πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.523
- Πόντοι
- 12.056
ναι καταλαβαμε ολοι......... Μπα όχι έκανα μέχρι το πρωί ασκήσεις γιόγκα !!!
ναι καταλαβαμε ολοι......... Μπα όχι έκανα μέχρι το πρωί ασκήσεις γιόγκα !!!
Άμα η γυναίκα γυμνάζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έτσι διατηρώ το κορμί μου.........ναι καταλαβαμε ολοι
Απο τα αγαπημενα μου. Ωραιες αναμνησεις εχω συνδυασει με αυτο το τραγουδι.Βάλτε κάνα τραγουδάκι ρε παιδιά στο νημα μου σήμερα που είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έρχονται τα Χριστούγεννα να το αφιερώσω μέσα από την καρδιά μου σε όλα τα αγόρια και σε όλα τα κορίτσια του site ....
Και να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα καλή πρωτοχρονιά με ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !!!
Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή που μου αρέσει πάρα πολύ Αισθάνομαι πάλι παιδί........
Σε ευχαριστω πολυ !!Απο τα αγαπημενα μου. Ωραιες αναμνησεις εχω συνδυασει με αυτο το τραγουδι.
Καλησπερα γοητευτικο αγόρι !!Η επιθυμία σου εντολή....Καλά Χριστούγεννα Έλενα, και όσο πιο ερωτικά γίνεται για όλους μας.
Σ ευχαριστώ πολύ Έλενα, όχι τόσο για το ΄΄γοητευτικό΄΄ αλλά για το ΄΄αγόρι΄΄....Ξέχασα γαι λίγο τί λέει η ταυτότητα. Να είσαι καλά...Καλησπερα γοητευτικο αγόρι !!
Σε ευχαριστω !!!
ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΙΚΑ ..............
Δεν ξέρω τι λέει η ταυτότητά σου αλλά ξέρω τι βλέπουν τα μάτια μου..........Σ ευχαριστώ πολύ Έλενα, όχι τόσο για το ΄΄γοητευτικό΄΄ αλλά για το ΄΄αγόρι΄΄....Ξέχασα γαι λίγο τί λέει η ταυτότητα. Να είσαι καλά...
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι αισθήσεις σου λειτουργούν στο έπακρο. 'Ολες πραγματικά...Δεν ξέρω τι λέει η ταυτότητά σου αλλά ξέρω τι βλέπουν τα μάτια μου..........
Και πίστεψέ με έχω καταπληκτική όραση........
Τα φιλια μου ......
Σε ευχαριστω πολυ !!Η αλήθεια είναι ότι όλες οι αισθήσεις σου λειτουργούν στο έπακρο. 'Ολες πραγματικά...
με γοητευτικό δασκαλο γιόγκα να υποθέσω!!!......... Μπα όχι έκανα μέχρι το πρωί ασκήσεις γιόγκα !!!
Μαθαινει εντατικα , για να ξεκινησει να προσφερει μαθηματα γιογκα στο μπιλοπριβεμε γοητευτικό δασκαλο γιόγκα να υποθέσω!!!
( Εχεις δει ποτε αδύνατο γουρουνάκι ?)με γοητευτικό δασκαλο γιόγκα να υποθέσω!!!
ναι αμέ,βοσκει στον Πειραιά ενα,λέω να το υιοθετησω!!!( Εχεις δει ποτε αδύνατο γουρουνάκι ?)
Υιοθέτησε εμενα ειμαι ησυχο αρνακι ............ναι αμέ,βοσκει στον Πειραιά ενα,λέω να το υιοθετησω!!!
μα για γουρουνακια μιλάγαμε!!!Υιοθέτησε εμενα ειμαι ησυχο αρνακι ............
Καλύτερα αυτά να τα πούμε μέσω viber....... Σε ευχαριστώ πολύ!!!Οι γιορτές θα σε βρουν ενεργή στην δράση η θα απουσιάσεις ??