Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
Ειμαι εγω τρελη ????Ξέρεις φίλε μαφιοζε ότι οι γυναίκες είναι όλες τρελές...
Ειμαι εγω τρελη ????Ξέρεις φίλε μαφιοζε ότι οι γυναίκες είναι όλες τρελές...
ΜουρλοκαμπεροΕιμαι εγω τρελη ????
Εχει και η τρελα τη γοητεια της.Ειμαι εγω τρελη ????
Εισαι τρελη για γλυκα και ερωτα.....αυτο εισαι.
Δάσκαλε εκεί στον δρόμο που χαραξες.... Καλά το πάςΕισαι τρελη για γλυκα και ερωτα.....αυτο εισαι.
Βιβλία και σαχλαμάρες... έχεις έτοιμη ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια.... Ζητώ η τρέλα 12τομοι
Παντα πιστος στις αρχες μου.....keep walking teacher....Δάσκαλε εκεί στον δρόμο που χαραξες.... Καλά το πάς
Μου έκανες το μυαλό μίξερ......Αλήθεια ,αγαπάμε την ζωή ,οχι επειδή είμαστε συνηθισμένοι στο να ζούμε ,αλλά επειδή είμαστε συνηθισμένοι στο να αγαπάμε .
Υπάρχει πάντα λίγη τρέλα στην αγάπη ,όπως επίσης υπάρχει πάντα λίγη λογική στην τρέλα .
Ο άνθρωπος είναι εκείνο το τρελό ζώο ,του οποιου η τρέλα ανακάλυψε τη λογική ........
Ωραια τα λες. Λιγη τρελα στη ζωη μας κανει καλο γιατι μας προστατευει απο την απολυτη τρελα οταν διαπιστωσουμε ποσο παραλογος ειναι ο κοσμος γυρω μας.Αλήθεια ,αγαπάμε την ζωή ,οχι επειδή είμαστε συνηθισμένοι στο να ζούμε ,αλλά επειδή είμαστε συνηθισμένοι στο να αγαπάμε .
Υπάρχει πάντα λίγη τρέλα στην αγάπη ,όπως επίσης υπάρχει πάντα λίγη λογική στην τρέλα .
Ο άνθρωπος είναι εκείνο το τρελό ζώο ,του οποιου η τρέλα ανακάλυψε τη λογική ........
Και ειμαστε ακομα στην αρχη ..Ωραια τα λες. Λιγη τρελα στη ζωη μας κανει καλο γιατι μας προστατευει απο την απολυτη τρελα οταν διαπιστωσουμε ποσο παραλογος ειναι ο κοσμος γυρω μας.
Το κοριτσι διαβαζει δεν πινει καφεδες στον ελευθερο χρονο του ..Μου έκανες το μυαλό μίξερ......
Δεν μου αρεσει να δινω υποσχεσεις γιατι μετα αγχωνομαι !!Αυτο ειναι υποσχεση;
Αυτά τα καινούργια χόμπι σου δεν μου αρέσουν καθόλου...γιατί πάλι εμείς θα την πληρώσουμε....Το κοριτσι διαβαζει δεν πινει καφεδες στον ελευθερο χρονο του ..
ΠροεκλογικήΔεν μου αρεσει να δινω υποσχεσεις γιατι μετα αγχωνομαι !!
Μια απλη δηλωση ειναι !!
Δεν θα με ξεφορτωθειτε τοσο ευκολα !!Αυτά τα καινούργια χόμπι σου δεν μου αρέσουν καθόλου...γιατί πάλι εμείς θα την πληρώσουμε....