Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα γυναικα της καρδιας μου.
Καλημέρα ήλιε μου ..........Καλημερα γυναικα της καρδιας μου.
Σε παντρεύομαι !!
Ετοίμασε τις βέρες Τέλος η απόφαση πάρθηκε!!
σωστος φίλε..Ένα μεγάλο συγνώμη στην
Στην κύρια Έλενα από μένα
για το τραχύ μου φέρσιμο.
Καλημέρα !!Πάει το κορίτσι ,το χάσαμε ...
Αν θέλετε να μην με χάσετε να με προσέχετε.......μολις γυρισει και ο billgun να δημιουργηθει ομαδα απαγωγης για αποτροπη αυτης της πραξης
εγω χαμενα τα εχω για τους αλλους δεν βαζω το χερι μου στην φωτιαΑν θέλετε να μην με χάσετε να με προσέχετε.......
γυμνη ομως να κανει και ματι κανα 2-3-4000 κοσμοςΜα πότε επιτέλους θα έρθει πάλι στην παρέα μας ο billgun?????
Όταν με το καλό θα είρθει πάλι θα κάνω τρομερή δήλωση θα χορέψω στην πλατεία Συντάγματος!!
Γυμνή στον δρόμο !!!γυμνη ομως να κανει και ματι κανα 2-3-4000 κοσμος
καλα θα βγεις στο κοινο απο μπαλκονι της μεγαλης βρετανιας βοηθεια τηςΓυμνή στον δρόμο !!!
Μα αυτο το υπέροχο σώμα πρέπει να το κρύβω ......χα χα χα χα χα ....
Μα για αυτό δεν θα το κάνω για να μη χάσουν τα ματάκια τους ...καλα θα βγεις στο κοινο απο μπαλκονι της μεγαλης βρετανιας βοηθεια της
Μα για αυτό δεν θα το κάνω για να μη χάσουν τα ματάκια τους ...
Χα χα χα χα χα
Είναι Saudi Arabia .......άγνωστο ποτε θα ξαναμπείΜα πότε επιτέλους θα έρθει πάλι στην παρέα μας ο billgun?????
Όταν με το καλό θα είρθει πάλι θα κάνω τρομερή δήλωση θα χορέψω στην πλατεία Συντάγματος!!
δεν εχεις καλη πληροφορηση ειναι στην creta farmΕίναι Saudi Arabia .......άγνωστο ποτε θα ξαναμπεί
Εμένα έτσι μου είπε......πριν μία βδομάδα...απο κει και πέρα......υγ....έλα ρε καλώς ξαναρθες.....δεν εχεις καλη πληροφορηση ειναι στην creta farm
να σαι καλα το παιζει και αυτος ο κατασκοπος τον 5 ηπειρωνΕμένα έτσι μου είπε......πριν μία βδομάδα...απο κει και πέρα......υγ....έλα ρε καλώς ξαναρθες.....
Ή γαμικουλας.....χαχαχα.....πάντως είναι στην Αραβία για δουλειά.....αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναμπεί εδώ.....να σαι καλα το παιζει και αυτος ο κατασκοπος τον 5 ηπειρων
τσου λεμε κρητη βολοδερνει το ρεμαλι.. τωρα που ξεβρωμιζουμε σιγα σιγα θα ξαναμπει στανταρΉ γαμικουλας.....χαχαχα.....πάντως είναι στην Αραβία για δουλειά.....αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναμπεί εδώ.....
Μπαααα... ευτυχώς φέρανε γλυκά στη δουλειά,να γιατρέψω το πόνο μου...Καλημέρα !!
Αχχχχχ..... Αφού ξέρεις ότι εσύ είσαι το μεγάλο μου απωθημένο......