Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.688
- Πόντοι
- 5.956
Ποτε με αυτη την καβλιαρα γυναικα....μονο σεξουαλικος....Να προσέχεις γιατί ο δάσκαλος είναι αυστηρός!!!!!!!!!!!!!!11
Ποτε με αυτη την καβλιαρα γυναικα....μονο σεξουαλικος....Να προσέχεις γιατί ο δάσκαλος είναι αυστηρός!!!!!!!!!!!!!!11
ΟΙ άντρες ποτε δεν ειναι αυστηροι μαζι μου πάντα μου φερονται γλυκα και με σεβασμοΝα προσέχεις γιατί ο δάσκαλος είναι αυστηρός!!!!!!!!!!!!!!11
Πολλες Καλημερες σε ολα τα φρονιμα παιδακια εδω μεσα.....ατακτουλια ζιζανια ειστε με αυτα που γραφετε.....αντε αντε γιατι θα σας μαλωσω.....Σαν παιδακια παιζουμε κι εμεις
Εμένα μάλωσε εγω τα φταιω όλα !Πολλες Καλημερες σε ολα τα φρονιμα παιδακια εδω μεσα.....ατακτουλια ζιζανια ειστε με αυτα που γραφετε.....αντε αντε γιατι θα σας μαλωσω.....
Τι παιζουμε....κρυφτο....κυνηγητο....ή καποιο αλλο παιχιδι;Εμένα μάλωσε εγω τα φταιω όλα !
Παρασερνω τα αγορια να παιζουν μαζι μου
λουλουδακι
Δε σε μαλωνω εσενα.....καλα κανεις και παρασερνεις.....αλλωστε ωραια παιχνιδακια παιζετε.....κρυφτο,κυνηγητο, κουτσο,τυφλομυγα,μακρια γαϊδουρα, η μικρη ελενη...κτλΕμένα μάλωσε εγω τα φταιω όλα !
Παρασερνω τα αγορια να παιζουν μαζι μου
λουλουδακι
Στοφτιαξα λίγο!Εμένα μάλωσε εγω τα φταιω όλα !
Παρασερνω τα αγορια να ΤΟΝ παιζουν μαζι μου
Δηλαδή στο bill πας με αθλητικό παπουτσάκι???
Φιλε μου μητσο αν απο ολο αυτο που βλεπεις το ματι σου επεσε στα παπουτσια τοτε να το κοιταξεις....Δηλαδή στο bill πας με αθλητικό παπουτσάκι???
Ένας μυστικός πράκτωρ όπως ο mhtsos ,παρατηρεί όλες τις λεπτομέρειες για τις οποίες εμείς οι κοινοί θνητοί αδιαφορούμε!!!!!Φιλε μου μητσο αν απο ολο αυτο που βλεπεις το ματι σου επεσε στα παπουτσια τοτε να το κοιταξεις....
Το παπούτσι έκανε μπαμ...Φιλε μου μητσο αν απο ολο αυτο που βλεπεις το ματι σου επεσε στα παπουτσια τοτε να το κοιταξεις....
Ντύσιμο που βγάζει την θηλυκότητα σου. Απλό, φορμίτσα με τοπάκι. Πραγματικά κορμί που θα ζήλευαν 20άρες στην παραλία. Άνεση, σιγουριά για τον εαυτό σου, φοράς τα ρούχα και δεν σε φοράνε....
Σχετικα με το τελευταιο σχολιο θα κανω αυτοψια και θα σου πω. Εχω εσωτερικη ζυγαρια οταν ειμαι απο κατω.....Ντύσιμο που βγάζει την θηλυκότητα σου. Απλό, φορμίτσα με τοπάκι. Πραγματικά κορμί που θα ζήλευαν 20άρες στην παραλία. Άνεση, σιγουριά για τον εαυτό σου, φοράς τα ρούχα και δεν σε φοράνε....
Και ύστερα ακούμε τα περίεργα "Έχω πάρει 2 κιλά".....
Η αλήθεια είναι ότι προσεχω πολύ την διατροφη μου !Ντύσιμο που βγάζει την θηλυκότητα σου. Απλό, φορμίτσα με τοπάκι. Πραγματικά κορμί που θα ζήλευαν 20άρες στην παραλία. Άνεση, σιγουριά για τον εαυτό σου, φοράς τα ρούχα και δεν σε φοράνε....
Και ύστερα ακούμε τα περίεργα "Έχω πάρει 2 κιλά".....
Και σέξι και όμορφη και καλό παιδί σε παντρεύομαι πάει
Μαλλον θα τα φορεσεις στο δικο μας.......Η αλήθεια είναι ότι προσεχω πολύ την διατροφη μου !
Νταξει ! Τον χειμωνα λίγο ξεφευγω αλλα το καλοκαιρι ειμαι στρατιωτης στην πειθαρχια !
Πηρα 5 κιλα τον χειμωνα και εκλαψα με μαυρο δακρυ να τα χασω με πολυ κοπο και στερησεις
Υ γ...δεν παω με αυτο το ντυσιμο στα ραντεβου όταν εννοω γυμναστικη εννοω κανονικη γυμναστικη