πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.033
- Πόντοι
- 12.056
εσωκλειστος και σου δινουν και πινειςμόνο ένας?
δύσκολο έως απίθανο!
εσωκλειστος και σου δινουν και πινειςμόνο ένας?
δύσκολο έως απίθανο!
Ευχαριστώ πολύ για ακόμα μία φορά για την ωραία χυλόπιτα....εσωκλειστος και σου δινουν και πινεις
Καλημέρα μεγάλη μου αδυναμία..μόνο ένας?
δύσκολο έως απίθανο!
Παίζουν ρόλο και τα αισθήματα βρε παιδιά μην το ξεχνάμε...Οι ηλικίες είναι απλά αριθμοί Όταν ήμουνα μικρή πάντα έδινα βάση πιο πολύ στην εμφάνιση σε έναν άντρα τώρα που είμαι 40 Plus
Κοιτάζω σε έναν άντρα το χαρακτήρα του και μόνο έτσι κάποιος μπορεί να με προσεγγίσει...
το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει,από την παναγιωταινα καλύτερα το ολότελα!συμβαίνει σπάνια να απορρίπτει ένας άντρας...αλλά μπορεί να συμβεί όταν έχει καψούρα με κάποια άλλη, είναι νέος, είναι μαλάκας επιλεκτικός....
τώρα που γεράσα....είμαι ο καλός μύλος που όλα τ αλέθει
ξερεις ποσο σε αγαπαωΕυχαριστώ πολύ για ακόμα μία φορά για την ωραία χυλόπιτα....
Μιαμμμμμμμ....
Απολαυστική....
καμινια city!καταλαβα διακοπαρεις και εσυ σινουρι η δαφνι ?
Αχχχχχχ.....εσυ ....Παίζουν ρόλο και τα αισθήματα βρε παιδιά μην το ξεχνάμε...
Άμα είναι λεφτά τα αισθήματα αλλάζει το πραμα...τι στο καλό μόνο εγώ είμαι ευαίσθητος εδώ μέσα;;;
ετσι ο μονος και ο μονος που εχει νταλκαΠαίζουν ρόλο και τα αισθήματα βρε παιδιά μην το ξεχνάμε...
Άμα είναι λεφτά τα αισθήματα αλλάζει το πραμα...τι στο καλό μόνο εγώ είμαι ευαίσθητος εδώ μέσα;;;
τι πινω όμως!εσωκλειστος και σου δινουν και πινεις
Το θέμα είναι ότι δεν μου το δείχνεις........χ α χα χα χα χαξερεις ποσο σε αγαπαω
σε αγαπαω πολυ νουναΤο θέμα είναι ότι δεν μου το δείχνεις........χ α χα χα χα χα
φαντα χωρις ??τι πινω όμως!
Άμα γράφαμε στον φιλολογικό σύνδεσμο Παρνασσού θα είχες δίκιο....εδώ μέσα όμως ένας είναι ο Θεός το χρήμα και ο προφήτης του η κάθε μία ξεχωριστάΑχχχχχχ.....εσυ ....
Δεν ειναι ολα για τα λεφτα ...
Πιες το αξιοπιστο καφεδακι σου γλυκε μου .......
Φιλακι .......
πηγαινε βρε να πεις χρονια πολλα στο κοριτσι αξιοπιστα πανταΆμα γράφαμε στον φιλολογικό σύνδεσμο Παρνασσού θα είχες δίκιο....εδώ μέσα όμως ένας είναι ο Θεός το χρήμα και ο προφήτης του η κάθε μία ξεχωριστά
Αλλά πάντα αξιοπιστα ....
Θα διαφωνήσω σε ένα 50% μαζί σου επειδή μία κοπέλα κάνει ραντεβού αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει αισθήματα για έναν άντρα και όσον αφορά το site κάνουμε κατάθεση ψυχής........Άμα γράφαμε στον φιλολογικό σύνδεσμο Παρνασσού θα είχες δίκιο....εδώ μέσα όμως ένας είναι ο Θεός το χρήμα και ο προφήτης του η κάθε μία ξεχωριστά
Αλλά πάντα αξιοπιστα ....
στερνή μου γνώμη να σ είχα τότε....έλεγε μια ψυχή που δεν την ΄έχω πλέον κοντά μουΟι ηλικίες είναι απλά αριθμοί Όταν ήμουνα μικρή πάντα έδινα βάση πιο πολύ στην εμφάνιση σε έναν άντρα τώρα που είμαι 40 Plus
Κοιτάζω σε έναν άντρα το χαρακτήρα του και μόνο έτσι κάποιος μπορεί να με προσεγγίσει...
Άλλο και αυτό βρε τι λέτε χρόνια πολλά για τα nicknames xaxaxaπηγαινε βρε να πεις χρονια πολλα στο κοριτσι αξιοπιστα παντα
αληθεια σημερα ειναι του αγιου βασιλειου
πολλες μπορει να εχουν τα πραγματικα τους ονοματα εδω ναΆλλο και αυτό βρε τι λέτε χρόνια πολλά για τα nicknames xaxaxa
Ωραία είναι κάνα 10αρια παιδιά εδώ που βλέπω έχεις αισθήματα την άλλη φορά μην τους πάρεις λεφτά που θα σε καλέσουν.Θα διαφωνήσω σε ένα 50% μαζί σου επειδή μία κοπέλα κάνει ραντεβού αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει αισθήματα για έναν άντρα και όσον αφορά το site κάνουμε κατάθεση ψυχής........
Εγώ όταν πάω σε ένα εστιατόριο και τρώω φαγητό Δεν μου χει πει ο εστιάτορας Αααα.... είσαι όμορφη μην πληρώσεις σήμερα στο κάνω δώρο..
Χαχαχαχαχαχαχα