για να επανορθώσω???
Κατι θα κανουμε για αυτο....θα το σκεφτω και θα σου πω.....θα ειναι ομως λιγο πως να το πω.....ερωτικο....αυτο που θα ζητησω. Πειραζει;
Σε ευχαριστωΚοριτσαρα με κορμαρα!!!Ευγε!
Ενα πραγμα θελω απι εσενα να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη......το αξιζεις.
Δε φτανει που εισαι γκομεναρα,εχεις και μυαλο κοριτσι.Αλλα γι αυτο εχεις τοσο φανατικο κοινο.!!Ο κόσμος είναι γεμάτος με πολύ φόβο πολύ αρνητισμό και πολλη κρίση.
Αλλά πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να στρέφονται προς τη χαρά και την ευτυχία.
Οσο και αν ακούγεται τετριμμένο πρέπει να κάνουμε μία αλλαγή.
Οταν φέρεστε στον εαυτό σας με την ευγένεια και την υψηλή εκτίμηση που θα δύνατε σε έναν από τους πραγματικούς σας ήρωες το σώμα σας γίνεται το επίκεντρο της ήρεμης χαράς και όχι πεδίο ομάχης για το ΕΓΩ !
Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να είναι σίγουροι ότι είναι δυστυχισμένοι παρά να ρισκάρουν να είναι ευτυχισμένοι .
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ
Να το πάρεις το κορίτσι... ΚΟυμπάρο έχετε???Μακάρι πως όχι
Την Έλενα την έβαλα μέσα στην καρδιά μου από τότε που είχε στεναχωρηθεί για κάτι ,και ήταν τόσο ευγενική και αξιοπρεπείς
Διαπιστώνω πως η αγαπητή Έλενα έχει φτιάξει κορμί αγαλματενιο. Όχι πως δεν είχε. Αλλά το πήγε σε άλλο επίπεδο. Λόγω δουλειάς έχω λίγο καιρό να βρεθώ με την οικοδέσποινα. Πρέπει να προλάβω πριν τους επικείμενους γάμους. Φιλιά Έλενα και να είσαι πάντα καλά όπως αυτή την περίοδο. Θανάσης
Εννοειται πως εχει....τετοια κουμπαρα ποιος δεν θα ηθελε να εχει.....Να το πάρεις το κορίτσι... ΚΟυμπάρο έχετε???
Πολύ φοβάμαι ότι η πρόταση γάμου ήταν απο ενθουσιασμο της στιγμής και δεν το εννοούσεΤώρα που θα παντρευτείς, θεωρώ οτι δεν θα μας εγκαταλείψεις!!!!!
Να το βάλεις απο τώρα, όρο στο προγαμιαίο......
Αυτος θα χασει αν αλλαξε γνωμη....εσυ εισαι hot και sexy.Πολύ φοβάμαι ότι η πρόταση γάμου ήταν απο ενθουσιασμο της στιγμής και δεν το εννοούσε
Α ειναι απλη η λυση.Ιδρυουμε κοινη θρησκεια,με πολυγαμια,γινομαστε μελη και παντρευεσαι οποιον και οσους θελεις.Θες γαμπρο,κουμπαρο,ολα σε 1 νοικοκυρεμενα!!Πολύ φοβάμαι ότι η πρόταση γάμου ήταν απο ενθουσιασμο της στιγμής και δεν το εννοούσε