nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.008
- Πόντοι
- 5.784
Θα πρέπει να σε ψηλαφήσω!Στην καρδιά μου !!
Θα πρέπει να σε ψηλαφήσω!Στην καρδιά μου !!
Η καρδιά είναι κοντά στο στήθος οπότε έλα γιατρέ μου να με εξετάσεις!!Θα πρέπει να σε ψηλαφήσω!
Ελα εκεί είναι?? Και δεν το ήξερα αλλιώς δεν θα το έγραφα!!!Η καρδιά είναι κοντά στο στήθος οπότε έλα γιατρέ μου να με εξετάσεις!!
Ναι και να του πάει με τη μια όλο το αιμα στο κάτω κεφάλι,να δούμε τι σόι εξέταση θα κάνει!Η καρδιά είναι κοντά στο στήθος οπότε έλα γιατρέ μου να με εξετάσεις!!
Θα του κάνει μετά εξέταση η γλωσσίτσα μου !!Ναι και να του πάει με τη μια όλο το αιμα στο κάτω κεφάλι,να δούμε τι σόι εξέταση θα κάνει!
Που όπως είπαμε και προηγουμενα είναι υπεροχη!!!Θα του κάνει μετά εξέταση η γλωσσίτσα μου !!
Λαρυγγοσκοπηση!Ναι και να του πάει με τη μια όλο το αιμα στο κάτω κεφάλι,να δούμε τι σόι εξέταση θα κάνει!
Απο καρδιολόγος, ωριλα δηλαδή!Λαρυγγοσκοπηση!
Γενική Ιατρική εχω σπουδάσει!Απο καρδιολόγος, ωριλα δηλαδή!
Φαντάζομαι με έφεση στα γυναικολογικα!Γενική Ιατρική εχω σπουδάσει!
Με εξειδίκευση στην γυναικολογια!Φαντάζομαι με έφεση στα γυναικολογικα!
παει θα τα τινάξει και αυτός ο γαμπρός... Τόλμησε να το σκεφτεί και τον καθάρισεΘα του κάνει μετά εξέταση η γλωσσίτσα μου !!
Καλησπερα γλυκέ μου !!Καληησπερα ομορφη μου μαθητρια. Καλη εβδομαδα. Συγνωμη για την απουσια μου αλλη υπηρξε σοβαρος λογος.
Θα ανταποδωσω πολυ συντομα με διαφορετικο τροπο......που μονο εγω ξερω.Καλησπερα γλυκέ μου !!
Η απουσίες σημειώνονται!!
Γρήγορος σαν αστραπη,άγριος σαν καταιγίδα!!!Θα ανταποδωσω πολυ συντομα με διαφορετικο τροπο......που μονο εγω ξερω.
Πάλι 2 μέτρα και 2 σταθμά.. Σε κάτι άλλα post έλεγες "τιμωρούνται" και οχι "σημειώνονται"Καλησπερα γλυκέ μου !!
Η απουσίες σημειώνονται!!
Μονο ιδιαιτερα κανουμε. Αν και μου τριβεται εγω βραχος. Μονο μαθημα.Γρήγορος σαν αστραπη,άγριος σαν καταιγίδα!!!
Ε καλά τωρα,μια πορτοκαλαδα θα την πίνετε!!!Μονο ιδιαιτερα κανουμε. Αν και μου τριβεται εγω βραχος. Μονο μαθημα.
Μονο νερακι τιποτα αλλο.Ε καλά τωρα,μια πορτοκαλαδα θα την πίνετε!!!
Δεν είστε και του κατηχητικου!!