Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Με έχουν απαγάγει και ζητάνε λύτρα!!Καλησπέρα κούκλα...
Πολύ ησυχία σήμερα. Συμβαίνει κάτι??
Με έχουν απαγάγει και ζητάνε λύτρα!!Καλησπέρα κούκλα...
Πολύ ησυχία σήμερα. Συμβαίνει κάτι??
Θα έπρεπε να το ξέρει ήδη που είμαι και απορώ πως δεν έχει έρθει ακόμα να με ελευθερώσει !!μην ανησυχεις νουνα στελνω τον μητσο θα βρει που σε εχουν και θα μπουκαρω θα παρω μαζι μου και επιλεκτες δυναμεις @nothorny ειδικο στις καταδυσεις
λες να τον πηραν οι απαγωγεις με το μερος τους εκτος αν μπερδεψε τις παρακολουθησεις και ψαχνει να σε βρει στις φυτειες με τα αγγουριαΘα έπρεπε να το ξέρει ήδη που είμαι και απορώ πως δεν έχει έρθει ακόμα να με ελευθερώσει !!
κοιμάται για μεσημέρι , κανει σιεσταΘα έπρεπε να το ξέρει ήδη που είμαι και απορώ πως δεν έχει έρθει ακόμα να με ελευθερώσει !!
δωσε και κανα power/food/fuel pass ρε μαν , ειναι της μοδαςΕγω δίνω 5.000.000 € να την κρατήσουν!
τον ξερεις τον μητσο ?? αν δεν τον ξερεις σε πληροφορω μπορει να ξετρυπωσει μεχρι και κουνελι μεσα απο την φωλια τουκοιμάται για μεσημέρι , κανει σιεστα
πρωτα απο ολα η ξεκουραση
εσενα τελειωνουν οι μερες σου ΟΥΚΑΕγω δίνω 5.000.000 € να την κρατήσουν!
τον ξερεις τον μητσο ?? αν δεν τον ξερεις σε πληροφορω μπορει να ξετρυπωσει μεχρι και κουνελι μεσα απο την φωλια του
Κρύβε λόγια, θα εμφανιστώ στο ραντεβού με μάσκα και βατραχοπεδιλο!εσενα τελειωνουν οι μερες σου ΟΥΚΑ
ΑΚΟΥΡΑΣΤΟς ΛΕΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΥΣΚΟΥΣΑΡΙΟΝαι αλλα μην τον ζαλιζεται μεσημέρια !! ξεκουράζεται ο ανθρωπος
ικανο σε εχω να το κανειςΚρύβε λόγια, θα εμφανιστώ στο ραντεβού με μάσκα και βατραχοπεδιλο!
Οι απαγωγές είναι σκληροί άνθρωποι και μου είπαν να σας ενημερώσω ότι τα λύτρα δεν τα θέλουν σε χρήματα αλλά σε σοκολατες και σε λουλούδια !!λες να τον πηραν οι απαγωγεις με το μερος τους εκτος αν μπερδεψε τις παρακολουθησεις και ψαχνει να σε βρει στις φυτειες με τα αγγουρια
Πάρε με όταν φτάσεις!!Παλικάρια εφαγα και ξεκουρατηκα λιγάκι χωρις wifi. Λοιπόν πολυζώη παρε την ομάδα και έλα στο γνωστό σημείο να την παρουμε. Ξερω που είναι και δεν θελει σοκολάτες και μακακίες.
Ειμαι αθηναάααα...ποτε να σ στειλω;;;;;;Αχχχ !!
Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιούνται!!
ΝΑΙ
Ελενα θα σε ελευθερωσω εγω.....ειχα παει να παρω καφε και απεναντι εχει και σουπερ μαρκετ.Ετσι πηγα και αγορασα 5 τσαντες γεματες σοκολατες να ερθω να δωσω τα λυτρα.Λουλουδια δεν βρηκα πολλα αλλα μονο ενα τριανταφυλλο......Οι απαγωγές είναι σκληροί άνθρωποι και μου είπαν να σας ενημερώσω ότι τα λύτρα δεν τα θέλουν σε χρήματα αλλά σε σοκολατες και σε λουλούδια !!
Υ..Γ...Μήτσο πήγαινε στο περίπτερο πριν με ελευθερώσεις!!
Αύριο!!Ειμαι αθηναάααα...ποτε να σ στειλω;;;;;;