Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.714
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα κουκλακι. Μια υπεροχη Κυριακη να εχεις.
Καλημερα κουκλακι. Μια υπεροχη Κυριακη να εχεις.
Σε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου μία όμορφη και ήσυχη Κυριακή να έχουμε.........Καλημερα κουκλακι. Μια υπεροχη Κυριακη να εχεις.
Καλημέρα ορειβασία??? Χαχαχα
Εμ..... το κορίτσι κάνει ορειβασία για αυτό διατηρεί το κορμάκι της!!!Καλημέρα ορειβασία??? Χαχαχα
για φίλημα...
Τα πάντα θα κάνει για να χάσει 4-5 κιλά και να τρώει παγωτά.... Ορειβασία, πεζοπορία κλπ κλπΕμ..... το κορίτσι κάνει ορειβασία για αυτό διατηρεί το κορμάκι της!!!
Αυτά τα παγωτά με καταστρέψαν!!Τα πάντα θα κάνει για να χάσει 4-5 κιλά και να τρώει παγωτά.... Ορειβασία, πεζοπορία κλπ κλπ
Μόνο για φίλημα????για φίλημα...
Πάντως αν κρίνω απο την τελευταία φωτογραφία, πρέπει να έχουμε διαφορετική άποψη για το τι είναι καταστροφή....Αυτά τα παγωτά με καταστρέψαν!!
τα πόδια; για φίλημα, γλείψιμο, τρίψιμο, χύσιμο... το υπόλοιπο κορμί για τα πάντα...Μόνο για φίλημα????
Καλημερα καρδια μου ομορφη..!!!
Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουμε ανασφάλεια με το σώμα μας το θέμα δεν είναι 4-5 κιλά είναι αλλά αν αφήσεις τον εαυτό σου ανεβαίνεις την ανηφόρα με χίλια!!Πάντως αν κρίνω απο την τελευταία φωτογραφία, πρέπει να έχουμε διαφορετική άποψη για το τι είναι καταστροφή....
Εκτός αν τα κιλά είναι προς τα πίσω και οχι στο πλάι...
τι ανασφάλεια έχεις εσύ, θεά είσαιΟι περισσότερες γυναίκες νιώθουμε ανασφάλεια με το σώμα μας το θέμα δεν είναι 4-5 κιλά είναι αλλά αν αφήσεις τον εαυτό σου ανεβαίνεις την ανηφόρα με χίλια!!
Και μετά πάμε στα καταστήματα που πουλάνε φορεματάκια και λέμε δεν φταίμε εμείς εσείς φταίτε που πουλάτε στενά φορεματάκια χαχαχα!!!!
Καλημέρα φως μου !!!Καλημερα καρδια μου ομορφη..!!!
Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουμε ανασφάλεια με το σώμα μας το θέμα δεν είναι 4-5 κιλά είναι αλλά αν αφήσεις τον εαυτό σου ανεβαίνεις την ανηφόρα με χίλια!!
Και μετά πάμε στα καταστήματα που πουλάνε φορεματάκια και λέμε δεν φταίμε εμείς εσείς φταίτε που πουλάτε στενά φορεματάκια χαχαχα!!!!
Καρδούλα μου γυναίκα είμαι και εγώ οπότε έχω τις μικρό ανασφάλειές μου !!τι ανασφάλεια έχεις εσύ, θεά είσαι
φιλαράκια είστε με την Άννα;Καρδούλα μου γυναίκα είμαι και εγώ οπότε έχω τις μικρό ανασφάλειές μου !!
Και εγώ και η Άννα 590 είμαστε σε αυστηρή δίαιτα βέβαια ρίχνουμε πολύ γέλιο γιατί πεινάμε και όταν περνάμε έξω από ζαχαροπλαστεία λιγουρεύομαστε και κοιτάζει η μία την άλλη λυπημένη........
Με την Άννα 590 από όταν τη γνώρισα εχουμε γίνει κολλητές θέλω να ευχαριστήσω μέσα από το site τον κύριο που μας γνώρισε και η παρουσία της Άννας έφερε χαρά στη ζωή μου !!!φιλαράκια είστε με την Άννα;
τι όμορφες φιλίες... κάνετε και στο κρεβάτι παρέα;Με την Άννα 590 από όταν τη γνώρισα εχουμε γίνει κολλητές θέλω να ευχαριστήσω μέσα από το site τον κύριο που μας γνώρισε και η παρουσία της Άννας έφερε χαρά στη ζωή μου !!!
Όταν παλιά έκανε ραντεβού και κάναμε διπλό κάναμε παρέα και στο κρεβάτι τώρα το μόνο κάνουμε στο κρεβάτι είναι να κοιμόμαστε τίποτα άλλο........χα χα χα χα χα ....τι όμορφες φιλίες... κάνετε και στο κρεβάτι παρέα;