FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Καλα ρε συ Μπιλλ δε διαβαζεις τα ιδια σου τα ποστ η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ?απορίας άξιον πως ξέρεις την ηλικία μου,αυτό είπα!
απλά μαθηματικά
έστω ηλικια flash=A
Ηλικια bill = A+13
δεδομένου ότι το Α σου είναι γνωστό,προφανώς και το Α+13 σου ειναι γνωστό για να βγάλεις τη διαφορά?
Εσυ λοιπόν που το έμαθες?
σε εμένα μη μιλάς για ποιότητα,όσο για pm συγνώμη δεν τα χρησιμοποιώ,μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
χαιρετισμούς!
και καλό θα είναι να μην καταλαμβανουμε χώρο στο νήμα της Ελενας!
Αναφερεις βαρυγδουπα " διαρροη προσωπικων δεδομενων " Που ειναι η διαρροη προσωπικων δεδομενων ?
Εγω καλοπροαιρετα θα απαντησω που ξερω την ηλικια σου , γιατι σε αυτο το νημα εχετε μια μανια καταδιωξης συνολικα , οτι σας καταδιωκουν και σας διαβαλλουν απο καποιο αλλο νημα και φοβουμενοι αυτο την πεφτετε εσεις επι δικαιων και αδικων ( εχει γινει και με μενα εδω ξανα πριν κατι μηνες και το ξερεις προσωπικα )
Την ηλικια σου την ξερω απο τους καυγαδες που γινοντουσαν την εποχη που μπαναριστηκες
Δεν μου την εχει πει κανενας και ειδικα αυτος/αυτη που φανταζασαι, πρωτα πρωτα γιατι εγω δεν ρωταω για να μη φερω σε δυσκολη θεση τους φιλους/φιλες μου
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ Η ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω , ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ