πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.385
- Πόντοι
- 12.056
Για αυτά που λες θα σε λένε μια ζωη προμοτορα..... Αστην μπας και ξεχαστεί να γυρίσει πίσω τόσα γίνονται σε τούτη την χώραΚαλησπερα Ilenious... ενοειται
Για αυτά που λες θα σε λένε μια ζωη προμοτορα..... Αστην μπας και ξεχαστεί να γυρίσει πίσω τόσα γίνονται σε τούτη την χώραΚαλησπερα Ilenious... ενοειται
Δε γίνονται τέτοια θαύματαΔεν με θέλετε να γράφω??
Να φύγω τότε
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εμένα δύσκολα θα γλιτώσετε!Για αυτά που λες θα σε λένε μια ζωη προμοτορα..... Αστην μπας και ξεχαστεί να γυρίσει πίσω τόσα γίνονται σε τούτη την χώρα
Ούτε εσύ θα γλυτωσεις από εμάς όμως!Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εμένα δύσκολα θα γλιτώσετε!
Εγώ πάντως φίλε μαφιοζε σήκωσα γύρω από εμένα ηλεκτροφο φράχτηΟύτε εσύ θα γλυτωσεις από εμάς όμως!
Ένας κερατάς δεν θα βρεθεί να σε αποκαταστήσει μεχρι και προίκα θα δώσω αρκεί να γλιτώσουμεΤο μόνο σίγουρο είναι ότι από εμένα δύσκολα θα γλιτώσετε!
Ποιηματακια τραγουδάκια και φιλοσοφικές κουβεντούλες πάντα θα είναι στο νήμα μου !
Που και που αντε και καμιά φώτο για να μην ξεχνιόμαστε
Η αλήθεια είναι ότι με αγάπησαν πολλοί αλλά λίγοι με άντεξαν!!Ένας κερατάς δεν θα βρεθεί να σε αποκαταστήσει μεχρι και προίκα θα δώσω αρκεί να γλιτώσουμε
Μόνο ένας μπορεί να σε αντέξει....γιαουρτοβιομηχανεεεεε για ποιον χτυπά η καμπάναΟι αλήθεια είναι ότι με αγάπησαν πολλοί αλλά λίγοι με άντεξαν!!
Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου!
1...βαριέμαι εύκολα σε μια σχέση μπορεί να είμαι ερωτευμένη και μετά από μήνες να πω ...πφφφφφ
2....έχω ψύχωση με την καθαριότητα μεγάλη όμως!
3....και τελευταίο θέλω ο άλλος να σέβεται τις σκέψεις μου που είναι πολύ δύσκολο!
Ελενα τι σκέφτεσαι τι έχεις??
2 ερωτήσεις που απεχθάνομαι!
Ναι χαίρεται με την χαρά μου και να λυπατε με την λύπη μου !
Πολλα ζητάω το ξερω !!
Μόνο ένας μπορεί να σε αντέξει....γιαουρτοβιομηχανεεεεε για ποιον χτυπά η καμπάνα
Για αυτά που λες θα σε λένε μια ζωη προμοτορα..... Αστην μπας και ξεχαστεί να γυρίσει πίσω τόσα γίνονται σε τούτη την χώρα
Άδεια Έχεις για τα βεγγαλικά?Η έμπνευση είναι χιλιάδες κομμάτια αναμνήσεων που σκάνε στο μυαλό σου σαν βεγγαλικά!
Η εμπνευση είναι η εναρμόνιση της ψυχής σου την δεδομένη στιγμή με τον υπάρχοντα χώρο και τα στοιχεία της φύσης !
Εμπνευση είναι ματιές που φλέγονται μέσα στο χώρο και εισχωρουν στην ίριδα κάνοντας σε να βλέπεις πέρα από το πραγματικό !
Έμπνευση είναι τα δάκρυα από τη φωτιά στα μάτια σου!
Έμπνευση είναι αυτό που μέσα από όλα αυτά καταλήγει στην καρδιά το μυαλό σου και μετουσιώνεται σε δημιουργία!
Μπορεί να δώσει εμπνευση κάτι άψογο αρκεί η ψυχή σου να κρύβει τη μαγεία και την ομορφιά που δίνει ζωή αρκεί να καταλάβεις ότι είσαι φτιαγμένος από φωτιά γη αέρα και νερό!
ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ..........
Μα δεν χρειάζεται άδεια στην χώρα που ζούμε!Άδεια Έχεις για τα βεγγαλικά?
Τι να πεις κορίτσι ανεγκεφαλοιΜα δεν χρειάζεται άδεια στην χώρα που ζούμε!
Είμαστε στην χώρα που λέγεται《ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ 》....
ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ήρθαν ανενόχλητοι από άλλη χώρα σκοτωσαν και τωρα λένε για μια βόλτα ήρθα στην ΕΛΛΑΔΑ !
Έφυγε ένα παλληκάρι άδικα γιατι ήταν άλλη ομάδα!
Ντροπή και αίσχος!
Ας χαλαρώσουμε λίγο !
Οι ποδοσφαιριστές που καλά κάνουν και παίρνουν τα εκατομμύρια η δουλεια τους είναι!
Οι άλλοι γιατί πορώνονται και σκοτώνουν??
Παιδιά η ζωή είναι μικρή και όμορφη !
Εγώ δεν είμαι καμία ομάδα δεν με ένοιαζε ποτέ!
Θέλω να εχω την υγεία μου και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλος ο κόσμος να,έχει υγεία ανεξαρτήτου χώρας!
Εγώ θα πω κακομαθημενα παιδιά όλα ξεκινάνε από το οικογενειακό περιβάλλον!.Τι να πεις κορίτσι ανεγκεφαλοι
Και την ρουφιανια...Εγώ θα πω κακομαθημενα παιδιά όλα ξεκινάνε από το οικογενειακό περιβάλλον!.
Δεν πιστεύω αυτά τα παιδια να ήταν σπιτι τους αρνάκια και ξαφνικά ήρθαν να σκοτώσουν!!
Και μην πεις κάνεις ότι ήρθαν βόλτα!
Όποιος παίζει με τά μαχαίρια κόβεται!
Την βία κάποιοι την έχουν κάνει χόμπι!
Την ρουφιανιά αγάπησαν πολλοί τον ρουφιάνο ουδείς!Και την ρουφιανια...