Διαγραμμένο μέλος 200588
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2020
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα δασκάλα του έρωτα!
Δεν υπάρχει το ευχαριστώ αλλά αφού μου το λες θα σου πω παρακαλώ !!καλημέρα Έλενα μου!
ευχαριστώ πολύ για την υποστηριξη σου,δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι κυριοι(?)επιθυμούν να μπαναριστω εκ νέου!!!!
ποιοι? αυτοί που αρέσκονται στη διαρροή προσωπικών δεδομένων!
πως άραγε γνωρίζει π flash την ακριβή ηλικια μου?
και αν κάποια στόματα έχουν ανοίξει γιατί την δημοσιοποιεί εδώ?
λυπηρά όλα αυτά, δείχνουν βέβαια ποιότητα ανθρώπων!
καλημέρα σε όλους!
Καλημερα αγορι !!Καλημέρα δασκάλα του έρωτα!
Ο δάσκαλος που κρύβεται πάλι δεν πιστεύω να είναι πουθενά εκεί γύρω σουΚαλημερα αγορι !!
Είμαι το κορίτσι με τα χίλια πρόσωπα !
Η δασκάλα του έρωτα...
Η ποιήτρια του site...
Υδραυλικός των Hotel...
Όμορφη Κυριακή να έχεις !!
Τον περιμένω να εμφανιστεί μπας και μου κάνει εκείνο το μασάζ που μου υποσχέθηκε !!Ο δάσκαλος που κρύβεται πάλι δεν πιστεύω να είναι πουθενά εκεί γύρω σου
Εννοείται πως θα εμφανιστεί.... Κρίμα τον είχα για σοβαρό...αλλά τελικά βειναι πολύ μα πάρα πολύ μεγάλος μπηχτηςΤον περιμένω να εμφανιστεί μπας και μου κάνει εκείνο το μασάζ που μου υποσχέθηκε !!
Είναι πολύ σοβαρό παιδί οντως ισχύει αυτό !!Εννοείται πως θα εμφανιστεί.... Κρίμα τον είχα για σοβαρό...αλλά τελικά βειναι πολύ μα πάρα πολύ μεγάλος μπηχτης
Παντα κραταω τις υποσχεσεις μου.Τον περιμένω να εμφανιστεί μπας και μου κάνει εκείνο το μασάζ που μου υποσχέθηκε !!
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.Εννοείται πως θα εμφανιστεί.... Κρίμα τον είχα για σοβαρό...αλλά τελικά βειναι πολύ μα πάρα πολύ μεγάλος μπηχτης
Καλησπερα. Κι ας ελπισουμε να βγει επιτελους ηλιος.
Εκλαψα απο τα γελια !!Καλησπερα. Κι ας ελπισουμε να βγει επιτελους ηλιος.
Με την μαθήτρια που έχεις τι περίμενεςΠαντα κραταω τις υποσχεσεις μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.
Σοβαρόφανης όταν προτείνει σεξ σε μαθήτρια του.... Θα του κάνω καταγγελία στην εισαγγελία ανηλίκωνΕίναι πολύ σοβαρό παιδί οντως ισχύει αυτό !!
Όπως άλλωστε σοβαρη ειμαι και εγώ..............(λεμε τωρα )
Ας πιω ενα καφεδακι
Αγαπητε Bill , μονος σου καρφωνεσαι γιατι οπως σου ειπα δεν καταλαβαινεις τα ποστ μουκαλημέρα Έλενα μου!
ευχαριστώ πολύ για την υποστηριξη σου,δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι κυριοι(?)επιθυμούν να μπαναριστω εκ νέου!!!!
ποιοι? αυτοί που αρέσκονται στη διαρροή προσωπικών δεδομένων!
πως άραγε γνωρίζει π flash την ακριβή ηλικια μου?
και αν κάποια στόματα έχουν ανοίξει γιατί την δημοσιοποιεί εδώ?
λυπηρά όλα αυτά, δείχνουν βέβαια ποιότητα ανθρώπων!
καλημέρα σε όλους!
απορίας άξιον πως ξέρεις την ηλικία μου,αυτό είπα!Αγαπητε Bill , μονος σου καρφωνεσαι γιατι οπως σου ειπα δεν καταλαβαινεις τα ποστ μου
Εγω δεν ειπα καμμια ηλικια , ειπα οτι εχουμε 13 χρονια διαφορα
Μπορει εγω να ειμαι 20 και εσυ 33 , μπορει εγω 30 και εσυ 43 , μπορει εγω 90 και εσυ 103
Χωρις δοση ειρωνειας , σου λεω οταν θες να πεις κατι για μενα , να μου στελνεις πρωτα πμ να στο εξηγω.
Μη γινεσαι λογω της αγαπης σου για τις γυναικες , το οχημα να υλοποιουν αλλοι/αλλες τα σχεδια τους
Την ποιοτητα μου οταν διαβασα το ποστ σου που ελεγες " κο κο κο " την κρατησα ψηλα, και γι' αυτο δεν ξερεις τι θα ακουγες διαφορετικα.
Καλημερα στους ανθρωπους που εκτιμω στο μπου.
Αυτό που όποιον συνδυασμό ηλικίας και αν είπες, εσυ εισαι η μικρότερη... με ξεπερνάει... μπορεί να είσαι 27 και εκείνος 25 συν ΦΠΑ... απαπαπα.. γυναίκες..Αγαπητε Bill , μονος σου καρφωνεσαι γιατι οπως σου ειπα δεν καταλαβαινεις τα ποστ μου
Εγω δεν ειπα καμμια ηλικια , ειπα οτι εχουμε 13 χρονια διαφορα
Μπορει εγω να ειμαι 20 και εσυ 33 , μπορει εγω 30 και εσυ 43 , μπορει εγω 90 και εσυ 103
Χωρις δοση ειρωνειας , σου λεω οταν θες να πεις κατι για μενα , να μου στελνεις πρωτα πμ να στο εξηγω.
Μη γινεσαι λογω της αγαπης σου για τις γυναικες , το οχημα να υλοποιουν αλλοι/αλλες τα σχεδια τους
Την ποιοτητα μου οταν διαβασα το ποστ σου που ελεγες " κο κο κο " την κρατησα ψηλα, και γι' αυτο δεν ξερεις τι θα ακουγες διαφορετικα.
Καλημερα στους ανθρωπους που εκτιμω στο μπου.
Τυπε σορρυ εχω πυρετό (οντως)...νόμιζα οτι έγραφε το κορίτσι...Αυτό που όποιον συνδυασμό ηλικίας και αν είπες, εσυ εισαι η μικρότερη... με ξεπερνάει... μπορεί να είσαι 27 και εκείνος 25 συν ΦΠΑ... απαπαπα.. γυναίκες..