billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.072
- Πόντοι
- 5.956
πάρε ένα γλυκάκι!Έχω και μέρες να κάνω έρωτα και εγώ λυσαξει !!
πάρε ένα γλυκάκι!Έχω και μέρες να κάνω έρωτα και εγώ λυσαξει !!
Ευχαριστω πολυ γλυκια μου. Εσυ εισαι ενα λουλουδι.Πέρα από χιούμορ είσαι και πολύ ευγενικός !
Στη σημερινή εποχή να είσαι ευγενικός είναι προτέρημα !!
παρε ενα λουλουδακι !
Ετσι χαμογελαστη σε θελουμε συντομα παλι κοντα μας.
Γυμνη ανεξαρτήτως συνθηκών λέω εγώ!Γυμνη στο χιονι
Τι να κάνουν τα παιδιά το έχουμε καταντήσει το νήμα MasterChef!πως καταντησε ετσι το νημα τις ποιητριας ο ενας κανει ανηθικες προτασεις στην πηματοθετρια και ο αλλος βαζει χιοναθρωπους και αγιοβασιληδες σε σχημα πεους πρεπει να πεσει σκουπα παω να φωναξω την καθαριστρια
δεν νομιζω νουνα να κατρακυλησεις στο βουρκο που θελει να σε ριξει ο σπυρος καλογηρου και ο ανεστης βλαχοςΤι να κάνουν τα παιδιά το έχουμε καταντήσει το νήμα MasterChef!
Έχουμε ξεχάσει ότι στο νημα πού και πού πρέπει να βάζω γυμνές φωτό...........
Όταν ζεσταίνεσαι και κυκλοφορείς στο σπίτι σου με το φανελάκι.....
Παναγία μου!!! Θα σκοτωθούμε....τι ρώγα είναι αυτή μωρό μου όμορφο...ααααχχχχχχ
αυτο που αχνοφαινεται απο μεσα δεν σηκωνεις λιγο το φανελακι να δουμε τι ειναι μηπως πρεπει να χρησιμοποιησω την ιατρικη μου ιδιοτητα
βγάζει μάτι!!Παναγία μου!!! Θα σκοτωθούμε....τι ρώγα είναι αυτή μωρό μου όμορφο...ααααχχχχχχ
ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ!!!
ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ!!!
Το μόνο καλό στο σώμα μου όταν παίρνω τρία κιλάκια τα παιρνω στο στήθος και στο πωπο .........Παναγία μου!!! Θα σκοτωθούμε....τι ρώγα είναι αυτή μωρό μου όμορφο...ααααχχχχχχ
εγω τα παιρνω στο κρανιοΤο μόνο καλό στο σώμα μου όταν παίρνω τρία κιλάκια τα παιρνω στο στήθος και στο πωπο .........
εγώ λέω να βγάλεις το φανελάκι!Για να μη μου κάνετε παραπονάκια ότι δεν βγάζω φώτο...........
Στα καλυτερα σημεια. Αλλα και παλι κορμαρα εισαι κουκλα.Το μόνο καλό στο σώμα μου όταν παίρνω τρία κιλάκια τα παιρνω στο στήθος και στο πωπο .........