billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.761
- Πόντοι
- 5.956
νομίζω είναι pool girl,εκτός αν εννοείς κάτι άλλο, πιο πονηρό!να ερθεις να που κανεις την πισινανα γινεις το pullgirl μου
![]()
νομίζω είναι pool girl,εκτός αν εννοείς κάτι άλλο, πιο πονηρό!να ερθεις να που κανεις την πισινανα γινεις το pullgirl μου
![]()
εγω το εκανα πουλοβερ φιλενομίζω είναι pool girl,εκτός αν εννοείς κάτι άλλο, πιο πονηρό!
ναι,ναι,να ασπρισουμε και λιγο στο σπίτι, μια ανανέωση χρώματος πάντα χρειάζεται!και χριστουγεννιάτικο δώρο... Πολυζώη, είδες πως μας προσέχει η νουνά!!!
από εμένα, όλη την αγάπη του κοσμου!!!!Εν τω μεταξύ ολοι μου ζητάτε δωράκια εγώ όμως δεν σας έχω ζητήσει ποτέ τίποτα μόνο την αγάπη σας......
Αν την έχω είμαι τρισευτυχισμένη
![]()
Στρινγκοβρακο όμως,ούτε???Αφού έχουμε πει δεν φοράω βρακί !
νομίζω ναρααααμου που λένε και στα πέριξ του Καραϊσκάκη!ναρααααααααααααααααα ειναι το σωστο![]()
Τι λέξεις είναι αυτές!!!....Πιπέρι στο στόμα...ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!
αντε βιβανομίζω ναρααααμου που λένε και στα πέριξ του Καραϊσκάκη!
Εσένα πότε θα σου δώσω αγάπη ???από εμένα, όλη την αγάπη του κοσμου!!!!
Τα βαρακια δεν μπορεις να τα ξελογιασεις , γι' αυτο δεν τα πατε καλα !!!!!Μη μου τον θυμίζεις που θα πάω σε λίγο και τα νεύρα του πάνω μου Θα τα ξεσπάσει πάλι.....
Συνέχεια μου κάνει παρατηρήσεις ότι μιλάω και γελάω Αμάν πια.....
καταλαβα σε εδιωξε ο γυμναστηςΕσένα πότε θα σου δώσω αγάπη ???
Χα χα χα χα χα χα![]()
Να κανονισεις με το Billgun που εχει τα κονε, στο Ντουμπαι για ηλιοθεραπεια
Οποτε γουστάρεις ναραμου μου!!!Εσένα πότε θα σου δώσω αγάπη ???
Χα χα χα χα χα χα![]()
εσένα τυπε σου αρέσουν οι ρέγγες η η reggae?Και καπως ετσι αρχιζουν οι μεγαλες επαναστασεις. Οπως οι Sans-culottes στη Γαλλικη επανασταση!
εσένα τυπε σου αρέσουν οι ρέγγες η η reggae?
θα σου πει μολις παρουν τα φασολια τελευταια βρασηεσένα τυπε σου αρέσουν οι ρέγγες η η reggae?