Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Αδιαβαστη μου φαινεται θα ερθεις στο μαθημα αυριο και προβλεπω τιμωρια. Θα ειμαι πολυ αυστηρος.
Κάνεις λάθος δάσκαλε σήμερα έκανα αρκετά ιδιαίτερα οπότε θα είμαι διαβασμένη μην μου ανησυχείς !!Αδιαβαστη μου φαινεται θα ερθεις στο μαθημα αυριο και προβλεπω τιμωρια. Θα ειμαι πολυ αυστηρος.
Τοτε ολα καλα. Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Θα παρεις αριστα.Κάνεις λάθος δάσκαλε σήμερα έκανα αρκετά ιδιαίτερα οπότε θα είμαι διαβασμένη μην μου ανησυχείς !!
Ένα άριστα τι να μου κάνει?? Βάλε μου πέντε-έξι!!Τοτε ολα καλα. Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Θα παρεις αριστα.
παλι ντυμενη ....
Καλημέρα κορίτσι όμορφο!
Καλημέρα ......γιατί είμαι λίγο κρυουλιάρα οπότε δεν μπορώ να βγάλω φωτό γυμνή κρυώνω!!παλι ντυμενη ....
γιατι μας το κανεις αυτο ομορφη ??
Αγαπη μου ομορφη, ξεχειλιζεις απο γλυκα και καυλα..Εκτός από τις ντουλάπες σας
Να κάνετε και ένα ξεκαθάρισμα στις ζωές σας κάθε χειμώνα!
Να κρατάτε μόνο αυτά που σας ζεσταίνουν την ψυχή!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τι όμορφο ποιηματάκι είναι αυτό ξεπέρασες και εμένα ..... με μεγάλη μου χαρά σου βάζω ένα 20 με τόνο!Καιρό πολύ έχω να μπω
σε τούτο 'δω το νήμα.
Ας κάνω λοιπόν είσοδο
μ' ένα καινούριο ποί(η)μα!
Γεια σου Λενάκι όμορφο
και πες μας και τι κάνεις,
ανέβασε και μια φωτό
αν θες να μας γλυκάνεις.
Να είναι λίγο τολμηρή
να'χει αρκετό πιπέρι
Δεν κάνει τόσο κρύο πια
σε τούτα 'δω τα μέρη!!!
Βάλε το air-condition
Το χώρο κάνε φούρνο
και δείξε μας τα κάλη σου
να μας τον κάνεις τούρμπο!!!
Την καλημέρα μου
Καλημέρα κύρια Έλενα.Καλημέρα ......γιατί είμαι λίγο κρυουλιάρα οπότε δεν μπορώ να βγάλω φωτό γυμνή κρυώνω!!
Καλημερα ωραια μου μαθητρια. Ευχομαι να εχεις ενα ΣΚ γεματο ηλιο, ευτυχια και χαρα. Το δικο μου θα ειναι σιγουρα ωραιο διοτι ξεκινησε πανεμορφα στην αγκαλια ενος αγγελου.Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βλέπω ότι όλη η παρέα είμαστε ενωμένοι δυνατοί χαρούμενοι Σας ευχαριστώ για τη Καλημέρα σας εύχομαι ένα ΣΚ πανέμορφο με ηρεμία και πολύ ήλιο!!
Σε ευχαριστώ πολύ δασκαλέ μου!!Καλημερα ωραια μου μαθητρια. Ευχομαι να εχεις ενα ΣΚ γεματο ηλιο, ευτυχια και χαρα. Το δικο μου θα ειναι σιγουρα ωραιο διοτι ξεκινησε πανεμορφα στην αγκαλια ενος αγγελου.