gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.039
- Πόντοι
- 4.696
xaxaxaa θεος !!!!!και κάτι που ταιριάζει στη νηματοθετρια
xaxaxaa θεος !!!!!και κάτι που ταιριάζει στη νηματοθετρια
στο δικο μου αριθμο βαλε νεκροκεφαλες πανω μην ξεχαστεις κ με ξεμλοκαρεις χαχαχαααχχααχΣημερα ομως ειμαι καλο παιδί δεν εχω μπλοκαρει ουτε εναν ...
Προς το παρον !!
![]()
κάτι ξέρει......χαχαχαεγω αυτο κανωο πουστης ομως ο καφετζης μου λεει καθε πρωι καλως τον χαζοχαρουμενο
![]()
είμαστε αδερφές ψυχές....χαχαχαΝαι την ημέρα με κλειδώνουν σε υπόγειο και τα βράδια με αφήνουν ελεύθερη............
..
όταν αδυνατίσει από τα μπισκότα του λιντλεμενα ποτε θα με ξεβγαλεις νουνα που λερωθηκα![]()
ρε καλως τον παντοφλακιακάτι ξέρει......χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είμαστε αδερφές ψυχές....χαχαχα
δεν μπορω να τα βαλω και μαζι σουόταν αδυνατίσει από τα μπισκότα του λιντλ
Μωρό μου δεν ξεχνιέσαι εύκολα εσύ !!!στο δικο μου αριθμο βαλε νεκροκεφαλες πανω μην ξεχαστεις κ με ξεμλοκαρεις χαχαχαααχχααχ![]()
να τα μαςΜωρό μου δεν ξεχνιέσαι εύκολα εσύ !!!
Από τις πιο ωραίες φωνες που εχω ακουσει στο τηλέφωνο ........![]()
Στο τέλος θα τσακωθω με την φίλη μου για τη φωνάρα του μόνο!!να τα μαςολα τελικα γινονται για τον ερωτα
ασε τωρα τα σαπια νουναΣτο τέλος θα τσακωθω με την φίλη μου για τη φωνάρα του μόνο!!
![]()
Προς το παρόν είναι σε διαθεσιμότητα !!!
εχει ληξει η συμβαση του ? αν ειναι να πω στην κουλη να το μονιμοποιησει το παληκαριΠρος το παρόν είναι σε διαθεσιμότητα !!!
Αν δείξει καλή διαγωγή έχει ελπίδεςεχει ληξει η συμβαση του ? αν ειναι να πω στην κουλη να το μονιμοποιησει το παληκαρι![]()
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Οποτε........θα δειξει.Αν δείξει καλή διαγωγή έχει ελπίδες
![]()
αλλαξες επαγγελμα νουνα κινεισαι στον χωρο της εκπαιδευσηςΑν δείξει καλή διαγωγή έχει ελπίδες
![]()
Στην εκπαίδευση ήταν και είναι... Απλά κάνει πολλά διαφορετικά μαθήματααλλαξες επαγγελμα νουνα κινεισαι στον χωρο της εκπαιδευσης
Βλέπω πολύ εκπαιδευτική τηλεόραση για αυτό !!αλλαξες επαγγελμα νουνα κινεισαι στον χωρο της εκπαιδευσης
οχι Ελενα μην το κανεις, μην τσακωθεις με κανεναν για εμενα ...δεν αξιζω ...εγω ειμαι ενα ρεμαλι της τρουμπαςΣτο τέλος θα τσακωθω με την φίλη μου για τη φωνάρα του μόνο!!
![]()
ειμαι αθωος κυριε προεδρε ... δεν εκανα κατι απο το glamour παιρνω κοριτσια ...δεν εχω καμια σχεση χαχαχαα