πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.080
- Πόντοι
- 12.056
Καλησπέρα φυσικά και δεν σε παρεξηγώ!!
Για πες μας εσύ με πόσες γυναίκες έχεις πάει σε μια μέρα??
Καλησπέρα φυσικά και δεν σε παρεξηγώ!!
Εγώ έχω πάει με δύο την ίδια μέρα.Καλησπέρα φυσικά και δεν σε παρεξηγώ!!
Συγνώμη, αλλά συνηθως πίνουμε τσιπουρακια!βλέπω οτι προσέχεις πως γράφεις και κρατάς πισινή. Ενα μυστήριο γύρω απο το όνομα μου.. Λάθος. Πολλά μυστήρια. Εκτός απο τα ταξί, φοβάσαι οτι υπάρχει και κάτι άλλο.. Έτσι δουλεύουν οι μυστήριοι τύποι. Δεν στα έμαθε ο φίλος σου ο μαφιόζος με τα ουζάκια που πίνετε???
Πολλές μικρές δουλειές. Δισπορά..... χρήματος
μαρτυριαρηΣυγνώμη, αλλά συνηθως πίνουμε τσιπουρακια!
Ουζάκια μόνο όταν έρχεται η belluci μαζί μας!
Ε,να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!μαρτυριαρη
εγω φιλε ουτε χθεσινο ψωμι δεν τρωω εκτος αν με ταισει η μονικα στο στομαΕ,να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!
Τι είμαστε να πίνουμε ουζακια,τίποτα χθεσινοι?
Ε καλά δεν θα κολλήσουμε σε τέτοια λεπτομέρεια. Άλλωστε η belluci (φιλικά) δεν με θέλει.... οπότε τι να πω..Συγνώμη, αλλά συνηθως πίνουμε τσιπουρακια!
Ουζάκια μόνο όταν έρχεται η belluci μαζί μας!
Η γυναικα μυστηριο που παντα θα ζει στην φαντασια του αντρικου πληθυσμου εδω μεσα......ναι bill.. Με την "αγάπη" σου όμως, δεν θα επικοινωνήσω με την monica.... Ευχαριστώ για την συμπαράσταση ....
Εκτός του Bill και του Πολυζώη, που κατά τας γραφάς, πίνουν ουζάκια μαζί τηςΗ γυναικα μυστηριο που παντα θα ζει στην φαντασια του αντρικου πληθυσμου εδω μεσα......
Ισως κυκλοφορει στην πιατσα αλλα δεν την εχεις πετυχει ακομη. Ειπαμε πεπλο μυστηριου την καλυπτει.Εκτός του Bill και του Πολυζώη, που κατά τας γραφάς, πίνουν ουζάκια μαζί της
Κοίταξε να δεις είμαι σε μια ηλικία που η μνήμη μου δεν με βοηθάει να θυμηθώ !!Εγώ έχω πάει με δύο την ίδια μέρα.
Μία ή πρώην σχέση το πρωί κ μετά μια call girl το βραδυ.
Εσύ?
Με 2 άντρες ταυτόχρονα προφανώς!Κοίταξε να δεις είμαι σε μια ηλικία που η μνήμη μου δεν με βοηθάει να θυμηθώ !!
... σαν κάτι να θυμήθηκα τώρα!!
Με 2 άντρες!!
Μπερδεύτηκες μάλλον.. ο ίδιος άντρας ήταν, 2 φορές!Κοίταξε να δεις είμαι σε μια ηλικία που η μνήμη μου δεν με βοηθάει να θυμηθώ !!
... σαν κάτι να θυμήθηκα τώρα!!
Με 2 άντρες!!
ΑφιερωμένοΜπερδεύτηκες μάλλον.. ο ίδιος άντρας ήταν, 2 φορές!
Και μεγάλη fan της Ελενας !Η γυναικα μυστηριο που παντα θα ζει στην φαντασια του αντρικου πληθυσμου εδω μεσα......
Με 2 άντρες ταυτόχρονα προφανώς!
Το ξερεις πολυ καλα οποιος την γνωριζει δεν την ξεχναει ευκολα. Σου παιρνει τα μυαλα η Ελενα.Και μεγάλη fan της Ελενας !
ΜΠΙΛ το νούμερο 2 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός!Με 2 άντρες ταυτόχρονα προφανώς!
Μην ξεχνας και το πιο σημαντικο....22 χρονων.ΜΠΙΛ το νούμερο 2 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός!
2 φίλες πίνουν καφέ!!
2 φίλοι πίνουν τσίπουρα!
2 πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ!!