Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.837
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα.
Να τα πουμε;;;;
Να τα πουμε;;;;
Πολύ καταπληκτικήΔεν ξέρω τι λέει η ταυτότητά σου αλλά ξέρω τι βλέπουν τα μάτια μου..........
Και πίστεψέ με έχω καταπληκτική όραση........
Τα φιλια μου ......
Χρονια πολλα και ομορφα κυριε billgunΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!
στην υπέροχη νηματοθετρια και σε όλη την παρέα!!!!
Καλημερα. Να πατε στην νονα να πειτε τα καλαντα. Κατι θα δωσει σημερα.Έτοιμος για μπανάκι μετά το εβδομαδιαίο ηλεκτροσόκ...
Ναι την ευχή της ο σπαγγοςΚαλημερα. Να πατε στην νονα να πειτε τα καλαντα. Κατι θα δωσει σημερα.
Με τέτοιο κρύο που κάνει έξω τη στριπτίζ να κάνω Θα κρυώσω!!Νουνα επειδή κανείς την παλαβή πάλι και το νήμα φτάνει τις 1000 σελιδες πρέπει ένα δωράκι... ζωντανό στριπτίζ.... Προσφέρομαι για κάμεραμαν
Σήμερα μοιράζω αγάπη!!Καλημερα. Να πατε στην νονα να πειτε τα καλαντα. Κατι θα δωσει σημερα.
Οχι σημερα θα τα δωσει ολα.....Ναι την ευχή της ο σπαγγος
Θα κανονίσουμε να υπάρχουν ωκαι κάνα 2 θερμά αγόριαΜε τέτοιο κρύο που κάνει έξω τη στριπτίζ να κάνω Θα κρυώσω!!
Το ειπα εγω αλλα ο κος πολυζωης δεν ακουειΣήμερα μοιράζω αγάπη!!
Καταξοδευτηκες πάλιΣήμερα μοιράζω αγάπη!!
Εισαι τοσο καυτη που θα κανει καυσωνα μολις γδυθεις.Με τέτοιο κρύο που κάνει έξω τη στριπτίζ να κάνω Θα κρυώσω!!
Καλημέρα ΑννούλαΤρίγωνα Κάλαντα σκόρπισαν παντού κάθε σπίτι μία γωνιά του μικρού Χριστού.......
Χρόνια πολλά Καλά Χριστούγεννα με υγεία αγάπη και θετική ενέργεια!!
Καλημερα αγόρια μου
Δεν είναι κοντά μας και ο κουμτελακιας. Ενόχλησε βλέπειςΕισαι τοσο καυτη που θα κανει καυσωνα μολις γδυθεις.