Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.584
....για απλώσω τον τραχαναγια να απλωνεις τα ρουχα
....για απλώσω τον τραχαναγια να απλωνεις τα ρουχα
δεν εχεις προβλημα θα εχει δικες του μεχρι την χαλκιδικη μετα θα αγορασετε......εκεί θα χρειαστούμε χειροπέδες!!
Βλεπω εισαι κοριτσακι για τρελιτσες....για σπιτι που λενε..........εκεί θα χρειαστούμε χειροπέδες!!
Τα φιλιά προτιμω να μου τα δώσεις από κοντά γλυκέ μου !
Αγόρια μου τι έχω πει ???
1...δεν απαντώ σε κλήσεις όσο και να επιμένετε!!
2...όχι πολλά,άσκοπα μηνύματα στο Viber !
3...όσα παιδιά έχω μπλοκ μην με παίρνετε από αλλά νούμερα!!
4...συγνώμη αν αναγκάζομαι να λέω τα ίδια και ίδια γραφική έχω καταντήσει!
τα φιλιά μου
Δυστυχώς σπανια τα παθήματα γίνονται μαθήματα!Ο κάθε άνθρωπος που συναντάμε στη ζωή μας κουβαλάει τον δικό του σταυρό!!
παλεύει με την κατάθλιψη το κόμπλεξ τις ανασφάλειες και θέματα υγείας με τον ίδιο του τον εαυτό !!
Παλεύει να ξεπεράσει ένα χωρισμό ένα θάνατο ένα παρελθόν παλεύει να κερδίσει ένα μέλλον!
Να είστε ευγενικοί με τους άλλους και να μην κρίνετε νομίζοντας ότι είστε καλύτεροι από αυτούς!
κι αν δεν το καταλαβαίνετε μερικοί η ζωή θα σας δώσει το καταλάβετε Αργά ή γρήγορα!
Να είστε όμορφοι άνθρωποι!
Την σκετη ομορφιά δεν την αγάπησε ποτέ κανείς!
Ένα όμορφο πρόσωπο θα γεράσει και ένα τέλειο σώμα θα αλλάξει αλλά μία όμορφη ψυχή θα είναι πάντα μια όμορφη ψυχή!!Δυστυχώς σπανια τα παθήματα γίνονται μαθήματα!
"Ομορφος " εάν δεν είσαι,δύσκολα γινεσαι στην πορεία!
Γεια σου νουνα φιλοσοφημένη δεν πηγες να το ρίξεις?Ένα όμορφο πρόσωπο θα γεράσει και ένα τέλειο σώμα θα αλλάξει αλλά μία όμορφη ψυχή θα είναι πάντα μια όμορφη ψυχή!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ
Είχα κανονίσει να πάω για καφέ με φίλεςΓεια σου νουνα φιλοσοφημένη δεν πηγες να το ρίξεις?
Εγώ πήγα 8.00 το πρωί έριξα 2 βουτιές στην θάλασσα τους έριξα και 2 μούτζες να μην παραπονιούνται και τώρα πίνω καφεδάκι στο μπαλκόνι έριξα και το πτηνό στον φούρνο με πατάτες και χαλαρώνω..σιγά μην χαλαγα την ημέρα μου για τά λαμόγιαΕίχα κανονίσει να πάω για καφέ με φίλες
......τι κρίμα που δεν προλαβαίνω δεν πειράζει άλλη φορά που θα έχει και δροσιά
......και πολύ καλά έκανες!Εγώ πήγα 8.00 το πρωί έριξα 2 βουτιές στην θάλασσα τους έριξα και 2 μούτζες να μην παραπονιούνται και τώρα πίνω καφεδάκι στο μπαλκόνι έριξα και το πτηνό στον φούρνο με πατάτες και χαλαρώνω..σιγά μην χαλαγα την ημέρα μου για τά λαμόγια
Καλημέρα γλυκέ μου !!Καλημέρα Έλενα και συναγωνιστές.
Σήμερα η ζέστη είναι στα επίπεδα που εμένα προσωπικά με ενοχλεί (μέχρι τους 30-32C την παλεύω...). Πήγα, έκανα το χρέος μου στην κάλπη, όχι ότι ελπίζω σε πολλά, και τώρα πίνω τον παγωμένο μου καφέ χαλαρώνοντας. Σκέφτομαι πόσο θα μου άρεσε να έχω και την Έλενα αγκαλιά αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ' αυτή τη ζωή....Ελπίζω σε σύντομη συνάντηση. Να περνάτε όλοι όμορφα και προσοχή στη ζέστη....
Εγώ πήγα 8.00 το πρωί έριξα 2 βουτιές στην θάλασσα τους έριξα και 2 μούτζες να μην παραπονιούνται και τώρα πίνω καφεδάκι στο μπαλκόνι έριξα και το πτηνό στον φούρνο με πατάτες και χαλαρώνω..σιγά μην χαλαγα την ημέρα μου για τά λαμόγια
τι είναι αυτό το φυλλάδιο??Για τα αναποφασιστα μέλη του bou, προτείνω!