gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.639
- Πόντοι
- 4.696
νατα νατα !!!!!Είσαι λίγο ζωηρός !!
Και με το γάμο μας θα έρθεις στα ίσια σου.........
νατα νατα !!!!!Είσαι λίγο ζωηρός !!
Και με το γάμο μας θα έρθεις στα ίσια σου.........
Εππππππ !!!νατα νατα !!!!!
δουλειες αλλα θα επανελθω.... βλεπω πανε καλα τα συνοικεσια χαχαχαΕππππππ !!!
Που χαθηκες εσυ ???
Τι να κάνω και εγώ ελεύθερο κορίτσι είμαι αφού εσύ δεν με θέλεις πρέπει και εγώ να κοιτάξω το μέλλον μου ..........δουλειες αλλα θα επανελθω.... βλεπω πανε καλα τα συνοικεσια χαχαχα
Καλά κάνεις έτσι είναι τα σωστά κοριτσάκι κοιτάνε το μέλλον τους με έναν καλό γαμπροΤι να κάνω και εγώ ελεύθερο κορίτσι είμαι αφού εσύ δεν με θέλεις πρέπει και εγώ να κοιτάξω το μέλλον μου ..........
Γεια σου κουμπάρε!!Γαμπρό μπορεί να μην έχεις βρει, βρήκες όμως κουμπάρο.... προσφέρομαι!!
Δεν έχω πολλές απαιτήσεις καλό παιδί να είναι και καλός νοικοκύρης στο σπίτι............Καλά κάνεις έτσι είναι τα σωστά κοριτσάκι κοιτάνε το μέλλον τους με έναν καλό γαμπρο
Χαίρομαι!!!Γεια σου κουμπάρε!!
Με κάνεις ιδιαίτερα χαρούμενη !!
Και επειδή τώρα τελευταία σε βρίσκω συχνά και αρκετά χαρούμενη, θα κρατήσουμε το 25 μόνιμα....Θα είμαι ειλικρινής όταν είμαι χαρούμενη αισθάνομαι 25 όταν είμαι λυπημένη αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη ........χαχαχα
Ωωωωω !!! Σε ευχαριστω .........Και επειδή τώρα τελευταία σε βρίσκω συχνά και αρκετά χαρούμενη, θα κρατήσουμε το 25 μόνιμα....
τόσο λαχταριστά...
Καλημερα κουμπαρε !!Καλημέρα κουμπάρα!!
Τι μέτρα θα πάρεις για πες μας ??μυριζομαι ανταρσυα στο πειρατικο νημα μυστικες συναντησεις κλπ θα παρω τα μετρα μου
Τον γαμπρό τον βρήκαμε η θα είμαστε εγώ εσύ κ ο Παππάς;;;;Καλημερα κουμπαρε !!
Ολα καλα ???
Εγώ τώρα ξύπνησα ξενυχτά για τις προετοιμασίες του γάμου να ειμαι ετοιμη .............
Κοίταξε να δεις τώρα ψάχνω να βρω την κουμπάρα .......Τον γαμπρό τον βρήκαμε η θα είμαστε εγώ εσύ κ ο Παππάς;;;;
Πόσοι κουμπάροι θα είμαστε;να ξέρω να κάνω τα κουμάντα μου!!Κοίταξε να δεις τώρα ψάχνω να βρω την κουμπάρα .......
Γαμπρό δεν έχω βρει ακομα αλλά εκείνη τη μέρα στην εκκλησία θα πάρω κάποιον από το κοινό........
3 σιγουρα !!Πόσοι κουμπάροι θα είμαστε;να ξέρω να κάνω τα κουμάντα μου!!