Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
Πάντως μέσα είναι, μόλις σχολίασε σε διπλανό νήμα!Οπότε οι εξελίξεις επί της οθόνης !
Αναμένουμε
Πάντως μέσα είναι, μόλις σχολίασε σε διπλανό νήμα!Οπότε οι εξελίξεις επί της οθόνης !
Αναμένουμε
Να είσαι καλά που με κάνεις και γελάω !!Πάντως μέσα είναι, μόλις σχολίασε σε διπλανό νήμα!
Καλά δεν είμαστε και η CIA! Απλά φάνηκε στην μπάρα δεξιά με τα νέα μηνύματα ότι σχολίασε σε ένα νήμα!Να είσαι καλά που με κάνεις και γελάω !!
Τον σχολιάσαμε τον τρολάραμε και τώρα τον παρακολουθούμε !!!
Χα χα χα χα χα χα
Μπα δεν παρεξηγήθηκε...Οπότε οι εξελίξεις επί της οθόνης !
Αναμένουμε
Μια χαρά θα είναι ο άνθρωπος. Και χιούμορ έχει , κλπ....Να είσαι καλά που με κάνεις και γελάω !!
Τον σχολιάσαμε τον τρολάραμε και τώρα τον παρακολουθούμε !!!
Χα χα χα χα χα χα
Τύπε λες να είναι μαζί; Να μας έφαγε την Μόνικα και να την έκανε;Μπα δεν παρεξηγήθηκε...
Μια χαρά θα είναι ο άνθρωπος. Και χιούμορ έχει , κλπ....
Εδώ εξαφανίστηκε η Belluci με τόσα απαονωτά μηνύματα και δεν την έψαξε κανείς.
Υπομονή και θα εμφανιστεί.....
Ποιός ξέρει??? Αν το πέτυχε , καλά να περνούν,.... Ο odin καλός είναι και χαβαλέ κάνει...Τύπε λες να είναι μαζί; Να μας έφαγε την Μόνικα και να την έκανε;
Αν είναι να παντρευτούν εγώ θα γίνω η κουμπάρα τους!!Τύπε λες να είναι μαζί; Να μας έφαγε την Μόνικα και να την έκανε;
Θα βαφτίσεις και το 1ο παιδί ή θα μείνεις στον γάμο!!!!Αν είναι να παντρευτούν εγώ θα γίνω η κουμπάρα του
Mωρέ καλός είναι, μάγκας & αλάνι φαίνεται αλλά μην αρχίσουμε & εμείς τώρα να τον εκθειάζουμε! Φτάνει που τον εκθειάζουν τόσα κορίτσια στα νήματά τους!!!!!Ποιός ξέρει??? Αν το πέτυχε , καλά να περνούν,.... Ο odin καλός είναι και χαβαλέ κάνει...
Ο εκθειασμός είναι δουλειά των κοριτσιών, και οχι δικός μας. Εγω είπα οτι έχει χιούμορ. Εδώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ελενας θα μας κλέψει την Belluci...Mωρέ καλός είναι & μάγκας & αλάνι φαίνεται αλλά μην αρχίσουμε & εμείς τώρα να τον εκθειάζουμε! Φτάνει που τον εκθειάζουν τόσα κορίτσια στα νήματά τους!!!!!
Πάντα ήθελα να βαφτίσω ένα παιδάκι κατά προτίμηση κοριτσάκι Να του παίρνω αρώματα σκουλαρίκια και κουκλάκια!!Θα βαφτίσεις και το 1ο παιδί ή θα μείνεις στον γάμο!!!!
Αν είναι να παντρευτούν εγώ θα γίνω η κουμπάρα τους!!
Θα βαφτίσεις και το 1ο παιδί ή θα μείνεις στον γάμο!!!!
And the trolling go on!Mωρέ καλός είναι, μάγκας & αλάνι φαίνεται αλλά μην αρχίσουμε & εμείς τώρα να τον εκθειάζουμε! Φτάνει που τον εκθειάζουν τόσα κορίτσια στα νήματά τους!!!!!
καλα τα λες κυρια παρεξηγησηΠιστεύω ο συγκεκριμένος κύριος να μη Θύμωσε γιατί εγώ ότι έγραψα το έκανα πιο πολύ για χαβαλέ ίσως το παράκανα λίγο !!
( Ναι αλλά τον σχολιάσαμε θετικά όμως)
( Δυστυχώς πολλές φορές ο τρόπος γραφής παρεξηγείται αλλιώς είναι να μιλάς face to face και αλλιώς το γραφόμενα)
Χαχαχαχα χαχαχαχα
να βαφτισεις εμενα και ας μην ειμαι κοριτσακι τι λες νονα?Πάντα ήθελα να βαφτίσω ένα παιδάκι κατά προτίμηση κοριτσάκι Να του παίρνω αρώματα σκουλαρίκια και κουκλάκια!!
Είναι καλές στιγμές αυτές.Δωράκια γιορτές αυτά είναιΠάντα ήθελα να βαφτίσω ένα παιδάκι κατά προτίμηση κοριτσάκι Να του παίρνω αρώματα σκουλαρίκια και κουκλάκια!!
Χώρας στην κολυμπήθρα ή να σε βαφτίσω σε πισίνα??να βαφτισεις εμενα και ας μην ειμαι κοριτσακι τι λες νονα?
κακιες ενα μικρουλη μικρουλη αρκουδακι ειμαι ουτε 100 κιλα το πολυ πολυ να φτασω 120Χώρας στην κολυμπήθρα ή να σε βαφτίσω σε πισίνα??
Μέρες που έρχονται γιορτινές ο Δεκέμβρης είναι μόνο για τα παιδάκια και η χαρά τουςΕίναι καλές στιγμές αυτές.Δωράκια γιορτές αυτά είναι
εμενα νονα να μου παρεις ενα τριαξονικο να με χωραει οταν πηγαινω βολταΜέρες που έρχονται γιορτινές ο Δεκέμβρης είναι μόνο για τα παιδάκια και η χαρά τους
είναι και δική μας χαρά ..........
Εγώ είμαι από τις πολύ τυχερές η νονά μου ποτέ δεν με ξεχνούσε και πάντα μου έφερνε τα καλύτερα δώρα!!