πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.578
- Πόντοι
- 12.056
Σε μία όμορφη γωνίτσα στον κήπο μου.......νουνα εμενα που με βαζεις![]()
Αφού έχω Ψύχωση με τα λουλούδια τι να κάνω ???με τοσο λουλουδικο μπορουμε να το κανουμε σκυλαδικο![]()
σε λατρευωΣε μία όμορφη γωνίτσα στον κήπο μου.......![]()
παπα αμέσως το επιχειρείν... Λίγος ρομαντισμός δεν κάνει κακό....με τοσο λουλουδικο μπορουμε να το κανουμε σκυλαδικο![]()
Την δευτερα που θα σχολασεις απο το λυκειο που πας !!σε λατρευωστα τετοια μου οι σοκολατες
το μασερατι ποτε θα μου το παρεις![]()
Τι περιμένεις?? Οταν βλέπεις φωτογραφίες με κήπο και λουλούδια, σημαίνει 5-6 μέρες ησυχία... Βάλε και τα Χριστούγεννα....μαλιστα μαλιστατι εγινε ακομη δεν τελειωσε το weekend pantoflas
![]()
Καλη εβδομάδα να έχουμε με ομορφες σκέψεις ........Καλή εβδομάδα Έλενα
Ειδες πολυζώη.... Εμάς ένα χαχα και ούτε καν μας απάντησε....Καλη εβδομάδα να έχουμε με ομορφες σκέψεις ........![]()
μονο γελακια βαζειΤι περιμένεις?? Οταν βλέπεις φωτογραφίες με κήπο και λουλούδια, σημαίνει 5-6 μέρες ησυχία... Βάλε και τα Χριστούγεννα....
Θα αρχίσει να λέει κάτι για τζάκι, παρέες κλπ και οτι ξενύχτισε... αλλά ποιηματάκια , μνμ, γιοκ
Ζήτω συγνώμη πριν λίγο ξύπνησα Προσπαθώ τόσες μέρες να συνέλθω από τα ξενύχτια της Αθήνας......Ειδες πολυζώη.... Εμάς ένα χαχα και ούτε καν μας απάντησε....
Το κορίτσι θέλει γλυκόλογα και οχι κατηγόριες
βρεγμενη σανιδα θελει στον πωπο με την ματσολαΕιδες πολυζώη.... Εμάς ένα χαχα και ούτε καν μας απάντησε....
Το κορίτσι θέλει γλυκόλογα και οχι κατηγόριες
συγχωρεμενη να σαιΖήτω συγνώμη πριν λίγο ξύπνησα Προσπαθώ τόσες μέρες να συνέλθω από τα ξενύχτια της Αθήνας......
Ξέρετε πολύ καλά ότι σε όλους απαντω κι αν δεν το κάνω σε κάποιους δεν το κάνω επίτηδες......
Καλημερουδια ..........
![]()
Λοιπόν. Αυτό με τα ξενύχτια και τις κακές φιλενάδες που παρασύρουν το κορίτσι, δεν το αγοράζουμε....Μια χαρά έχεις ξυπνήσει πρωι πρωι, στην εξοχούλα...Ζήτω συγνώμη πριν λίγο ξύπνησα Προσπαθώ τόσες μέρες να συνέλθω από τα ξενύχτια της Αθήνας......
Ξέρετε πολύ καλά ότι σε όλους απαντω κι αν δεν το κάνω σε κάποιους δεν το κάνω επίτηδες......
Καλημερουδια ..........
![]()
Τόσο ησυχα κορίτσι μόνο για αγκαλιές είμαι.......βρεγμενη σανιδα θελει στον πωπο με την ματσολα![]()
λιγο το πωπουδακι σου σηκωνει ξυλιεςΤόσο ησυχα κορίτσι μόνο για αγκαλιές είμαι.......
Άλλωστε μόνη σε διπλό κρεβάτι πώς να κλείσω μάτι ???
Μην ξύνεις πληγές χρονιάρες μέρες...λιγο το πωπουδακι σου σηκωνει ξυλιεςτελικα τιποτα ουτε εναν γαμπρουλικ δεν βρηκες
![]()