billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
Πρόσεχε μη τις καλέσεις σπίτι!Χαχαχαχα
Σε καμία δεν το εχω πει γιατί φοβάμαι μην βρεθώ με καμία και με περιμένει με στραπ-ον!!
Πρόσεχε μη τις καλέσεις σπίτι!Χαχαχαχα
Σε καμία δεν το εχω πει γιατί φοβάμαι μην βρεθώ με καμία και με περιμένει με στραπ-ον!!
αποκλειεται να ειναι μπαμιας ...μην ξεχνας ειναι μελος εδω μεσαΠρόσεχε μη τις καλέσεις σπίτι!
Πακοτινι , οχι και μπάμια!αποκλειεται να ειναι μπαμιας ...μην ξεχνας ειναι μελος εδω μεσα
Εσύ , γιατρός άνθρωπος, όλα τα ξέρεις... Επιστημονικά πάνταΟύτε εγώ ρε συ, πλάκα κάνω. Που να ξέρω?
Γαμπρος γιατρός, κελεπούρι ειμαι!!Εσύ , γιατρός άνθρωπος, όλα τα ξέρεις... Επιστημονικά πάντα
ναι η γυναικα που θα σε παρει αν μη τι αλλο θα τις εισαι πιστο σκυλιΓαμπρος γιατρός, κελεπούρι ειμαι!!
Εγώ θα τον πάρω με παπά και με κουμπάρο!ναι η γυναικα που θα σε παρει αν μη τι αλλο θα τις εισαι πιστο σκυλι
Εγω παρτουζα με παπα δεν κάνω. Με κουμπάρο το συζητάμε!Εγώ θα τον πάρω με παπά και με κουμπάρο!
θα του κανω εγω και ενα σολαριουμ και θα στον στειλω μαυρισμενο στην εκκλησια ετοιμοΕγώ θα τον πάρω με παπά και με κουμπάρο!
Άντε να ησυχάσουμε και απο τους 2 σας. Με τον Πολυζώη όλο και κάτι θα βρούμε να κάνουμεΕγώ θα τον πάρω με παπά και με κουμπάρο!
Και καλά θα κάνειςΕγώ θα τον πάρω με παπά και με κουμπάρο!
Αυτοί είναι που σε νοιάζονται πραγματικά!Η ζωή είναι σαν ένα πάρτι προσκαλείς πολλούς ανθρώπους κάποιοι φεύγουν νωρίς κάποιοι μένουν μέχρι αργά όλη νύχτα κάποιοι γελάνε μαζί σου κάποιοι γελάνε πίσω από την πλάτη σου και κάποιοι εμφανίζονται πολύ αργά αλλά στο τέλος μετά τη διασκέδαση είναι κάποιοι λίγοι που μένουν να σε βοηθήσουν να καθαρίσεις το χώρο..... Τις περισσότερες φορές είναι αυτοί που δεν λερωσαν τίποτα αυτοι είναι οι αληθινοι σου φίλοι στην ζωή.....
Εγώ τώρα σε χρειάζομαι ετοιμάσου και έρχομαι να σε πάρω για βολτίτσα με την μηχανή μου !!Αυτοί είναι που σε νοιάζονται πραγματικά!
Είμαι πάντοτε έτοιμος για εσενα!Εγώ τώρα σε χρειάζομαι ετοιμάσου και έρχομαι να σε πάρω για βολτίτσα με την μηχανή μου !!
Αχχχ !!Καλησπερααα κοριτσιιιιι!!!! Βρισκεσαι αθηνα;;;
ΚΑΙ δεν το ξερεις εσυ δεν νομιζωΚαλησπέρα κούκλα...
Πολύ ησυχία σήμερα. Συμβαίνει κάτι??
Μάλλον έχει βγει για ψώνια!Καλησπέρα κούκλα...
Πολύ ησυχία σήμερα. Συμβαίνει κάτι??