billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.042
- Πόντοι
- 5.956
εγώ θα έλεγα Μ....ΝΑΡΑ!!!!Στα καλυτερα σημεια. Αλλα και παλι κορμαρα εισαι κουκλα.
εγώ θα έλεγα Μ....ΝΑΡΑ!!!!Στα καλυτερα σημεια. Αλλα και παλι κορμαρα εισαι κουκλα.
εγώ θα έλεγα Μ....ΝΑΡΑ!!!!
εγω ξεβρακωθηκα ηδη
Θα μας πεθανεις σημερα......εισαι και μακρια.
Είμαι σκληρή γυναίκα δεν σας λυπάμαι δεν δείχνω οίκτο....Θα μας πεθανεις σημερα......εισαι και μακρια.
Δειξε ελεος.
Ευλογημένη είσαιΤο μόνο καλό στο σώμα μου όταν παίρνω τρία κιλάκια τα παιρνω στο στήθος και στο πωπο .........
Λες και δεν θελουμε και εμεις αλλα λεμε τωρα........Είμαι σκληρή γυναίκα δεν σας λυπάμαι δεν δείχνω οίκτο....
WOW!!!
Δάσκαλε πρόσεχε. Θα σε καταγγείλει........Το καλυτερο εισαι καρδια μου με διαφορα. Αιωνια πιστος.
Ναι , είπε θα χιονίσει και ποιός θα βγάλει φωτό?????Καλημέρα αγαπημένο μου δασκάλε
Ηρεμία είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα στη ζωή μας !
Λίγο δύσκολο στην κοινωνία που ζούμε !!
Είπε θα χιονίσει την Κυριακή αλλά καλύτερα να παίξω λίγο χιονοπόλεμο !!
Ναι αλλά δεν έχει χιονίσει ακόμα!!Ναι , είπε θα χιονίσει και ποιός θα βγάλει φωτό?????
αφου κανει ζεστη βγαλτετο και αυτο ομορφη κυρια
Όταν ζεσταίνεσαι και κυκλοφορείς στο σπίτι σου με το φανελάκι.....
Έβαλε το χεράκι μου εκεί για να δείξω και τα νυχάκια μου η πονηρούλα............WOW!!!
βγήκε το φανελάκι!
ευχαριστούμε πολύ κουκλαρα!!!
άλλη μια τώρα χωρίς χέρι, είναι περιττό!
Υπομονή κάνουμε... Όλα θα γίνουν....Ναι αλλά δεν έχει χιονίσει ακόμα!!
μπραβο σας πολυ ωραιοαφου κανει ζεστη βγαλτετο και αυτο ομορφη κυρια
Σωστά.. Τα έφτιαξες , τα φωτογράφισες και έφυγες απο Αθήνα... Τώρα περιμένουμε να λιώσουν τα χιόνια και να μας ξαναέρθεις...WOW!!!
βγήκε το φανελάκι!
Ωχχχχ !!
Μην τους βάζεις ιδέες γιατί θα μου το ζητάνε και αυτό.........
θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγες μερικά από τα πιο περίεργα που σου έχουν ζητήσει...Ωχχχχ !!
Μην τους βάζεις ιδέες γιατί θα μου το ζητάνε και αυτό.........
Βγηκε το φανελακι; Αποκαλυψη τωρα.WOW!!!
βγήκε το φανελάκι!
αν αρχισει και γραφει τα περιεργα θα πεσει γελιο μεχρι δακρυωνθα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγες μερικά από τα πιο περίεργα που σου έχουν ζητήσει...