πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.840
- Πόντοι
- 12.056
το καλυτερο κοριτσι ειδικα οταν δεν μιλαειΌλοι μιλάνε πρώτα για τον χαρακτήρα σου και μετά για όλα τα υπόλοιπα...αυτό νομίζω λέει πολλά!
το καλυτερο κοριτσι ειδικα οταν δεν μιλαειΌλοι μιλάνε πρώτα για τον χαρακτήρα σου και μετά για όλα τα υπόλοιπα...αυτό νομίζω λέει πολλά!
Δυστυχώς η Άννα 590 έχει σταματήσει προσωρινά τα ραντεβού !
Σε ευχαριστώ
Ειλικρινά δεν ξέρω!Καλημέρα Έλενα. Τι λες θα αργήσει να επιστρέψει;
δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατιΚαλημέρα Έλενα μου!
Viber:
Καλησπέρα έλενά μου ..
Πόσες ερωτήσεις μπορώ να σου κάνω?
ΕΓΩ :
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
3 ερωτήσεις παρακαλώ!
Viber:
Στις τέσσερις τι κερδίζω?
ΕΓΩ :.
Έναν αποκλεισμό!
Viber:
Είσαι σκληρη !
ΕΓΩ ::
πολύ σκληρή για να πεθάνω!
Χαχαχαχαχαχαχα!!
Εγώ μια απλή και ταπείνη χωριατισσα χωρίς τίτλο πριγκίπισσας η βασσιλισας!δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι
για αυτο θα παραμεινεις βλαχαδερο επειδη δεν εχεις αερα λονδινου αξιοπισταΕγώ μια απλή και ταπείνη χωριατισσα χωρίς τίτλο πριγκίπισσας η βασσιλισας!
Καλημερα στο κοριτσακι του χωριου και του καθαρου αεραΕγώ μια απλή και ταπείνη χωριατισσα χωρίς τίτλο πριγκίπισσας η βασσιλισας!
Καλημερα στο κοριτσακι του χωριου και του καθαρου αερα
Να φανταστείς όταν θέλω να πιω καφέ δεν πάω στην καφετέρια της γειτονιάς μου πετάγομαι μέχρι το Παρίσι πίνω ένα καφεδάκι και ξαναγυρνάω!για αυτο θα παραμεινεις βλαχαδερο επειδη δεν εχεις αερα λονδινου αξιοπιστα
με την κυρια προεδρου να φανταστωΝα φανταστείς όταν θέλω να πιω καφέ δεν πάω στην καφετέρια της γειτονιάς μου πετάγομαι μέχρι το Παρίσι πίνω ένα καφεδάκι και ξαναγυρνάω!
Η κυρία προέδρου είναι αξιόπιστη άραγε??με την κυρια προεδρου να φανταστω
Γιατί; από οτι μαθαίνω έχει ωραία φωνή )το καλυτερο κοριτσι ειδικα οταν δεν μιλαει
Αγάπη μου !Γιατί; από οτι μαθαίνω έχει ωραία φωνή )
φωνη οντως εχει πολυ καυλιαρικη δεν μιλαει σαν μπετατζης μετα θα μας πεις τις εντυπωσεις που θα μιλαει τοσο πολυ που θα πρεπει να εχεις μαζι σου αναβραζοντα τον 1000Γιατί; από οτι μαθαίνω έχει ωραία φωνή )
λάτρεμενη νουνα δωρεαν παροχη τελικα εισαι για αλλη μια φορα πολυ μπροστα
Απο αυτα εχει αλλα οταν μιλαμε για σοκολατες τοτε βγαινουν τα καβουρακια. Αυτη και ο τιγρης.λάτρεμενη νουνα δωρεαν παροχη τελικα εισαι για αλλη μια φορα πολυ μπροστα