πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.088
- Πόντοι
- 12.056
θα κανει νεα καριερα του ευνουχουΕγώ θα του κοψω τα ...........
θα κανει νεα καριερα του ευνουχουΕγώ θα του κοψω τα ...........
Εγω μόνο το φλιτζάνι ξερω να λεω..kaτσε να ρωτησουμε κοπροσκυλα ποιος εχει κανει την εξασκηση του διπλα στον πητ παπαδακο γιατι ως γνωστον εδω μεσα τα ξερουν ολα
βρε βρε καλως τονΕγω μόνο το φλιτζάνι ξερω να λεω..
Δεν σου μιλάω.Εγω μόνο το φλιτζάνι ξερω να λεω..
Απαπα, πρέπει να έχεις στεναχωρεθεί πάρα πολυ για να λες τέτοιες κουβέντες. Πρέπει να έχει μαυρίσει η τρυφερή ψυχούλα σουΕγώ θα του κοψω τα ...........
Τα πολλά λόγια είναι φτωχεια... πότε θα βρεθούμε?Δεν σου μιλάω.
ετσι σε θελω με τις παντες προσεχε μονο μην φυγεις μονο με τις ζαντεςΤα πολλά λόγια είναι φτωχεια... πότε θα βρεθούμε?
Θα βρεθούμε όταν θα είμαι η μοναδική στην καρδιά σου!Τα πολλά λόγια είναι φτωχεια... πότε θα βρεθούμε?
ετσι νουνα στην πρεσα τον ξιμαρισμενοΘα βρεθούμε όταν θα είμαι η μοναδική στην καρδιά σου!
Είμαι και ευαίσθητη πανάθεμά με!Απαπα, πρέπει να έχεις στεναχωρεθεί πάρα πολυ για να λες τέτοιες κουβέντες. Πρέπει να έχει μαυρίσει η τρυφερή ψυχούλα σου
μισο να καλεσω το εκαβ η τους γιατρους χωρις συνοραΕίμαι και ευαίσθητη πανάθεμά με!
Πληγώνομαι εύκολα!
Κάλεσε έναν καρδιολόγο να μου αλλάξει την καρδιά !μισο να καλεσω το εκαβ η τους γιατρους χωρις συνορα
Συνήθως οταν οι ευαίσθητοι ανθρωποι πληγώνονται ξεσπούν σε εκδήλωση αγάπης προς τους αγαπημένους τους, Λες να αγοράσεις τα δώρα στο βαφτηστήρι???Είμαι και ευαίσθητη πανάθεμά με!
Πληγώνομαι εύκολα!
Κάλεσε έναν καρδιολόγο να μου αλλάξει την καρδιά !
Μεταμόσχευση να κάνει και να πάψει να πονά!!
Α,δεν θέλω τέτοια,εσυ εισαι femme Fatale, φτιαγμένη για να πληγωνεις όχι για να πληγωνεσαι!Είμαι και ευαίσθητη πανάθεμά με!
Πληγώνομαι εύκολα!
δεν εχω αναγκη την νουνα στηνω μπιζνα πολλα ριχτερ με τον μαφιοζο θα γινει της μαζερατι το καγκελοΣυνήθως οταν οι ευαίσθητοι ανθρωποι πληγώνονται ξεσπούν σε εκδήλωση αγάπης προς τους αγαπημένους τους, Λες να αγοράσεις τα δώρα στο βαφτηστήρι???
Παρτουζα με Maserati, Porsche και alfa spider!δεν εχω αναγκη την νουνα στηνω μπιζνα πολλα ριχτερ με τον μαφιοζο θα γινει της μαζερατι το καγκελο
Και έχεις βάλει τον bill να δουλεύει. Γιαυτο έχει αραιώσει εδω...δεν εχω αναγκη την νουνα στηνω μπιζνα πολλα ριχτερ με τον μαφιοζο θα γινει της μαζερατι το καγκελο