Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 446
Να τις κόψεις... πάραυτα!!!τι ρωτησες τωρα ολοι εχουμε στο αλλο κεφαλι
Να τις κόψεις... πάραυτα!!!τι ρωτησες τωρα ολοι εχουμε στο αλλο κεφαλι
λες ε θα το σκεφτω θα ειμαι ιδιος ο σβαρτζενεγκερ στον κοναν ετσι και αλλως το κορμι και το υψος το εχωΒάλε extension!!
Τώρα με αναγκάζεις πάλι να σε συμβουλέψω ....Δεν χρειάζεται στη ζωή μας να τα αναλύουμε όλα γιατί έτσι μόνο κακό στον εαυτό μας κανουμε ....Είμαι άνθρωπος που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω λυπάμαι. Την εύνοια και την συμπάθεια πρώτα την κερδίζει καποιος και μετά έχει δικαίωμα και για πλάκα και για όλα.
μην ψευδεσαι νεαρα θα σε καψει ο γιαραμπης μπιρο μουΤώρα με αναγκάζεις πάλι να σε συμβουλέψω ....Δεν χρειάζεται στη ζωή μας να τα αναλύουμε όλα γιατί έτσι μόνο κακό στον εαυτό μας κανουμε ....
Κάποτε ήμουνα και εγώ σαν και σένα τα τελευταία χρόνια να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει αν κάποιος με αδικήσει αν κάποιος με προσβάλλει δεν με νοιάζει τα ρίχνω όλα σε ένα καλάθι και προχωράω μπροστά........
οπως ειπα ακουω τους παντες δεκτες οι συμβουλες σου...Τώρα με αναγκάζεις πάλι να σε συμβουλέψω ....Δεν χρειάζεται στη ζωή μας να τα αναλύουμε όλα γιατί έτσι μόνο κακό στον εαυτό μας κανουμε ....
Κάποτε ήμουνα και εγώ σαν και σένα τα τελευταία χρόνια να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει αν κάποιος με αδικήσει αν κάποιος με προσβάλλει δεν με νοιάζει τα ρίχνω όλα σε ένα καλάθι και προχωράω μπροστά........
Δεν ψεύδομαι ποτέ στο παραπάνω κείμενο γράφω ότι μπορεί σε κάποιον να με ενοχλεί κάτι απλά δεν δίνω έκταση......μην ψευδεσαι νεαρα θα σε καψει ο γιαραμπης μπιρο μου
αχ ετσι ξεκινανε οι μεγαλοι ερωτες πρωτα ερχεται το μισος και μετα η αγαπηοπως ειπα ακουω τους παντες δεκτες οι συμβουλες σου...
δεν μπορει να αλλαξει η αποψη ομως για κατι-καποιον ειδικα αν εχω προσωπικη εμπειρια και οποτε μου δινεται η ευκαιρια θα λεω την αποψη μου. χθες μου δοθηκε στο νημα σου μετα απο δικια σου μαλλον πλακα?????
Εχεις δικιο εγω το ξεκινησα ως χαβαλε χωρις βεβαια να περιμενω αυτη την εξέλιξη!!!οπως ειπα ακουω τους παντες δεκτες οι συμβουλες σου...
δεν μπορει να αλλαξει η αποψη ομως για κατι-καποιον ειδικα αν εχω προσωπικη εμπειρια και οποτε μου δινεται η ευκαιρια θα λεω την αποψη μου. χθες μου δοθηκε στο νημα σου μετα απο δικια σου μαλλον πλακα?????
μην τα λες σε εμενα αυτα εγω δεν σε πιστευω.. κανεις προσπαθεια δεν ξερω αν θα τα καταφερειςΔεν ψεύδομαι ποτέ στο παραπάνω κείμενο γράφω ότι μπορεί σε κάποιον να με ενοχλεί κάτι απλά δεν δίνω έκταση......
Και ούτε θα καθίσω να στεναχωρηθώ Σκασίλα μου μεγάλη και 10 παπαγάλοι Σκασίλα μου μικρή και 10 ποντικοί...
Χαχαχαχαχα
Οι ερωτας μας ελειψαν .....αχ ετσι ξεκινανε οι μεγαλοι ερωτες πρωτα ερχεται το μισος και μετα η αγαπη
ενταξει μωρε το κακο ειναι οτι μετα χωνεται ο καθενας και λεει και οχι μονο αλλα βριζει κιολαςΕχεις δικιο εγω το ξεκινησα ως χαβαλε χωρις βεβαια να περιμενω αυτη την εξέλιξη!!!
σωστα εσυ γαμπρο ψαχνειςΟι ερωτας μας ελειψαν .....
Χα χα χα χα χα χα
Πίστεψέ με δεν με ξέρεις πολύ καλά έχεις γνωρίσει μία Έλενα σε ένα δωμάτιο σε ένα Hotel είδες Αυτό που εγώ ήθελα να δεις δεν έχουμε κάνει παρέα εκτός ραντεβού για να εχεις ολοκληρωμένη άποψη για το χαρακτήρα μου....μην τα λες σε εμενα αυτα εγω δεν σε πιστευω.. κανεις προσπαθεια δεν ξερω αν θα τα καταφερεις
καλα οτι πεις ..και εσυ σε ενα δωματιο με ειδες αρα γνωριζομαστε το ιδιοΠίστεψέ με δεν με ξέρεις πολύ καλά έχεις γνωρίσει μία Έλενα σε ένα δωμάτιο σε ένα Hotel είδες Αυτό που εγώ ήθελα να δεις δεν έχουμε κάνει παρέα εκτός ραντεβού για να εχεις ολοκληρωμένη άποψη για το χαρακτήρα μου....
ολα καλα θα πανεΕχεις δικιο εγω το ξεκινησα ως χαβαλε χωρις βεβαια να περιμενω αυτη την εξέλιξη!!!
αλλιως λεγετε αφηστε τα μισοι και πιαστε τοΑφήστε τις διαμάχες κ κανονίστε να πάμε για κάνα τσίπουρο...
Ακόμα κ αυτό...αλλιως λεγετε αφηστε τα μισοι και πιαστε το
μια "ευγενικη" ψυχη ελεγε το αναποδο απο εσενα <<δεν με εχεις παρει ραντεβου δεν με ξερεις>>.Πίστεψέ με δεν με ξέρεις πολύ καλά έχεις γνωρίσει μία Έλενα σε ένα δωμάτιο σε ένα Hotel είδες Αυτό που εγώ ήθελα να δεις δεν έχουμε κάνει παρέα εκτός ραντεβού για να εχεις ολοκληρωμένη άποψη για το χαρακτήρα μου....
Θα την ηξερες φυσιογνωμικα ...μια "ευγενικη" ψυχη ελεγε το αναποδο απο εσενα <<δεν με εχεις παρει ραντεβου δεν με ξερεις>>.
δλδ αν τη ειχα παρει ραντεβου και μου ειχε παρει το 100αρικο θα την ηξερα χαχααχ