πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.577
- Πόντοι
- 12.056
σκαβω χρονια ολοκληρα και ακομη δεν εχω βρει την καλοσυνη σουΝαι η αλήθεια είναι ότι στο βάθος είμαι πολύ καλό κορίτσι !!
Χα χα χα χα χα χα
σκαβω χρονια ολοκληρα και ακομη δεν εχω βρει την καλοσυνη σουΝαι η αλήθεια είναι ότι στο βάθος είμαι πολύ καλό κορίτσι !!
Χα χα χα χα χα χα
Τι σου εχω κάνει ??σκαβω χρονια ολοκληρα και ακομη δεν εχω βρει την καλοσυνη σου![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ........
Σε αυτούς που μας αγαπούν.........
Σε αυτούς που είναι φίλοι μας .....
Σε αυτούς που απλά μας ακούνε και μας δίνουν μία χειρονομία καλοσύνης ή ένα χαμόγελο .......![]()
Πριν λίγο ξύπνησα δεν έχω ακόμα επαφή με το περιβάλλον...
ουτε εγωΠριν λίγο ξύπνησα δεν έχω ακόμα επαφή με το περιβάλλον...
Χα χα χα χα χα χα χα
Τι καιρό έχει στην Αθήνα ???ουτε εγωγια αυτο μπαινοβγαινω
![]()
εχει λιγο συννεφια 18 βαθμους αλλα μια χαρα ειναιΤι καιρό έχει στην Αθήνα ???
Εδώ που είμαι εγώ βρέχει καταρρακτωδώς!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ .............![]()
Ζηλευω που έχετε καλό καιρό ήρθα στα μέρη μου και έφερα την βροχή .εχει λιγο συννεφια 18 βαθμους αλλα μια χαρα ειναι
η τιμωρια σου που δεν μου πηρες σοκολατεςΖηλευω που έχετε καλό καιρό ήρθα στα μέρη μου και έφερα την βροχή .
![]()
Πολύ σκληρή ή τιμωρία μου εγώ που απεχθάνομαι τη βροχή και λατρεύω τον ήλιο...........η τιμωρια σου που δεν μου πηρες σοκολατες![]()
τωρα να δεις παω σε μαγισσα να σου κανω ξορκια να χιονισειΠολύ σκληρή ή τιμωρία μου εγώ που απεχθάνομαι τη βροχή και λατρεύω τον ήλιο...........
![]()
Και όταν χιονίζει τι κάνω ????τωρα να δεις παω σε μαγισσα να σου κανω ξορκια να χιονισει![]()
σιβηρια θα το κανωΚαι όταν χιονίζει τι κάνω ????
Παιζω χιονοπολεμο με τις φιλες μου ......χα χα χα χα χα
Και στους δρόμους φτιάχνουμε χιονάνθρωπους.....
Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα ειμασταν φίλες 20 χρόνια..........![]()
δεν εχει καμπιες επανω νουνα
Καλημέρα αγάπη στείλε λίγο ήλιο στην παραπονιάρα......Καλημερα στο ομορφο κοριτσακι.
Να σου στειλω λιγο ηλιο για να ζεσταθεις.