πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
ασε τα σαπια και ξηλωσου και δεν μιλαω να ξηλωσεις καμια φοδρα απο κανα κοκκινο φουστανιΚαλημέρα παραπονιάρη μου!
ασε τα σαπια και ξηλωσου και δεν μιλαω να ξηλωσεις καμια φοδρα απο κανα κοκκινο φουστανιΚαλημέρα παραπονιάρη μου!
Εγώ το είχα 20 μήνες στην πλάτη.... ειδικότητα!!!το βελος φιλε μου ειναι αγνωστο και το ραιμενταλ στην μετεκπαίδευση το γνωρισα γιατι οταν υπηρετησα εγω ημουν ειδικοτητα τοξοβολος
Τι δώρο θέλεις να σου πάρω τα Χριστούγεννα βαφτιστήρι μου απωθημένα Θα σου αφήσω στο τέλος.......ασε τα σαπια και ξηλωσου και δεν μιλαω να ξηλωσεις καμια φοδρα απο κανα κοκκινο φουστανι
καθυστερημένο το σχόλιο , αλλά τώρα το είδαΈχω πάρα πολλές απορίες αλλά για αρχή Θα σου κάνω μία ερώτηση αφού σε βλέπω πρόθυμο !
Γιατί όταν μία γυναίκα σας απορρίπτει για τους δικούς της λόγους δεν δέχεστε την ήττα σας??
Η ερώτηση είναι γενική χωρίς παρεξήγηση...........
δεν λεγονται αυτα δημοσια νουνα παρακολουθουν και οι υποψηφιοι γαμπροιΤι δώρο θέλεις να σου πάρω τα Χριστούγεννα βαφτιστήρι μου απωθημένα Θα σου αφήσω στο τέλος.......
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Η αλήθεια είναι ούτε εμάς μας αρέσει να μας απορρίπτει κάποιος που γουστάρουμε.......καθυστερημένο το σχόλιο , αλλά τώρα το είδα
ένας ισορροπημένος άνθρωπος, θα το αποδεχτεί πολύ απλά χωρίς περισσότερες αντιδράσεις.
προβληματικές προσωπικότητες , μιλάω για άντρες και γυναίκες, θα αντιδράσουν υστερικά.
μην το γενικεύεις, "οι άντρες δεν δέχονται την απόρριψη" !!! , δεν είναι κανόνας.
μπορώ να ανασύρω στην μνήμη μου γυναίκες που δέχθηκαν την απόρριψή μου και άλλες που προέβησαν σε ανομολόγητες ενέργειες.
προσωπικά την απόρριψη από μια γυναίκα την έχω επεξεργαστεί περαιτέρω
θυμάμαι πριν χρόνια πολλά, μου έκανε σκληρό πέσιμο μια γυναίκαι και την απέρριπτα (μαλακία).
κάποια στιγμή μετά από κάποιους μήνες που της της έπεσα εγώ, με απέρριψε εκείνη, λέγοντάς μου "όταν σε ήθελα εγώ...τώρα δεν σε θέλω εγώ''. το προσπέρασα σε χρόνο μηδέν, αλλά μου έγινε μάθημα ...
νουνα εισαι ψευτρου τοσοι γαμπροι εδω μεσα ολοι στριβουν μολις πεις την μαγικη λεξη αραβωνιαζομαιΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου Η αλήθεια είναι ούτε εμάς μας αρέσει να μας απορρίπτει κάποιος που γουστάρουμε.......
Μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει άντρας να με απορρίψει και δεν εννοω ως .... ραντεβού εννοώ στην προσωπική μου ζωή.....
Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ αν μου τύχει επειδή είμαι πολύ εγωίστρια απλά αποχωρώ......ΗΣΥΧΑ ......
.
Σε αυτό τον πλανήτη δεν γίνεται κάπου θα υπάρχει ένας άντρας που θα θέλει να με παντρευτεί απλά δεν τον έχω βρει ακόμα!!νουνα εισαι ψευτρου τοσοι γαμπροι εδω μεσα ολοι στριβουν μολις πεις την μαγικη λεξη αραβωνιαζομαι
αν οχι σε αυτον στον αρη σιγουρα θα υπαρχει μιας και ειναι ακατοικητοςΣε αυτό τον πλανήτη δεν γίνεται κάπου θα υπάρχει ένας άντρας που θα θέλει να με παντρευτεί απλά δεν τον έχω βρει ακόμα!!
συμβαίνει σπάνια να απορρίπτει ένας άντρας...αλλά μπορεί να συμβεί όταν έχει καψούρα με κάποια άλλη, είναι νέος, είναι μαλάκας επιλεκτικός....Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Η αλήθεια είναι ούτε εμάς μας αρέσει να μας απορρίπτει κάποιος που γουστάρουμε.......
Μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει άντρας να με απορρίψει και δεν εννοω ως .... ραντεβού εννοώ στην προσωπική μου ζωή.....
Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ αν μου τύχει επειδή είμαι πολύ εγωίστρια απλά αποχωρώ......ΗΣΥΧΑ ......
.
ακομη εδω εισαι σημερα δεν εχει τσιπουρακικαλημέρα Έλενα ΜΟΥ!
Οι ηλικίες είναι απλά αριθμοί Όταν ήμουνα μικρή πάντα έδινα βάση πιο πολύ στην εμφάνιση σε έναν άντρα τώρα που είμαι 40 Plusσυμβαίνει σπάνια να απορρίπτει ένας άντρας...αλλά μπορεί να συμβεί όταν έχει καψούρα με κάποια άλλη, είναι νέος, είναι μαλάκας επιλεκτικός....
τώρα που γεράσα....είμαι ο καλός μύλος που όλα τ αλέθει
πες τα ρε νουνα ο τελειος αντρας ο σωστος ειναι ο βαφτισιμιος σουΟι ηλικίες είναι απλά αριθμοί Όταν ήμουνα μικρή πάντα έδινα βάση πιο πολύ στην εμφάνιση σε έναν άντρα τώρα που είμαι 40 Plus
Κοιτάζω σε έναν άντρα το χαρακτήρα του και μόνο έτσι κάποιος μπορεί να με προσεγγίσει...
Είπαμε εσένα θα παντρευτώ αυτή θα είναι η τιμωρία σου.......πες τα ρε νουνα ο τελειος αντρας ο σωστος ειναι ο βαφτισιμιος σου
εχω μια δουλεια εδω κοντα στο τογκο θα επιστρεψω συντομα να μην με περιμενειςΕίπαμε εσένα θα παντρευτώ αυτή θα είναι η τιμωρία σου.......
από Δευτέρα, όταν ξαναβγώ εξω!ακομη εδω εισαι σημερα δεν εχει τσιπουρακι
καταλαβα διακοπαρεις και εσυ σινουρι η δαφνι ?από Δευτέρα, όταν ξαναβγώ εξω!
μόνο ένας?Σε αυτό τον πλανήτη δεν γίνεται κάπου θα υπάρχει ένας άντρας που θα θέλει να με παντρευτεί απλά δεν τον έχω βρει ακόμα!!