spurs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Έτσι πάειΚαλά να πάθω !!
Αφού κάνω τέτοιες δηλώσεις πρέπει να υποστώ τις συνέπειες !!!
Χαχαχαχαχα........
Έτσι πάειΚαλά να πάθω !!
Αφού κάνω τέτοιες δηλώσεις πρέπει να υποστώ τις συνέπειες !!!
Χαχαχαχαχα........
εγω παντως θα του δωσω 1 εκατομμυριο να σε κρατησειΑγάπη μου γλυκιά μη φοβάσαι εγώ δεν είμαι πολυέξοδο κορίτσι αν με απαγάγουνε θα βρούμε την άκρη θα παρακαλέσω όσοι με ξέρουνε να δώσουν στον απαγωγέα μου από 1 ευρώ....
Και έτσι θα γίνει πλούσιος χαχαχα.....
Γιατί ρε παιδιά τι σας κ έχω άνει ίσα-ίσα και το χαβαλέ μας κάνουμε και φωτό με φαγητό ανεβάζω ναι λουλουδάκια με ποιηματάκια γιατί δεν με θέλετε ???εγω παντως θα του δωσω 1 εκατομμυριο να σε κρατησει
εγω πιστευω πως ηδη ψαχνει να σε ξεφορτωσειΓιατί ρε παιδιά τι σας κ έχω άνει ίσα-ίσα και το χαβαλέ μας κάνουμε και φωτό με φαγητό ανεβάζω ναι λουλουδάκια με ποιηματάκια γιατί δεν με θέλετε ???
Εντωμεταξύ ο απαγωγέας μου δεν νομίζω να με αντέξει για πολύ .... Πρώτον έχω θέμα με την καθαριότητα δεύτερον είμαι επιλεκτική στο φαγητό και τρίτον έχω λίγες παραξενιές!!!!
Εμεις σε θελουμε πισω αλλα ξεχνας οτι εισαι παρα πολυ καλη σε κατι αλλο. Αν το βρει ο απαγωγεας δεν θα σε αφησει να φυγεις ποτε.Γιατί ρε παιδιά τι σας κ έχω άνει ίσα-ίσα και το χαβαλέ μας κάνουμε και φωτό με φαγητό ανεβάζω ναι λουλουδάκια με ποιηματάκια γιατί δεν με θέλετε ???
Εντωμεταξύ ο απαγωγέας μου δεν νομίζω να με αντέξει για πολύ .... Πρώτον έχω θέμα με την καθαριότητα δεύτερον είμαι επιλεκτική στο φαγητό και τρίτον έχω λίγες παραξενιές!!!!
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα.......θα τη κρατήσω τελικά,δεν θέλω λύτρα ..Εμεις σε θελουμε πισω αλλα ξεχνας οτι εισαι παρα πολυ καλη σε κατι αλλο. Αν το βρει ο απαγωγεας δεν θα σε αφησει να φυγεις ποτε.
Επιτέλους εκδηλώθηκες !!!Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα.......θα τη κρατήσω τελικά,δεν θέλω λύτρα ..
Τελικά κανένας δεν με θέλει πλαι του ούτε καν σαν όμηρο .....εγω πιστευω πως ηδη ψαχνει να σε ξεφορτωσει
Άμα βάλω υποψηφιότητα σε βλέπω πάλι στα αζητηταΤελικά κανένας δεν με θέλει πλαι του ούτε καν σαν όμηρο .....
Είμαι δύσκολη αντίπαλος όποιος τα βάζει μαζί μου δεν κερδίζει ποτέ !!!Άμα βάλω υποψηφιότητα σε βλέπω πάλι
eidika τωρα χωρις γλυκο ...τρως και σιδερα ακομηΕίμαι δύσκολη αντίπαλος όποιος τα βάζει μαζί μου δεν κερδίζει ποτέ !!!
...μαγκα κοιτα, χωρις να ξερω την ιστορια (δν με νοιαζει κιολας) , αλλα μονος καυγας δν γινεται! Για να φτασει μια κοπελα να σε σεντραρει ετσι σκεψου τι θα της ειπες-εκανες?!?! Τοσα κ τοσα βλεπουν καθημερινα απο εμας και δν σεντραρουν κανεναν μας!ακουσε κοριτσι επειδη σε ξερω προσωπικα εχω αποψη... για την αλλη δεν ειχα προσωπικη αποψη και συντομα θα την ξεσκεπασω με αποδειξεις μυνηματα(πμ -viber) συνομιλιες ...να μην με κατηγορουνε τοσα χρονια τζαμπα για διαφορα ...μονο το τρομοκρατικο χτυπημα στους δυδιμους πυργους δεν μου εχουν χρεωση εδω μεσα
...γι αυτο!.... φωτό με φαγητό ανεβάζω ναι λουλουδάκια με ποιηματάκια γιατί δεν με θέλετε ???
ποιος ειπε για σεντρα απο κοπελα?? μαλλον δεν καταλαβες...εμενα δεν χρειαζεται να με σεντραρει καμμια εσας σεντραρει...μαγκα κοιτα, χωρις να ξερω την ιστορια (δν με νοιαζει κιολας) , αλλα μονος καυγας δν γινεται! Για να φτασει μια κοπελα να σε σεντραρει ετσι σκεψου τι θα της ειπες-εκανες?!?! Τοσα κ τοσα βλεπουν καθημερινα απο εμας και δν σεντραρουν κανεναν μας!
εμενα φιλε μου να ξερεις πρωτα μαθαινουν ολα τα αλλα τα πραγματικα μου στοιχεια και μετα μπορει και να μαθουν το νικ νειμ μου εδω μεσα ..ετσι εγινε και με την ελενα ...δεν ειμαι ξεφτιλας να συστηνομαι ειμαι ο καρυπιδης και θα μου κανεις εκπτωση η να σε γαμησω τζαμπα για να βαλω κριτικη και να χτυπιεμαι σαν μαιμουδακι στο νημα της καθε κοπελας...γι αυτο!
Μα πρέπει να είμαι διαφορετική από τις άλλες αν είμαι ίδια με τις άλλες κοπέλες δεν υπάρχει λόγος να με συναντήσει κάποιος........γι αυτο!
δεν αφηνεις τα τρελα τωρα πρεπει να κανονισουμε να μας κανεις το τραπεζι αλλα να μαγειρεψεις εσυΜα πρέπει να είμαι διαφορετική από τις άλλες αν είμαι ίδια με τις άλλες κοπέλες δεν υπάρχει λόγος να με συναντήσει κάποιος.....
Πρέπει να κάνω τη διαφορά άλλες ανεβάζουν φωτό γυμνές εγώ θα ανεβάσω λουλουδάκια !!
Είμαι ι εξαιρετική μαγείρισσα..... Φυσικά και θα σας κάνω το τραπέζι αλλά είσαστε πολλά άτομα ρε παιδάκι μου θα πρέπει να νοικιάσω την τραπεζαρία του Hotel.. .δεν αφηνεις τα τρελα τωρα πρεπει να κανονισουμε να μας κανεις το τραπεζι αλλα να μαγειρεψεις εσυ
Εντάξει μωρέ το μπου θα τραπεζωσεις.ποσοι να είμαστε 500 άντε 1000Είμαι ι εξαιρετική μαγείρισσα..... Φυσικά και θα σας κάνω το τραπέζι αλλά είσαστε πολλά άτομα ρε παιδάκι μου θα πρέπει να νοικιάσω την τραπεζαρία του Hotel.. .
Χα χα χα χα χα χα .......
Κορίτσι μου.....Δύο τρία πράγματα απολαμβάνω πάρα πολύ ,το ξέρεις...το καλό σεξ και το καλό φαγητό... οπότε μην ανησυχείς...,θα φάμε καλά.Επιτέλους εκδηλώθηκες !!!
Να με κρατήσεις παιδί μου Άλλωστε λίγο τρώω ελαφριά ντύνομαι δεν θα σε ξοδέψω ούτε σε φαγητό δεν σε ρούχα.......