Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Δεν πειράζει θα είμαι μία γυμνή καραφλή......χα χα χα χα χαΧωρίς μαλλιά δεν νομίζω να του αρέσεις....
Δεν πειράζει θα είμαι μία γυμνή καραφλή......χα χα χα χα χαΧωρίς μαλλιά δεν νομίζω να του αρέσεις....
Μήπως είσαι συγχρωνος στο ΚΑΤΔεν πειράζει θα είμαι μία γυμνή καραφλή......χα χα χα χα χα
Εγώ πάντως μετράω σε χιλιοστά οπότε δεν έχω θεμα μεγέθουςΤελικα το μεγεθος μετραει;;
Οχι δεν μετραει ....Τελικα το μεγεθος μετραει;;
Αυτο το εχεις αποδειξει πολλες φορες οτι δινεις σημασια σε συμπεριφορες και κρινεις.Οχι δεν μετραει ....
Εγώ ως έλενα δίνω μεγάλη βάση στο χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου......
Εδώ μέσα έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει άλλο κριτήριο .. ο μικρότερος σε μέγεθος υπερβαίνει τα 22 εκατοστάΟχι δεν μετραει ....
Όχι ρε πουστη μου,πάλι εξαίρεση είμαι!!!!Εδώ μέσα έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει άλλο κριτήριο .. ο μικρότερος σε μέγεθος υπερβαίνει τα 22 εκατοστά
τέλεια,γλυτώσαμε την επέμβαση μεγέθυνσης!!!Οχι δεν μετραει ....
Απο εμένα να δούμε πότε θα γλιτώσετε?????τέλεια,γλυτώσαμε την επέμβαση μεγέθυνσης!!!
Δύσκολη επέμβαση . Η προσθετική... Οι υπόλοιποι κάνουν αφαίρεση τουλάχιστοντέλεια,γλυτώσαμε την επέμβαση μεγέθυνσης!!!
Εγώ έκανα εμβόλιοΑπο εμένα να δούμε πότε θα γλιτώσετε?????
Χαχαχαχαχαχαχα
Χρονια πολλα με υγειαΤω΄ρα μπήκα να δω τι γίνεται . Η Έλενα έχει την κινησούλα της.
Σαν τον Bill και εγώ αγχώθηκα. Τελικά η μεγάλη καρδιά της αθώου αυτού κοριτσιού με την τόση γνώση με έσωσε. Δεν έχει σημασία το μέγεθος ....
Θα περάσω ένα ευχάριστο διήμερο και τα λέμε απο εβδομάδα.
Χρόνια πολλά σε όλους (teacher , bill, πολυζώη, monica, κλπ..)
Αν δεν είναι mrn δεν πιάνει...Εγώ έκανα εμβόλιο
Ελπιζω ποτε αγαπημενη μου μαθητρια. Θα σε αφηνω συνεχεια στην ιδια ταξη. ΧαχαΑπο εμένα να δούμε πότε θα γλιτώσετε?????
Χαχαχαχαχαχαχα
Λεω να γλυτώσουμε. από σένα όταν σβήσει ο ηλιος!!!Απο εμένα να δούμε πότε θα γλιτώσετε?????
Χαχαχαχαχαχαχα
Εσένα σου έχω πιο μεγάλη τιμωρία ένας καταπληκτικός γάμος τα δυο μας.............Εγώ έκανα εμβόλιο