billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
Ετσι τη λένε τώρα?Στείλε μνμ με το τηλέφωνό σου να βρεθούμε να σου δώσω την.... αγάπη μου
χαχαχαχαχα
Ετσι τη λένε τώρα?Στείλε μνμ με το τηλέφωνό σου να βρεθούμε να σου δώσω την.... αγάπη μου
αντε να κουνηθει κανα κλαρακι
εχει χιονισει καπουαφιερωμενο σε ολους τους αποκλεισμενους χαχααχχαχαχαχαχα
καλα χριστουγεννα σε ολο τον κοσμο!!!!
δεν έχω επαρκή πληροφόρηση,στην τύχη λέω η reggae ,αν και θα προτιμούσα οι ρέγγες!Διαλεξε. Εχεις μονο μια ευκαιρια.
με τσιπουρακι μαφιοζε να την κανουμε ταρατσαδεν έχω επαρκή πληροφόρηση,στην τύχη λέω η reggae ,αν και θα προτιμούσα οι ρέγγες!
αγαπημένο έδεσμα της παρεας!
δεν έχω επαρκή πληροφόρηση,στην τύχη λέω η reggae ,αν και θα προτιμούσα οι ρέγγες!
αγαπημένο έδεσμα της παρεας!
ρέγγες με reggae?Για να μη σε απογοητευσω θα αφησω το μυστηριο να αιωρειται. Μπορεις ομως καλλιστα να τα συνδυασεις και να απολαυσεις το εδεσμα με την αναλογη μουσικη!
καλημέρα φίλε μου
καλημερα φιλε μου καλε καλε μου φιλε πολυ ησυχια εχει και εξω τι στο διαοβολο εφυγαν ολοι παλι μονο εγω δουλευω σε αυτη την ποληκαλημέρα φίλε μου
κάποιοι εφυγαν,κάποιες τις πλάκωσε το πάπλωμα, τι να πεις,παλιοζωη!!καλημερα φιλε μου καλε καλε μου φιλε πολυ ησυχια εχει και εξω τι στο διαοβολο εφυγαν ολοι παλι μονο εγω δουλευω σε αυτη την πολη
μου αρεσει το παλιοζωη μηπως να αλλαξω το νικ μουκάποιοι εφυγαν,κάποιες τις πλάκωσε το πάπλωμα, τι να πεις,παλιοζωη!!
καλημέρα Έλενα ΜΟΥ!Καλημερα αγόρια μου ....
καλο μεσημερι νουναΚαλημερα αγόρια μου ....
μολις ξυπνησες αρχισες το καμακιΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!!
Καλημέρα όμορφε άντρα !!!καλο μεσημερι νουνα
Καλημέρα όμορφε άντρα !!!
Άργησα να ξυπνήσω σήμερα γιατί κοιμήθηκα στις 4:00 το πρωί!!!
Χαχαχαχαχαχαχα
Καλημερα ομορφο κοριτσακι μου.Καλημερα αγόρια μου ....