Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
ΚΥΡΙΕ πολυζωη που χάνεστε τα σαββατοκύριακα ???μαλλον δεν το θετεις σωστα ο μεγαλος στρατος το ειπε σωστα
Ζητώ συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση μου.........
ΚΥΡΙΕ πολυζωη που χάνεστε τα σαββατοκύριακα ???μαλλον δεν το θετεις σωστα ο μεγαλος στρατος το ειπε σωστα
Δεν ταιριάζει σε όλους....
Το κουστούμι της μοναχικότητας....
Όταν στο χαρίζει η συγκυρία
Η στενό σου πέφτει
Η επιπλέει πάνω σου
Μόνο όταν το ράβεις στα μέτρα σου
Το χαίρεσαι.......
Σε κάνει αφέντη της ζωή σου
Και άρχοντα της ψυχής σου!!!!
Καλημέρα
με βαζουν στην απομονωση και δευτερα πρωι με αμολανεΚΥΡΙΕ πολυζωη που χάνεστε τα σαββατοκύριακα ???
Ζητώ συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση μου.........
παντρευτειτε να φαμε κανα κουφετοΚαλημερα σας !!!
Γοητευτικε άντρα !!!
Τα ομορφότερα λόγια ειναι αυτά πουΌμορφα λόγια
Θα παντρευτώ εσένα αυτή θα είναι η τιμωρία σου!!!παντρευτειτε να φαμε κανα κουφετο
τι σου εχω κανειΘα παντρευτώ εσένα αυτή θα είναι η τιμωρία σου!!!
Είσαι λίγο ζωηρός !!τι σου εχω κανει
ειμαι πολυ μικρος ακομη και οι καρυατιδες που με ζητησαν σε γαμο που ειμαστε ιδια ηλικια φαγανε πορτα ποσο εσυ που εισαι πολυ μικρηΕίσαι λίγο ζωηρός !!
Και με το γάμο μας θα έρθεις στα ίσια σου.........
.........27 ειμαι έτοιμη για γάμο !!ειμαι πολυ μικρος ακομη και οι καρυατιδες που με ζητησαν σε γαμο που ειμαστε ιδια ηλικια φαγανε πορτα ποσο εσυ που εισαι πολυ μικρη
Καλημερα γλυκέ μου ....Καλημέρα κ. Έλενα...
Νάσαι καλά και καλή εβδομάδα
Απο τα 27 γάμο, είναι παλαιότερων εποχών..Άσε να γίνεις 35 και παντρεύεσαι!!!!!!!!!!!!.........27 ειμαι έτοιμη για γάμο !!
τον μπιλ να παρεις εχουν το ιδιο ονομα με το ξενοδοχειο οποτε δεν θα μπερδευεις και ονοματα.........27 ειμαι έτοιμη για γάμο !!
Τα νούμερα δεν έχουν σημασία!.........27 ειμαι έτοιμη για γάμο !!
Σημασία δεν έχει πόσο χρονών είμαστε αλλά ποσο αισθανόμαστε!!Τα νούμερα δεν έχουν σημασία!
Σωστό και τα έχουμε πει πολλές φορές. Αλλά τώρα πες μου... Αισθάνεσαι για 27??? Θα μας τρελάνεις.... Κατέβα , κατέβα...Σημασία δεν έχει πόσο χρονών είμαστε αλλά ποσο αισθανόμαστε!!
Θα είμαι ειλικρινής όταν είμαι χαρούμενη αισθάνομαι 25 όταν είμαι λυπημένη αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη ........χαχαχαΣωστό και τα έχουμε πει πολλές φορές. Αλλά τώρα πες μου... Αισθάνεσαι για 27??? Θα μας τρελάνεις.... Κατέβα , κατέβα...
Οπότε κατά μέσο όρο είσαι 27.5 μια χαρά στα ντουζενια σΘα είμαι ειλικρινής όταν είμαι χαρούμενη αισθάνομαι 25 όταν είμαι λυπημένη αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη ........χαχαχα