πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.411
- Πόντοι
- 12.056
Το γύρισες βιομηχανε φουστα μπλούζα αλαφρια πούδραΜόνο το ατίθασο πριγκηπόπουλο το Χάρι δεχόμαστε εκεί
Το γύρισες βιομηχανε φουστα μπλούζα αλαφρια πούδραΜόνο το ατίθασο πριγκηπόπουλο το Χάρι δεχόμαστε εκεί
Μην παρασύρεσαι και βγαίνεις από το μονοπάτι που είμαστε, σε οδηγεί σε λάθος κατεύθυνσηΤο γύρισες βιομηχανε φουστα μπλούζα αλαφρια πούδρα
Δεν μπορώ τις δούκισσες και τοίς πρίγκιπας μόνο παιδιά λαϊκάΜην παρασύρεσαι και βγαίνεις από το μονοπάτι που είμαστε, σε οδηγεί σε λάθος κατεύθυνση
Ποιος του μπορεί;Δεν μπορώ τις δούκισσες και τοίς πρίγκιπας μόνο παιδιά λαϊκά
Αυτά είναι μόνιμα στον βασικό εξοπλισμόΔεν ζητάω πολλά!
Θάλασσα μια ξαπλώστρα καλή παρέα και να μην έχει ίντερνετ!!
Η αρραβωνιαστικιά σου που είναι από μεγάλο τζάκι...με δύο καμινάδεςΠοιος του μπορεί;
Ιγω εχ μικρού τζακ κι μια καμιναδα... αν δε της αρεσ ας πα στου μπακιγχαμ..Η αρραβωνιαστικιά σου που είναι από μεγάλο τζάκι...με δύο καμινάδες
Eισαι ο έρωτας της ζωής της... χωρίς εσένα είναι ένα τίποτα.... ΑτιμουλικοΙγω εχ μικρού τζακ κι μια καμιναδα... αν δε της αρεσ ας πα στου μπακιγχαμ..
Φυτίλι αναμμένο είσαι θα με βρίζουν τυχόν υποψήφιοι (παντός τύπου) εδώ μέσαEισαι ο έρωτας της ζωής της... χωρίς εσένα είναι ένα τίποτα.... Ατιμουλικο
Δεν είμαστε αρραβωνιασμενοι έχουμε χωρίσει βρήκε μια άλλη πιο όμορφηΗ αρραβωνιαστικιά σου που είναι από μεγάλο τζάκι...με δύο καμινάδες
Μην μου πεις μήπως είναι και από ρατσα γκριφον με καννιςΔεν είμαστε αρραβωνιασμενοι έχουμε χωρίσει βρήκε μια άλλη πιο όμορφη
Μην ασχολείστε παιδιά απλά άλλαξε η εβδομάδα.. την επόμενη ξανά ο μελλοντικός σύζυγοςΔεν είμαστε αρραβωνιασμενοι έχουμε χωρίσει βρήκε μια άλλη πιο όμορφη
Νάζια σου κάνει βρε...αφού είσαι έρωτας ανεπανάληπτος που λέει ο ΤόληςΜην ασχολείστε παιδιά απλά άλλαξε η εβδομάδα.. την επόμενη ξανά ο μελλοντικός σύζυγος
Έχεις βγάλει και τη φιάλη παραδίπλα;Θα κάνω τον dj απόψε ενός μεγάλου έρωτα.
Έχω κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσω δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα!Νάζια σου κάνει βρε...αφού είσαι έρωτας ανεπανάληπτος που λέει και ο Τόλης..
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μπορείς κι άλλοΈχω κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσω δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα!
Γεια σου ρε Ιντιάνα ΤζόουνςΕχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μπορείς κι άλλο
Το έχω γράψει κάποια στιγμή εδώ στο νήμα όμως, ο Παμπλο Σταμος είναι μόνο για περιπέτεια
Τέτοια μου λες και δεν θα σε ξεπεράσω ποτέΕχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μπορείς κι άλλο
Το έχω γράψει κάποια στιγμή εδώ στο νήμα όμως, ο Παμπλο Σταμος είναι μόνο για περιπέτεια