GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.341
- Πόντοι
- 1.191
Καλημέρα Έλενα, καλημέρα και στην όμορφη παρέα.... όμορφο σαββατοκύριακο εύχομαι!!
Καλημέρα Γλυκέ μου!!Καλημέρα Έλενα, καλημέρα και στην όμορφη παρέα.... όμορφο σαββατοκύριακο εύχομαι!!
γλυκεια ομορφη να ειμαστε διπλα σου την ωρα της φωτογραφησης εμεις οι δικοι σου ανθρωποι και να σε ζεστανουμε να νιωθεις ομορφα και ζεστα γυμνουλα !!!!Καλημέρα ......γιατί είμαι λίγο κρυουλιάρα οπότε δεν μπορώ να βγάλω φωτό γυμνή κρυώνω!!
Ξέρωωωωωωω!!Δεν μου αρέσει η καραμέλα....κάτι σε σιροπιαστο σκέφτομαι να πάρω μαζί μου.....ξέρεις εσύ!!
Δυστυχώς το Duo δεν εξαρτάται από μένα οπότε θα κάνουμε όλοι μας λίγο υπομονή!!γλυκεια ομορφη να ειμαστε διπλα σου την ωρα της φωτογραφησης εμεις οι δικοι σου ανθρωποι και να σε ζεστανουμε να νιωθεις ομορφα και ζεστα γυμνουλα !!!!
και ακομα περιμενουμε το duo σου που μας εχεις τρελλανει !!!
φιλια ομορφη!!!
Ξέρω, ξέρω...Ξέρωωωωωωω!!
Αχ τα σιροπιαστά ειναι και η δική μου αδυναμία!!
Βέβαια αν είμαι εγώ μαζί σου δεν θα περισσέψει γλυκό να φας εσύ ξέρεις!! Χα χα χα χα χα χα χα
εγω παντως βραζω μια φασολαδα σκετη τρελαΔυστυχώς το Duo δεν εξαρτάται από μένα οπότε θα κάνουμε όλοι μας λίγο υπομονή!!
Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα ξεβράσει η θάλασσα!!!
Αυστηρέ δάσκαλε, τελικά πως την βρήκες ?? Είχε μελετήσει ή την έφαγαν οι κακές παρέες με τα παγωτά????Καλημερα ωραια μου μαθητρια. Ευχομαι να εχεις ενα ΣΚ γεματο ηλιο, ευτυχια και χαρα. Το δικο μου θα ειναι σιγουρα ωραιο διοτι ξεκινησε πανεμορφα στην αγκαλια ενος αγγελου.
Ωραια και η φασολάδα !!εγω παντως βραζω μια φασολαδα σκετη τρελα
με λουκανικο καροτακι σελινο κλπΩραια και η φασολάδα !!
Και λουκάνικο σπιτικό παρακαλώ δικιάς μου συνταγής!!με λουκανικο καροτακι σελινο κλπ
το λουκανικο ειναι απο διποδο η απο τετραποδο γουρουνιΚαι λουκάνικο σπιτικό παρακαλώ δικιάς μου συνταγής!!
Αριστη σε ολα οπως παντα. Δεν σταματησα να βαζω 20. Το κοροτσι μας ειναι το καλυτερο. Παντα διαβασμενη. Αλλα να βγαινει με την παρεα και να τρωει παγωτα. Το αξιζει.Αυστηρέ δάσκαλε, τελικά πως την βρήκες ?? Είχε μελετήσει ή την έφαγαν οι κακές παρέες με τα παγωτά????
Υπάρχουν πολλών ειδών γουρουνάκια αλλά είναι από τετράποδο γουρουνάκι!!το λουκανικο ειναι απο διποδο η απο τετραποδο γουρουνι
ενταξει τοτε δεν θα σφαξεις εμενα την γλυτωσα αλλη μια εβδομαδαΥπάρχουν πολλών ειδών γουρουνάκια αλλά είναι από τετράποδο γουρουνάκι!!
Σε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου αλλά να ξέρεις τρώω γλυκά μία φορά την εβδομάδα τώρα ας πούμε θα φάω την Κυριακή ένα μικρό γλυκάκι!!!Αριστη σε ολα οπως παντα. Δεν σταματησα να βαζω 20. Το κοροτσι μας ειναι το καλυτερο. Παντα διαβασμενη. Αλλα να βγαινει με την παρεα και να τρωει παγωτα. Το αξιζει.
ποσο μικρο ? κατω απο κιλο ?Σε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου αλλά να ξέρεις τρώω γλυκά μία φορά την εβδομάδα τώρα ας πούμε θα φάω την Κυριακή ένα μικρό γλυκάκι!!!
( σκέφτομαι να απολαύσω ένα σουφλέ σοκολάτας)