gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.039
- Πόντοι
- 4.696
εσυ δασκαλε εδω του καταστηματος ???? τι ποστο εχεις??Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Οποτε........θα δειξει.
εσυ δασκαλε εδω του καταστηματος ???? τι ποστο εχεις??Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Οποτε........θα δειξει.
Τωρα ειναι πολύ αργά !!οχι Ελενα μην το κανεις, μην τσακωθεις με κανεναν για εμενα ...δεν αξιζω ...εγω ειμαι ενα ρεμαλι της τρουμπας
μπου χαχααααχ![]()
καταλαβα ....Τωρα ειναι πολύ αργά !!
Έχουμε ήδη τσακωθεί για τα μάτια σου μόνο !!
Κατάφερες μία φιλία να τελειώσει άδοξα !!!
![]()
Πες μου λίγο χρώμα. νυχιών να κάνω εικοναΣυγκεκριμένα κρατιέται για να είναι η ευχαρίστηση μεγάλη πάνω στα ποδαράκια σου
Του δασκαλου.εσυ δασκαλε εδω του καταστηματος ???? τι ποστο εχεις??
μαλισταΤου δασκαλου.
2 ευρώ από δω 2 ευρώ από κει πώς θα φτιάξω την προίκα μου??καταλαβα ....
για εκεινο το 2 ευρω ετσι??? δεν το εδινες ρε παιδακι μου αφου ξερεις
οχι Ελενα μην το κανεις, μην τσακωθεις με κανεναν για εμενα ...δεν αξιζω ...εγω ειμαι ενα ρεμαλι της τρουμπας
μπου χαχααααχ![]()
Βλέπω πολύ εκπαιδευτική τηλεόραση για αυτό !!
Εγώ πάντως σε θέλω με λευκά νυχακιαΠες μου λίγο χρώμα. νυχιών να κάνω εικονα
Εσύ θα περιμένεις την άλλη την εβδομάδα θα ξανακάνω νύχια !!Πες μου λίγο χρώμα. νυχιών να κάνω εικονα
εκτος αν πατησεις το γνωστο κουμπακιΕσύ θα περιμένεις την άλλη την εβδομάδα θα ξανακάνω νύχια !!
Εννοείται θα περιμένω μόνο όταν τα κάνεις ενημέρωσε να έρθω φουριοζοςΕσύ θα περιμένεις την άλλη την εβδομάδα θα ξανακάνω νύχια !!
Σήμερα έχω πολύ καλή διάθεση δεν έχω μπλοκάρει ούτε 1 μέχρι στιγμής !!!εκτος αν πατησεις το γνωστο κουμπακιπολυ μυνημα ρε παιδι μου
![]()
Πολλα κανεις τελευταια , γυμνες φωτογραφιες , μηδεν μπλοκ , τι φταιει???Σήμερα έχω πολύ καλή διάθεση δεν έχω μπλοκάρει ούτε 1 μέχρι στιγμής !!!
Δεν με αναγνωρίζω !!
Πάει χάλασα και εγω !!
να γραφει στο βιβλιο γκινες παρακαλωΣήμερα έχω πολύ καλή διάθεση δεν έχω μπλοκάρει ούτε 1 μέχρι στιγμής !!!
Δεν με αναγνωρίζω !!
Πάει χάλασα και εγω !!
μπραβο μπραβο ετσι οικονομια.... και να σου πω και κατι τα προφυλακτικα να τα κανεις εισαγωγη μονη σου κατι θα κερδιζεις κ απο εκει2 ευρώ από δω 2 ευρώ από κει πώς θα φτιάξω την προίκα μου??
πολυ σπαγγος φιλεμπραβο μπραβο ετσι οικονομια.... και να σου πω και κατι τα προφυλακτικα να τα κανεις εισαγωγη μονη σου κατι θα κερδιζεις κ απο εκει![]()
δωστου μαντηλι να κλαψει ... ποσο τρομπες ελεοςΛοιπον τι θυμηθηκα τωρα ...
Χαχαχαχαχαχα
Κανονισμένο Ραντεβού στο Μπιλ 6:00 το απόγευμα μία μέρα...
Πάω εγώ περιμένω στο σαλόνι και 5:55 του στέλνω μήνυμα σε ποιο δωμάτιο είναι....
Και μου απαντάει Αχ Έλενα μου Δεν θα έρθω τελικά μου Προέκυψε κάτι..
Και απαντάω εγώ τουλάχιστον Θα μπορούσες να με ειχες ενημερώσει πιο νωρίς να κανονίσω το πρόγραμμά μου....
Και την άλλη την ημέρα με ρωτάει στο site γιατί τον μπλόκαρα ...
Εγω φταιω μετα ?????![]()
Ναι , εγω κανω σεξ περπατωντας σε κυλιομενο διαδρομο !!!!!δηλαδή εγώ που περπατάω 8 χλμ κάθε απόγευμα πρέπει να μου τρέχει η ευτυχία από τα μπατζάκια!!!