Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.530
- Πόντοι
- 201
Η φωτογραφία που έβαλες με τα πόδια σου μου έκανε πολύ καλό να ξέρεις ευχαριστώ
Παρακαλω !!Η φωτογραφία που έβαλες με τα πόδια σου μου έκανε πολύ καλό να ξέρεις ευχαριστώ
24 δεν εισαιΑπό κατάλαβα δεν με πιστεύετε και με στεναχωρειται όπως δεν πίστευε ότι είμαι 26 χρόνων!!
Καλαααααααα!!
Είσαστε υπεύθυνοι και οι δύο αν Τώρα πάω και φάω ένα γλυκό γιατί στεναχωρήθηκα!!
τι ειναι το καπου εκει στην ηλικια κιμα περνεις απο τον χασαπη που σου λεει δεν ειναι ενα κιλο ειναι ενα κατιΚαλημερα !!
26 με 27 ....κάπου εκει !
Όταν εσύ θα βλέπεις σύννεφα
Θα έρχομαι εγώ
Να βάζω ήλιους και να σου λέω:
Καλημέρα χαρούμενη
Σε ευχαριστω !
αφου εισαι η νονα μου απο μικρουλη στα γονατα σου με μεγαλωσες και τωρα που μεγαλωσα στο ξεπληρωνω με το να ειμαι ενα παιδακι υποδειγμαΣε ευχαριστω !
Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια αυτό σημαίνει πως με ξέρετε πολύ καλά!!
Είπαμε η νονά σου τα Χριστούγεννα θα σου πάρει παιχνιδάκια από τα Jumbo!!αφου εισαι η νονα μου απο μικρουλη στα γονατα σου με μεγαλωσες και τωρα που μεγαλωσα στο ξεπληρωνω με το να ειμαι ενα παιδακι υποδειγμα
τωρα τωρα θελω να παιξω με τα σουΕίπαμε η νονά σου τα Χριστούγεννα θα σου πάρει παιχνιδάκια από τα Jumbo!!
στελνω κουριερ
Καλημέρα χρυσοχέρα.... νόστιμο πολύ.....
Για πες μας !!Καλημέρα χρυσοχέρα.... νόστιμο πολύ.....
Καλημέρα !!!Καλημέρα Έλενα με τα ωραία σου
καλο το γυμνο αλλα βαρετο οταν βλεπεις τα παντα πριν και δεν σου κανει κουκου ομως το αγνωστο σου εξιταρει την φαντασια και σου ανεβαζει την λιμπιντοΚαλημέρα !!!
Άλλες ανεβάζουν γυμνες φωτο και εγω το μενου της ημέρας !!
Χα χα χα χα χα χα
Πεντανόστιμο,αφού στο είπα....ήταν ότι πρεπει !!!!Για πες μας !!
Σου αρεσε το γλυκό ??
Ησουν απο τους τυχερους ...
Χα χα χα χα χα χα χα