Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.388
Να μου πεις κάποιος που ξέρει από διαδρομές μετά τις 12 το βράδυ πόση είναι η ταρίφα γκάζι..Μεταξουργείο??
Ευχαριστώ πολύ!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Αν δεν κανω λαθος γυρω στα 6 ευρω.Τα μεσανυχτα μπορει να εχει διπλη ταριφα εφοσον καλεσεις τηλεφωνικα το ταξι.Καλυτερα να το ρωτησεις ομως για να μην πεσεις σε καμια περιπτωση.Να μου πεις κάποιος που ξέρει από διαδρομές μετά τις 12 το βράδυ πόση είναι η ταρίφα γκάζι..Μεταξουργείο??
Ευχαριστώ πολύ!!
ειχα καποτε εδω μεσα εναν φιλο που πηγαινε τις κοπελες βολτες για καφε για ψωνια στο ξενοδοχειο μονο δεν της πηγαινε για ητανε του σεμιναριουΝα μου πεις κάποιος που ξέρει από διαδρομές μετά τις 12 το βράδυ πόση είναι η ταρίφα γκάζι..Μεταξουργείο??
Ευχαριστώ πολύ!!
Μας πήρε 15 ε...δεν ήταν από εταιρία αλλά από πιάτσα!Αν δεν κανω λαθος γυρω στα 6 ευρω.Τα μεσανυχτα μπορει να εχει διπλη ταριφα εφοσον καλεσεις τηλεφωνικα το ταξι.Καλυτερα να το ρωτησεις ομως για να μην πεσεις σε καμια περιπτωση.
τι λες ρε δεν του πηρες τα νουμερα του καραγκιοζηΜας πήρε 15 ε...δεν ήταν από εταιρία αλλά από πιάτσα!
Το ξερω ότι μας έκλεψε και δεν είναι τα 15 ε αλλά είναι η κοροϊδία και μετά λένε γιατί δεν προτιμούμε τις πιατσες
Γιατί κλέβουν πολύ απλά τα πράγματα !
καλημέρα.Υπάρχει site που βαζεις την διαδρομή που θες να κάνεις και σου βγάζει εκτιμώμενο κόστος..ωστε να ξερεις στο περίπου πόσο θα κοστίσει η διαδρομή.Ώρες χωρίς κίνηση ειναι περίποιυ όσο σου λέει.Με κίνηση μπορεί να διαφοροποιηθεί.Μας πήρε 15 ε...δεν ήταν από εταιρία αλλά από πιάτσα!
Το ξερω ότι μας έκλεψε και δεν είναι τα 15 ε αλλά είναι η κοροϊδία και μετά λένε γιατί δεν προτιμούμε τις πιατσες
Γιατί κλέβουν πολύ απλά τα πράγματα !
εννοειτε γιατι το ταξι που ειναι μεσα δεν ειναι του δρομου κοινως τορτρουαρΝα ρωτησω και εγω κατι.....Απο κτελ κηφισσου με ταξι μεσα στα κτελ στην πιατσα που εχουν, χρεωνουν την διαδρομη επιπλεον λογω οτι μπαινει καποιος μεσα στο ταξι απο εκει;εχει δηλαδη εξτρα χρεωση;
αν θελήσεις ποτέ να πάρεις ταξί απο Κτελ, Λιμάνια ή Σταθμό Λαρίσης η συμβουλή μου είναι , να σου φύγει αυτη η σκέψη αμέσως.Καλύτερα να καλέσεις κάπιο ραδιοταξί ή αν έχεις κανεναν γνωστό ταξιτζή να του εχεις κανονίσει να έρθει αυτος.Το πιο safe ειναι το Αεροδρόμιο.Να ρωτησω και εγω κατι.....Απο κτελ κηφισσου με ταξι μεσα στα κτελ στην πιατσα που εχουν, χρεωνουν την διαδρομη επιπλεον λογω οτι μπαινει καποιος μεσα στο ταξι απο εκει;εχει δηλαδη εξτρα χρεωση;
Όταν μπήκαμε στο ταξί έναν νεαρός ήταν να πω την αλήθεια ή φάτσα του δεν μου άρεσε καθόλου μάλλον ένστικτο!τι λες ρε δεν του πηρες τα νουμερα του καραγκιοζη
Καλησπέρα!αν θελήσεις ποτέ να πάρεις ταξί απο Κτελ, Λιμάνια ή Σταθμό Λαρίσης η συμβουλή μου είναι , να σου φύγει αυτη η σκέψη αμέσως.Καλύτερα να καλέσεις κάπιο ραδιοταξί ή αν έχεις κανεναν γνωστό ταξιτζή να του εχεις κανονίσει να έρθει αυτος.Το πιο safe ειναι το Αεροδρόμιο.
Εχει έξτρα χρέωση.
η διαδρομή που ανέφερες είναι το πολύ 6-7 ευρώ.στην φίλη σου που της πήρε 5 ευρώ έκανε το εξης:Όταν μπήκαμε στο ταξί έναν νεαρός ήταν να πω την αλήθεια ή φάτσα του δεν μου άρεσε καθόλου μάλλον ένστικτο!
Τον πλήρωσα 10 ε και μετά από 2 λεπτά που πήγε την φίλη μου κάπου ζήτησε αλλά 5 ε ...κοντινή διαδρομή
Σήμερα που μου το είπε η φίλη μου επαθα σοκ!
Καλύτερα να μας έλεγε τα έχω ανάγκη να του τα έδινα με την καρδιά μου το προτιμώ!!
Καλησπέρα!
Συνήθως παίρνω από εταιρία!
Νταξει λέω μια φορά δεν πειράζει!
Ειλικρινά σου μιλάω πάντα δίνω πουρμπουαρ το κλέψιμο όμως με τρελαίνει!!
φιλε μου ο κλασσικος ο μλκς ο ελληνας ειδε 2 γυναικες μονες και εγινε οτι εγινε γιατι εκεινη την ωρα οπως εισαι τον σταματας μπροστα στην τροχαια στο μεταξουργειο και τον πηδανε μεχρι να βγει ο ηλιοςΤαξιμετρο δεν είχε; ή είχε κι απλά χρέωνε σφαιράτα;
Να σου πω την αλήθεια δεν κοιτάω ταξίμετρο ποτέ!!Ταξιμετρο δεν είχε; ή είχε κι απλά χρέωνε σφαιράτα;
Αυτό έκανε σίγουρα, Θυμάμαι παλιά οταν το κάναμε πιο μικροί , με το που μπαίναμε λέγαμε το τελικό προορισμό με ενδιάμεσες στάσεις. Πάντα πρώτα τον τελικό προορισμόη διαδρομή που ανέφερες είναι το πολύ 6-7 ευρώ.στην φίλη σου που της πήρε 5 ευρώ έκανε το εξης:
ουσιαστικά την χρέωσε καινούρια διαδρομή.σαν να άφησε εσένα και να πήρε μετά εκείνη.οπότε την χρέωσε το 5 ευρω.
Αν και μπαίνω σπάνια σε ταξί, πάντα κοιτάω πως γράφει κατά τη διαδρομή, από παλιά μου χει μείνει αυτόΝα σου πω την αλήθεια δεν κοιτάω ταξίμετρο ποτέ!!
Αλλά τώρα θα σας πω και μια ιστορία αληθινή με έναν καλό ταξιτζή πριν χρόνια!!
εγω καθε ημερα ταξι παιρνω μπορει να εχω μπει σε ταξι πριν 30 χρονια τελευταια φοραΑν και μπαίνω σπάνια σε ταξί, πάντα κοιτάω πως γράφει κατά τη διαδρομή, από παλιά μου χει μείνει αυτό
Εσύ μόνο θαλάσσιο ταξι, αφού όλο βουτιές είσαι!!εγω καθε ημερα ταξι παιρνω μπορει να εχω μπει σε ταξι πριν 30 χρονια τελευταια φορα
Υπαρχουν ακομη ανθρωποι με καρδια κι εσυ εισαι ενας απο αυτους.Πριν τρία χρόνια αργά το βράδυ έμαθα ένα κακό
Νέο..ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο είχε φύγει από την ζωή...
Βγαίνω στις 3 το πρωί σαν τρελή και κάθισα σε ένα παγκάκι και έκλαιγα και χτυπιομουν..
Σταματάει ένα ταξί χωρίς να του κάνω νόημα μου λέει
Κοπέλα μου θέλεις να σε πάω κάπου έχει συγγενείς μην κλαις...
Με πήρε με πήγε εκεί που ήθελα τι σου οφείλω του λεω τίποτα μου λέει...φυσικά εγώ τον πλήρωσα..
Δεν ξέρω μου λέει τι έχεις αλλά θα σου πω μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος..
Να είναι καλά ο άνθρωπος!!