Πάλι ανασφάλειες. Τώρα έχεις γραπτή πρόταση. Θα τον πας μέσα για αθέτηση....Πολύ φοβάμαι ότι η πρόταση γάμου ήταν απο ενθουσιασμο της στιγμής και δεν το εννοούσε
Όρμα και βάλτου τα 2 παπούτσια σε 1 , άμα κάνει νάζια και υπεκφυγές...
Πάλι ανασφάλειες. Τώρα έχεις γραπτή πρόταση. Θα τον πας μέσα για αθέτηση....Πολύ φοβάμαι ότι η πρόταση γάμου ήταν απο ενθουσιασμο της στιγμής και δεν το εννοούσε
κουμπαρα που θα βρωΑ ειναι απλη η λυση.Ιδρυουμε κοινη θρησκεια,με πολυγαμια,γινομαστε μελη και παντρευεσαι οποιον και οσους θελεις.Θες γαμπρο,κουμπαρο,ολα σε 1 νοικοκυρεμενα!!
Ωωωω... Θα τελειώσω ακόμα και με αυτά που φοράς. Σου αρέσει που με βασανίζεις ;
Θα βρουμε και καποια να την φωναζουμε κουμπάρα,εκει θα κολλησουμε??κουμπαρα που θα βρω
Καλα σου κάνω και σε βασανιζω γιατί έχω μία μικρη υποψία οτι φλερταρεις κι άλλες κοπελεςΩωωω... Θα τελειώσω ακόμα και με αυτά που φοράς. Σου αρέσει που με βασανίζεις ;
Μαθαίνεις... Ζηλεύεις.. άρα όταν βρεθούμε θα μου κάνεις έντονο σεξΚαλα σου κάνω και σε βασανιζω γιατί έχω μία μικρη υποψία οτι φλερταρεις κι άλλες κοπελες
Πάντα σε ζηλευα απλα δεν το είχες καταλάβει !Μαθαίνεις... Ζηλεύεις.. άρα όταν βρεθούμε θα μου κάνεις έντονο σεξ
Πάντα σε ζηλευα απλα δεν το είχες καταλάβει !
Θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρελα σαν να είναι η τελευταια μας φορά !
Εγω σου στελνω λουλούδι και εσυ δεν μου λες κατι όμορφο για καληνυχτα.
ΔΕΝ σου ειπα εχθες σ αγαπω ?Εγω σου στελνω λουλούδι και εσυ δεν μου λες κατι όμορφο για καληνυχτα.
Ρε κουκλαρα επειδη στο τελος θα μας πουν αγαπουληδες που ολη μερα καβλαντιζουμε μαζι σου....να σε ρωτησω κατι......
Σεξ ποτε θα κανουμε;;;;
Να απολαυσουμε το κορμι και τα ζουμια σου;;;;
Με πρόδωσες..Διαλεξε μέρα και ωρα !
ΥΓ.... πολύ απλά καυλαντίζουμε αγαπουλίστικα
ετσι να ζηλεψεις κι εσυ λιγοΜε πρόδωσες..
Ζηλεύει ο κόσμος Έλενα μου!ετσι να ζηλεψεις κι εσυ λιγο
Να περιμένεις αντίποινα.. Γειά καλά να περάσεις. Εμένα θα ζητάςετσι να ζηλεψεις κι εσυ λιγο
Η ζηλιά είναι άσχημο συναίσθημα !Ζηλεύει ο κόσμος Έλενα μου!
Εισαι αξιοζήλευτη βλέπεις!!!!
εεεεεε σε εμενα δεν εχεις ποτεΔΕΝ σου ειπα εχθες σ αγαπω ?
Πιστεψε με έχω πολλα χρονια να την πω αυτην την λέξη
χρόνια σε αναζητουσαΝα περιμένεις αντίποινα.. Γειά καλά να περάσεις. Εμένα θα ζητάς
Μεγαλη Στιγμή Εκείνη που τα Μακάρι, θα γίνονται Επιτέλους.χρόνια σε αναζητουσα