Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.752
Τα γλυκά και οι σοκολάτες είναι η αδυναμία μου ποτέ δεν τα χαρίζωΑπο αυτα εχει αλλα οταν μιλαμε για σοκολατες τοτε βγαινουν τα καβουρακια. Αυτη και ο τιγρης.
Τα γλυκά και οι σοκολάτες είναι η αδυναμία μου ποτέ δεν τα χαρίζωΑπο αυτα εχει αλλα οταν μιλαμε για σοκολατες τοτε βγαινουν τα καβουρακια. Αυτη και ο τιγρης.
Μα κι εσύ!λάτρεμενη νουνα δωρεαν παροχη τελικα εισαι για αλλη μια φορα πολυ μπροστα
και μετα να μου ζηταει τα ρεστα οτι δεν τον προστατεψα αν ζησει βεβαιως βεβαιωςΜα κι εσύ!
Ένας με αγάπησε και όλο του την λες !!
Άστον μπας και δω άσπρη μέρα!
Και εσυ...Τα γλυκά και οι σοκολάτες είναι η αδυναμία μου ποτέ δεν τα χαρίζω
Ευχαριστώ για την πληροφορίαφωνη οντως εχει πολυ καυλιαρικη δεν μιλαει σαν μπετατζης μετα θα μας πεις τις εντυπωσεις που θα μιλαει τοσο πολυ που θα πρεπει να εχεις μαζι σου αναβραζοντα τον 1000
παντως αν χρειαστεις οτιδηποτε εδω ειμαι μπορω να σου κανονισω τα παντα απο στεφανα μεχρι κολυβαΕυχαριστώ για την πληροφορία
Θα πάω προετοιμασμενος
Κάτι στο ενδιάμεσο δεν υπάρχει;παντως αν χρειαστεις οτιδηποτε εδω ειμαι μπορω να σου κανονισω τα παντα απο στεφανα μεχρι κολυβα
Μην τον τρομαζεις....αφου κατα βαθος την αγαπας την νουνα σου. Πολυ βαθος.παντως αν χρειαστεις οτιδηποτε εδω ειμαι μπορω να σου κανονισω τα παντα απο στεφανα μεχρι κολυβα
εδω φιλε μου δεν κανουμε μισες δουλειες τι μας περασες σαν τον μπαμπουλα που εχει 3-4 γραφειαΜ
Κάτι στο ενδιάμεσο δεν υπάρχει;
λατρεμενη νουνα τσιγκουνα βεβαια αλλα τι να κανωΜην τον τρομαζεις....αφου κατα βαθος την αγαπας την νουνα σου. Πολυ βαθος.
Για ασπρη μέρα δε ξέρω αλλά θα βάλω τα δυνατά μου!Μα κι εσύ!
Ένας με αγάπησε και όλο του την λες !!
Άστον μπας και δω άσπρη μέρα!
Πες και κανένα θετικό ρε αδερφέλατρεμενη νουνα τσιγκουνα βεβαια αλλα τι να κανω
Ειδες δεν ηταν δυσκολο να το πεις.λατρεμενη νουνα τσιγκουνα βεβαια αλλα τι να κανω
ΓυναικαραΓια ασπρη μέρα δε ξέρω αλλά θα βάλω τα δυνατά μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες και κανένα θετικό ρε αδερφέ
πολλα παρα πολλα αν αρχισω και τα γραφω θελω το λιγοτερο 72 ωρες συννεχους γραψιματος και πολυ φοβαμαι οτι θα κοιμηθω μπροστα στα πληκτρα οχι τιποτα αλλο εγω απο τις 20.30 καθε βραδυΓια ασπρη μέρα δε ξέρω αλλά θα βάλω τα δυνατά μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες και κανένα θετικό ρε αδερφέ
...θελει λιγο προσοχη ομως μην μπερδεψει τον λεβιε ταχυτητων! Και αντε απο πρωτη σε τριτη παει καλως, αμα παει ομως για πατητη οπισθεν δεν σε βλεπω καλαΕυκαιρία να το δοκιμάσεις!
Και για λόγους ισονομιας υπόσχομαι να μη φοράω και εγω τιποτα!
...παει χαλασε ο κοσμος!!!
....αγαπητέ μου σε πληροφορώ είμαι εξαιρετική οδηγός!...θελει λιγο προσοχη ομως μην μπερδεψει τον λεβιε ταχυτητων! Και αντε απο πρωτη σε τριτη παει καλως, αμα παει ομως για πατητη οπισθεν δεν σε βλεπω καλα
....αγαπητέ μου σε πληροφορώ είμαι εξαιρετική οδηγός!
Δεν μπερδεύω τις ταχύτητες με το γκάζι!
Ξέρω πότε να πατάω γκάζι και πότε να σταματώ!
Και πότε να βάζω όρια!
Έχω πολλά προσόντα τελικά !!
Έχω πολλά προσόντα τελικά !!