billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.014
- Πόντοι
- 5.956
Τι ερώτηση είναι αυτή?Καλημερα....κουκλαρα
Και εγω που ειμαι ενα μεγαλο μωρο θα με φροντισεις και μενα;;
Στον δάσκαλο πρέπει να δώσει γαλατακι από την πηγη!!!
Τι ερώτηση είναι αυτή?Καλημερα....κουκλαρα
Και εγω που ειμαι ενα μεγαλο μωρο θα με φροντισεις και μενα;;
να με παρεις τηλεφωνο πριν να ενημερωσω για αρπαγη ανηλικουΜου αρέσουν πάρα πάρα πολυ τα μωρακια !
Όταν πάω βόλτα και βλέπω μωρακια και τους μιλάω τρελαίνονται θέλω να τα κλέψω να τα πάρω σπίτι μου να τα φροντίσω...χαχαχαχαχα
Λοιπόν ...να με παρεις τηλεφωνο πριν να ενημερωσω για αρπαγη ανηλικου
AYTO EINAI γνωστο η ελενα η τρελοκαμπεροΛοιπόν ...
Ειμασταν σε καφετέρια με φίλες δίπλα ένα ζευγάρι με ένα μωράκι όλο μου γελούσε και εγώ του έκανα γκριμάτσες!
Λέω στις φίλες μου θέλω να το πάρω αγκαλιά και να τρέξω αλλά θα γίνει χαμός!!
Να το πάρω σπίτι μου να το ταισω να το πάω στην παιδική χαρά να του λεω παραμύθια!
Αι ..Λένα μου λένε δεν πας καλά.....χαχαχαχσχαχα
Εγώ γιατί νομίζω ότι είμαι έξυπνηAYTO EINAI γνωστο η ελενα η τρελοκαμπερο
πανεξυπνη εισαι η ωραια τρελα ειναι αλλο πραγμαΕγώ γιατί νομίζω ότι είμαι έξυπνη
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα πιάνει το αλεπουδακι..... Δεν πρόκειται ποτέ να φύγει η τυριλα και η προβατιλαΣτον σύγχρονο πολιτισμό η αναζήτηση του αληθινού εαυτού είναι γενικά κάτι που έχει παραμεριστεί !
Η σημαντικότερη επιδίωξη της μέρες μας είναι να φαίνεσαι ευτυχής και αυτό να το επιδεικνύει στους άλλους.
Να επιδεικνύεις το σπίτι σου το αυτοκίνητό σου τα ακριβά ρούχα σου τα παιδιά σου τις πολυτελείς συνήθειες σου !
Να τους δείχνεις ότι εσύ τα κατάφερες !
Στις μέρες μας είναι σκάνδαλο είναι κατάρα να μην είσαι ευτυχής κάτι που επιτάσσει το lifestyle !
Η αποτυχία στο κυνήγι της ευτυχίας αντιμετωπίζεται πλέον περίπου ως αναπηρία αφήνει μία ανοιχτή ναρκισσιστική πληγή !
Η σύγχρονη εποχή επιβάλλει καταναγκαστικά να είμαστε ευτυχείς !
Σήμερα το να μην είσαι ευτυχής περιγράφει τη δυστυχία σου!
Εκεί φυτρώνει η απληστία και όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα του ναρκισσιστικού πολιτισμού με πιο μεγάλο θα έλεγα τη μη ανοχή του πόνου!
Δε σου λέω... έχεις και τη φωλίτσα σου λερωμένη τώρα που το θυμήθηκαΔεν πιστεύω στην παρέα να έχει και γυναίκες??
Γιατί τι έκανα??Δε σου λέω... έχεις και τη φωλίτσα σου λερωμένη τώρα που το θυμήθηκα
Τι εννοεις Βιρνα;;Δε σου λέω... έχεις και τη φωλίτσα σου λερωμένη τώρα που το θυμήθηκα
Εγώ δεν τον έχω απατήσει ούτε βγαίνω με φίλους για μπυριτσες στα μπαράκια!Τι εννοεις Βιρνα;;
Σε απαταει η Illenious;
Η illenius ποτέ! Για την άλλη δεν ορκίζομαιΤι εννοεις Βιρνα;;
Σε απαταει η Illenious;
Πόσες έχεις πια ??Η illenius ποτέ! Για την άλλη δεν ορκίζομαι
Καλά κι έγώ στο μπαλκόνι βγήκα να πιω τη μπυρίτσα μουΕγώ δεν τον έχω απατήσει ούτε βγαίνω με φίλους για μπυριτσες στα μπαράκια!
Σπιτι μου ησυχη καθόμαι βλέποντας τι βι !
Προσπαθώ να φτάσω τον δάσκαλο αλλά δε πιάνεταιΠόσες έχεις πια ??
Θύμωσα τώρα πάω να πνίξω τον πόνο μου τρώγοντας ποπ κορν
Εγω εχω μια μοναδικη....κορωνα στο κεφαλι μου την εχω.Προσπαθώ να φτάσω τον δάσκαλο αλλά δε πιάνεται
Ετοίμασε και για μένα κι έρχομαι
ΕξώγαμοΓιατί τι έκανα??
Μεσόγαμο θέλω!Εξώγαμο
Αχχχ....τι ωραία εικόνα να σε περιμένω με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι πίνοντας ποτάκι!Καλά κι έγώ στο μπαλκόνι βγήκα να πιω τη μπυρίτσα μου