Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.576
Για να μην γκρινιάζουν κάποιοι που λένε ότι δεν ανεβάζω γυμνές φωτό !με βυζακι μαζι για αυτους που δεν το εχουν ξαναδει
Για να μην γκρινιάζουν κάποιοι που λένε ότι δεν ανεβάζω γυμνές φωτό !με βυζακι μαζι για αυτους που δεν το εχουν ξαναδει
ετσι ντε να κλεισεις τα στοματα.... μεταξυ μας η θα παει συννεφο σημεραΓια να μην γκρινιάζουν κάποιοι που λένε ότι δεν ανεβάζω γυμνές φωτό !
Έτσι κάνω εγώ είμαι καλός άνθρωπος δίνω δουλειά και για το σπίτι !!!ετσι ντε να κλεισεις τα στοματα.... μεταξυ μας η θα παει συννεφο σημερα
ετσι να μιλησεις για το κοινωνικο σου εργο που χτυπας την ανεργια στην ριζα απο το σπιτι ακομηΈτσι κάνω εγώ είμαι καλός άνθρωπος δίνω δουλειά και για το σπίτι !!!
Για αυτό πρέπει κάποιοι να μας σέβονται εμείς κάνουμε κοινωνικό λειτούργημα !!ετσι να μιλησεις για το κοινωνικο σου εργο που χτυπας την ανεργια στην ριζα απο το σπιτι ακομη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποιο μλκ εχουμε υπουργο εργασιας ? να απολυθει χθες αλλαζει τιμονι το υπουργειο
εσυ επιμενεις δηλαδη για το σεβασμο αν ειχες να κανεις με ζωα ναι θα σε σεβονταν και θα σου εγλυφαν και το χερι ..δυστυχως ομως εχεις να κανεις με ανθρωπους (αυτοι ετσι λενε)Για αυτό πρέπει κάποιοι να μας σέβονται εμείς κάνουμε κοινωνικό λειτούργημα !!
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ να με γλύφουν.......εσυ επιμενεις δηλαδη για το σεβασμο αν ειχες να κανεις με ζωα ναι θα σε σεβονταν και θα σου εγλυφαν και το χερι ..δυστυχως ομως εχεις να κανεις με ανθρωπους (αυτοι ετσι λενε)
kai emenaΗ αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ να με γλύφουν.......
Εκτός του ότι κάνετε κοινωνικό λειτούργημα, ο σεβασμός έπρεπε να υπάρχει ούτως ή άλλως. Ακόμα και στις κακές μας ημέρες πρέπει να προβάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν μας φταίνε οι άλλοι για τα δικά μας προβλήματα και κόμπλεξ. Ειδικά όμως εσένα Έλενα θα έπρεπε να σε σέβονται όλοι μηδενός εξαιρουμένου, καθώς έχεις μια όμορφη ψυχή και τη μοιράζεσαι με όλους μας. Να είσαι πάντα καλά.Για αυτό πρέπει κάποιοι να μας σέβονται εμείς κάνουμε κοινωνικό λειτούργημα !!
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ να με γλύφουν.......
Σε ευχαριστώ πολύ Είσαι πολύ γλυκός ......Δυστυχώς διαπιστώνω ότι πολύς κόσμος έχει απωθημένα ..Εκτός του ότι κάνετε κοινωνικό λειτούργημα, ο σεβασμός έπρεπε να υπάρχει ούτως ή άλλως. Ακόμα και στις κακές μας ημέρες πρέπει να προβάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν μας φταίνε οι άλλοι για τα δικά μας προβλήματα και κόμπλεξ. Ειδικά όμως εσένα Έλενα θα έπρεπε να σε σέβονται όλοι μηδενός εξαιρουμένου, καθώς έχεις μια όμορφη ψυχή και τη μοιράζεσαι με όλους μας. Να είσαι πάντα καλά.
Απιστευτο στηθος...μπραβο σου ομορφια μου!με βυζακι μαζι για αυτους που δεν το εχουν ξαναδει
σε ευχαριστω αγοραρεΑπιστευτο στηθος...μπραβο σου ομορφια μου!
Σορρυ εχεις δικιο...στην Ελενα ηθελα να το γραψω...κεκτημενη ταχυτητα....συγγνωμηηηησε ευχαριστω αγοραρε
παιχτη σοβαρεψουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
και μπουτακι με πατατουλες οτι πρεπει
Τι να πρωτοθαυμασει κανεις...ολα τελειαααα
Ναι και τώρα εμείς τα νυχάκια θα προσέξουμε.....
.
...."πηρε ο κουτσος κατηφορο"!!!!!!!!!!!