πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.168
- Πόντοι
- 12.056
ειναι κακος δηλαδηΚάνω δηλώσεις μπας και με συμπαθήσει λίγο!!!
ειναι κακος δηλαδηΚάνω δηλώσεις μπας και με συμπαθήσει λίγο!!!
Όχι κακός με τίποτα !!!ειναι κακος δηλαδη
εισαι γλυκατζου και στο sex το μυαλο σου στην σοκολατα το εχεις χααχχαχ αλλα μου αρεσειιιιιιιι!!!!!Θα βαλω το σιρόπι σε όλο το κορμί σου και μετα θα γλύψω ολο σου το σωμα μέχρι να λιωσεις απο ηδονή!!
Καλησπέρα κύρια ΕλεναΌχι κακός με τίποτα !!!
Εγω θα τον έλεγα επιλεκτικο)
Εχει και ωραια φωνη !!
Φωναραααααα!!!
Ωπα υποσχέσεις.... Για το βίντεο το έχεις ξαναπεί, αλλά έργο δεν βλέπουμε....Κάποια στιγμή και βιντεάκια θα βγάλω και γυμνη φώτο θα βγάλω κάντε λίγο υπομονή.....
Απλά ψάχνω τη σωστή στιγμή....
Είδες τι μου κάνουνε τα καλά παιδιά προσπαθούν να με παρασύρουν!!!Ωπα υποσχέσεις.... Για το βίντεο το έχεις ξαναπεί, αλλά έργο δεν βλέπουμε....
Κράτα γερά, όπως κρατάς τόσο καιρό...
σύμφωνοι δε λέω...Ναι αλλά με τα χεράκια κάνεις κάτι άλλο.......
Πιστεύω είναι πιο χρήσιμα....
Δεν αντιλέγω και εγώ συμφωνώ με τη δική σου άποψη απλά θέλω πριν βγάλω φωτό τα ποδαράκια μου να έχω πάει στη μανικιουρίστα μου και να ειναι περιποιημένα !!!σύμφωνοι δε λέω...
Αλλά για εμάς είναι προτιμότερο ν' ανοίγεις τα πόδια από το ν' ανοίγεις τα χέρια.
συνεπώς σωστά ζητάνε πόδια!
Σωστή!Δεν αντιλέγω και εγώ συμφωνώ με τη δική σου άποψη απλά θέλω πριν βγάλω φωτό τα ποδαράκια μου να έχω πάει στη μανικιουρίστα μου και να ειναι περιποιημένα !!!
Ήρθε η ώρα να σου πωΠηγαινε εσυ φεγγαρι μου
και πες της καληνυχτα
και δωσε της ονειρα γλυκα
να εχει ολη νυχτα
Αφου σου αρεσει ο Σασμος
να τα απο που ξεκινανε οι μεγαλοι ερωτες οι γνησιοι ερωτες οχι μουσαντενιοιΌχι κακός με τίποτα !!!
Εγω θα τον έλεγα επιλεκτικο)
Εχει και ωραια φωνη !!
Φωναραααααα!!!
εισαι γλυκατζου και στο sex το μυαλο σου στην σοκολατα το εχεις χααχχαχ αλλα μου αρεσειιιιιιιι!!!!!
να αγορασεις γυαλια 3D απο δευτερα στο σινεμα ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ 110Ωπα υποσχέσεις.... Για το βίντεο το έχεις ξαναπεί, αλλά έργο δεν βλέπουμε....
Κράτα γερά, όπως κρατάς τόσο καιρό...
Ναι θα το παντρευτω και θα ζησουμε ευτυχισμένοι σε ένα μικρό σπίτι στο λιβάδι ..........να τα απο που ξεκινανε οι μεγαλοι ερωτες οι γνησιοι ερωτες οχι μουσαντενιοι
τον κακομοιρη θα φαει ολα του τα λεφτα στις σερβιετεςΝαι θα το παντρευτω και θα ζησουμε ευτυχισμένοι σε ένα μικρό σπίτι στο λιβάδι ..........
Θα δώσει όλα τα λεφτά στα Hondos Center!!τον κακομοιρη θα φαει ολα του τα λεφτα στις σερβιετες