Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Καλημέρα Αθήνα είμαι ........Καλημέρα Έλενα, εδώ είστε; Αθήνα;
Καλημέρα Αθήνα είμαι ........Καλημέρα Έλενα, εδώ είστε; Αθήνα;
εγώ θέλω να βρεθώ εκεί ανάμεσα... και μέσα... ξέρετε, τότεΚαλημέρα Αθήνα είμαι ........
Η Αλήτισσα και ο άρχοντας.....αλητακι μπατιρακι που τραγουδουσε και η αλικη με τον δημητρη
ενταξει το χοντραινης τωρα το παραποιείς πολυ η αρχοντισα και ο αλητης ειναι παλι ο αντρας την πληρωνει ακομη και στην μυθοπλασιαΗ Αλήτισσα και ο άρχοντας.....
Φίλε Τάσο έχουμε ισότητα.........ενταξει το χοντραινης τωρα το παραποιείς πολυ η αρχοντισα και ο αλητης ειναι παλι ο αντρας την πληρωνει ακομη και στην μυθοπλασια
δυναμωτικά; βιταμίνες;
δυστυχως απο την ημερα που σας επλασε ο θεος ανισοτητα εχουμε ολος ο πλανητης γυρω απο εσας ειναι φτιαγμενοςΦίλε Τάσο έχουμε ισότητα.........
μπαλκονακι ο φρεντο η καπου αγνωστο το μερος
Αν δεν πιω καφέ δεν λειτουργεί ο εγκέφαλός μου....δυναμωτικά; βιταμίνες;
θέλουμε να λειτουργεί, γιατί ο εγκέφαλος είναι το κέντρο κάθε ομορφιάς και κάθε καύλαςΑν δεν πιω καφέ δεν λειτουργεί ο εγκέφαλός μου....
Χαχαχαχαχαχα
Ανακάλυψα μία μικρή καφετέρια σε ένα ωραίο μέρος ήταν κάπου κρυμμένη μια φορά που περπατούσα είμαι εγώ μία ζουζούνα που τα ανακαλύπτω ρε παιδί ??μπαλκονακι ο φρεντο η καπου αγνωστο το μερος
οτι χειροτερο να πινεις τον καφε σου αγκαλια με ολο το συφερτο ...πολυ καλα ξηγιεσαιΑνακάλυψα μία μικρή καφετέρια σε ένα ωραίο μέρος ήταν κάπου κρυμμένη μια φορά που περπατούσα είμαι εγώ μία ζουζούνα που τα ανακαλύπτω ρε παιδί ??
Συνήθως πηγαίνω εκεί που δεν έχει κόσμο γατί μου αρέσει η ησυχία!!
Να σου πω κάτι αλλά μη γελάσεις όταν ήμουνα πιο πιτσιρικά ήθελα να πηγαίνω εκεί που έχει κόσμο τώρα που λίγο μεγάλωσα έχω ανάγκη πιο ήσυχα μέρη ......οτι χειροτερο να πινεις τον καφε σου αγκαλια με ολο το συφερτο ...πολυ καλα ξηγιεσαι
otan ηmaste mikrη olo malakieς kaname ..εγω φαντασου μπανιο θαλασσα παω πρωι μεχρι της 8.00 γιατι μετα μαζευονται οι καφροιΝα σου πω κάτι αλλά μη γελάσεις όταν ήμουνα πιο πιτσιρικά ήθελα να πηγαίνω εκεί που έχει κόσμο τώρα που λίγο μεγάλωσα έχω ανάγκη πιο ήσυχα μέρη ......
Και εγώ που νόμιζα ότι πάντα μιλάω σωστα ..........τωρα μιλας σωστα!
ειδικα οταν κανεις διαλεξη στο σινουρι ολοι σε κοιτανε τι θα πειςΚαι εγώ που νόμιζα ότι πάντα μιλάω σωστα .......
Δυστυχώς το μόνο που δεν γυρίζει πίσω είναι ο χρόνος και τι δεν θα δινα να ήμουνα πάλι πιτσιρίκα ....otan ηmaste mikrη olo malakieς kaname ..εγω φαντασου μπανιο θαλασσα παω πρωι μεχρι της 8.00 γιατι μετα μαζευονται οι καφροι
μπα ο χρονος πισω δεν μου αρεσει απλος απο εδω και περα και για οσο ειναι γραμμενο να ζησουμε ευτυχια και τιποτα αλλοΔυστυχώς το μόνο που δεν γυρίζει πίσω είναι ο χρόνος και τι δεν θα δινα να ήμουνα πάλι πιτσιρίκα ....
Και πολυ καλα κάνεις ......
ΣΩΣΤΟΣ!!!