πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.080
- Πόντοι
- 12.056
καλα φιλε μου γαμπρουλη για πες σε ποιες εχεις πει οτι εισαι ο πολυζωηςΚαταρχήν μην βρίζεις. Θέλω να είσαι κύριος! Αν το πεις ευγενικά, θα σου απαντήσω!
καλα φιλε μου γαμπρουλη για πες σε ποιες εχεις πει οτι εισαι ο πολυζωηςΚαταρχήν μην βρίζεις. Θέλω να είσαι κύριος! Αν το πεις ευγενικά, θα σου απαντήσω!
Χαχαχαχακαλα φιλε μου γαμπρουλη για πες σε ποιες εχεις πει οτι εισαι ο πολυζωης
πολυ φοβαμαι οτι θα αρχισεις σιγα σιγα να παιζεις μπαλα στα τραβελονηματαΧαχαχαχα
Σε καμία δεν το εχω πει γιατί φοβάμαι μην βρεθώ με καμία και με περιμένει με στραπ-ον!!
Χαχαχαχα τι μαλακας είσαι!!!πολυ φοβαμαι οτι θα αρχισεις σιγα σιγα να παιζεις μπαλα στα τραβελονηματα
κατι καινουργιο εχεις να μου πεις? αυτο ειναι γνωστοΧαχαχαχα τι μαλακας είσαι!!!
Μωρό μου μην βρίζεις τον κουμπάρο μας !Χαχαχαχα τι μαλακας είσαι!!!
και βαφτιστηρι σου αστον μου εμενα νουνα να στον περασω καινουργια ασφαλτοΜωρό μου μην βρίζεις τον κουμπάρο μας !
Γιαυτο ταιριάζουμε έμεις! Ανηκούμε στην ίδια συνωμοταξια!κατι καινουργιο εχεις να μου πεις? αυτο ειναι γνωστο
Έλενα όταν μου λες γλυκόλογα πρόσεχε γιατί τα πιστεύω! Πως γίνεται να μας παντρέψει? Αφού είσαι νουνα του!Μωρό μου μην βρίζεις τον κουμπάρο μας !
ναι ρε χαμενε εγω θα το κανω για να κοιμαμε το βραδυ μαζι της να την προσεχω μην μου την ξεπουρλεψειςΈλενα όταν μου λες γλυκόλογα πρόσεχε γιατί τα πιστεύω! Πως γίνεται να μας παντρέψει? Αφού είσαι νουνα του!
Μπλέξαμε τα μπούτια μας!Έλενα όταν μου λες γλυκόλογα πρόσεχε γιατί τα πιστεύω! Πως γίνεται να μας παντρέψει? Αφού είσαι νουνα του!
Αν είναι να την ξεπουρλεψεις εσυ , αστο καλύτερα!ναι ρε χαμενε εγω θα το κανω για να κοιμαμε το βραδυ μαζι της να την προσεχω μην μου την ξεπουρλεψεις
τα μπουτια ειναι το λιγοτερο μην μπερδουμε τρυπες ειναι το μεγαλο προβλημαΜπλέξαμε τα μπούτια μας!
Και μόνο σαν σκέψη, φτιάχτηκα!Μπλέξαμε τα μπούτια μας!
Εγω θα βάλω τσίγκινο καλού κακού!τα μπουτια ειναι το λιγοτερο μην μπερδουμε τρυπες ειναι το μεγαλο προβλημα
ξεχασα να στο πω το τρυπανι μου ειναι διαμαντενιο..σαν τα μονοπετρα που χαριζειςΕγω θα βάλω τσίγκινο καλού κακού!
Πολυζωης Διαμαντοπουλος! Μόλις μάθαμε και το επίθετο!ξεχασα να στο πω το τρυπανι μου ειναι διαμαντενιο..σαν τα μονοπετρα που χαριζεις
με κεφαρεις καριολη εεε θα σε φτιαξω καλα εγω περιμενεΠολυζωης Διαμαντοπουλος! Μόλις μάθαμε και το επίθετο!
Παλι βρίζεις και θα κοπούν οι διακρατικές συνομιλίες Ερντογαν!με κεφαρεις καριολη εεε θα σε φτιαξω καλα εγω περιμενε
γαμπρουλη βλεπω να σε αρχιζω κυνηγι παντου και επειδη εγω εχω και δουλεια θα βαλω τον υπερκατασκοπο να σε ελεγχειΠαλι βρίζεις και θα κοπούν οι διακρατικές συνομιλίες Ερντογαν!