πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.396
- Πόντοι
- 12.056
εγω καταλαβα νο σοκολατες νο φωτοΗ φώτο μου στο site είναι σαν τις σοκολάτες δεν μπορείς να φας πολλες....
εγω καταλαβα νο σοκολατες νο φωτοΗ φώτο μου στο site είναι σαν τις σοκολάτες δεν μπορείς να φας πολλες....
ουκ εν το πολλώ το ευ!!!!Η φώτο μου στο site είναι σαν τις σοκολάτες δεν μπορείς να φας πολλες....
Σεβασμος μεγαλη κουβεντα ειπες. Δεν υπαρχει πλεον σχεδον καθολου.Σήμερα είπα πολλά και θα ήθελα να πω και κάτι τελευταίο....
Το νήμα στο site δεν είναι το σπίτι μου απλά φέρει το όνομά μου..
Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει και όποτε θέλει πάντα με σεβασμό και προσοχή τι γράφει..
Ίσως κάποιες φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται....( αθελα μας )..
Εδώ είμαστε για να κάνουμε το χαβαλέ μας και να περνάμε όμορφα......
Τα φιλια μου .......
τιμούλα δεν μας είπες... Θα αρχίσεις και εσύ φωτό μόνο στο viber και να έχει προηγηθεί paysafeπαληκαρια αφηστε την 110 σε εμενα να στελνεται πμ εχω ειδικο προγραμμα
Εισαι αθηνααα;;Ελαααα !! μου να σου κανω το τραπεζι ....
Φίλε μαφιοζε δεν βλέπω να γλιτώσει η νουνα μου το ξεβρακωματι να μας πει η Μπάρμπαρα,εμείς έχουμε Ελενα!!!
Καλημέρα κορίτσι... έψαχνα να κρεμάσω το μπουφάν μου...
Όταν ζεσταίνεσαι και κυκλοφορείς στο σπίτι σου με το φανελάκι.....
Νουνα σε περιμένει ο χιονιάς...του πήρα πατατάκια γιατί ποπ κορν δεν τρώει....και περιμένουμε να κάνουμε οφθαλμολουτροΓιατί από όλους τους χειμώνες ένας είναι τόσο μεγάλος που αν τον ξεπεράσεις η καρδιά σου πλέον Όλα τα αντέχει!!
Καλημέρα αγόρια μου
Φίλε μου καλέ το νήμα είναι πειρατικό... ασχολείται με όλα ποιήματα χαβαλες πειράγματα κλπ ...δεν ασχολείται με χαζούς...,. Και κάτι τελευταίο φωτογραφία ζητά σοκολάτα μην ζητήσειςΤο κοριτσι με το πιο πολιτισμένο νήμα.. καλημέρα Έλενα... δεν ξέρω αν είσαι όμορφη, άσχημη, κοντή, ψηλή ή δεν ξέρω τι... έχεις όμως μια γαλήνια αύρα που κάθε μέρα κάθομαι και διαβάζω τα μυνηματα σου χωρίς ωστόσο να συμμετέχω και έχω ένα χαμόγελο παιδικό, γαλήνιο... μπράβο και στα παιδιά όμως που κρατούν το νήμα σε αυτό το επίπεδο..
Καλημερα !!Το κοριτσι με το πιο πολιτισμένο νήμα.. καλημέρα Έλενα... δεν ξέρω αν είσαι όμορφη, άσχημη, κοντή, ψηλή ή δεν ξέρω τι... έχεις όμως μια γαλήνια αύρα που κάθε μέρα κάθομαι και διαβάζω τα μυνηματα σου χωρίς ωστόσο να συμμετέχω και έχω ένα χαμόγελο παιδικό, γαλήνιο... μπράβο και στα παιδιά όμως που κρατούν το νήμα σε αυτό το επίπεδο..
Η ομορφιά είναι μέσα μας Έλενα και διαβαζοντας σε, πιστεύω ότι είσαι πανέμορφη...Καλημερα !!
Τι γλυκος που εισαι !!
Ουτε ομορφη ειμαι ουτε ψηλη για να ειμαι ειλικρινής μια παιδική τρέλα την έχω ίσως παιδικά απωθημένα όσα δεν έζησα μικρή!!
Το συγκεκριμένο νήμα κάποιοι το εχουν Σχολίασει πολύ αρνητικά γιατί βάζω σπάνια φωτό με λένε ποιήτρια του site MasterChef το έχω κάνει το νήμα μου και διάφορα τέτοια εγώ θέλω να σου πω ότι δεν προσποιούμαι ότι γράφω στο site ότι λέω έτσι είμαι και στην καθημερινότητά μου Μου αρέσει πάρα πολύ το χιούμορ μου φτιάχνει τη διάθεση !!
Άλλωστε όπως μου είπε και ένας κύριος κάποτε Έλενα μου η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή !!
Παρε και εσυ λουλουδακια
Καλημετα στο ομορφο κοριτσακι μας.Γιατί από όλους τους χειμώνες ένας είναι τόσο μεγάλος που αν τον ξεπεράσεις η καρδιά σου πλέον Όλα τα αντέχει!!
Καλημέρα αγόρια μου
Αφου κανει κρυο πως θα βγαλω τα ρουχα μου ??Νουνα σε περιμένει ο χιονιάς...του πήρα πατατάκια γιατί ποπ κορν δεν τρώει....και περιμένουμε να κάνουμε οφθαλμολουτρο
Καλημέρα αγάπη αφού έχουμε πει ειμαι το κορίτσι τουΚαλημετα στο ομορφο κοριτσακι μας.
Εισαι κοριτσακι του καλοκαιριου αλλα υπομονη θα περασει και αυτο.
Φιλακια.
Πες του ανθρώπου που δεν σε ξέρει ότι στην τρέλα έχεις 4 διπλώματα από κολέγια ελληνικό αλλά και διεθνή... international καριέραΚαλημερα !!
Τι γλυκος που εισαι !!
Ουτε ομορφη ειμαι ουτε ψηλη για να ειμαι ειλικρινής μια παιδική τρέλα την έχω ίσως παιδικά απωθημένα όσα δεν έζησα μικρή!!
Το συγκεκριμένο νήμα κάποιοι το εχουν Σχολίασει πολύ αρνητικά γιατί βάζω σπάνια φωτό με λένε ποιήτρια του site MasterChef το έχω κάνει το νήμα μου και διάφορα τέτοια εγώ θέλω να σου πω ότι δεν προσποιούμαι ότι γράφω στο site ότι λέω έτσι είμαι και στην καθημερινότητά μου Μου αρέσει πάρα πολύ το χιούμορ μου φτιάχνει τη διάθεση !!
Άλλωστε όπως μου είπε και ένας κύριος κάποτε Έλενα μου η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή !!
Παρε και εσυ λουλουδακια
Καποιοι (ονοματα δεν θα πω) περιμενουν και κατι ακομη εκτος απο χιονανθρωπο. Τι δεν ξερω αλλα θα ειναι τοσο καυτο που θα λιωσει το χιονι.Καλημέρα αγάπη αφού έχουμε πει ειμαι το κορίτσι του
ΜΑΗ .......
Άμα χιονίσει πολύ θα φτιάξω ένα μικρό χιονάνθρωπο !!
Εγώ που περιμένω να χιονίσει για να παίξω με τα παιδιά της γειτονιάς χιονοπόλεμο..........χαχαχαχαχα